hællæwood/hollywood


ph_priv

Hollywood – check, Beverly Hills – check, se kjendis på gata – check (hun gikk i uggs, hettegenser med hetten på og med solbriller i B. H., må ha vært en kjendis jo). LA begynner å bli gøy på ordentlig! Jeg så sikkert “porten til Dr Phil” 8 ganger i løpet av bilturen vår gjennom Beverly Hills, flere av dere har sendt meg bilde av hvordan den ser ut, så jeg trodde jeg kjente det igjen rundt hver eneste sving. Skal gjøre litt bedre research i kveld, før vi drar ut igjen i morgen. Jeg kan ikke forlate åstedet uten å ha sett iallfall PORTEN hans!

Etter å ha kjørt rundt og latt oss fascinere av de ulike strøkene, dro vi til the Grove for shopping. Jeg måtte nok en gang i løpet av reisen investere i varmere klær – det er jo drittkaldt her, i forhold til Hawaii! Jeg prøver å få medfølelse for den stakkars, solbrune gåsehuden min, men møter bare kalde skuldre overalt. “Medmenneske” er som revet ut av den norske ordboka! Ordet “sove” står derimot fremdeles veldig sterkt, og det tenker jeg å benytte meg av nå. Jeg er stuptrøtt! I morgen skal vi hunte the OC-stranda og diverse andre steder jeg ikke husker navnet på, før vi drar til Universal Studios på søndag. Dagene her kommer til å være over på et blunk før jeg sitter på flyet igjen, så det gjelder å utnytte hvert eneste minutt! Deres neste minutt kan dere bruke på å kommentere, for eksempel. Jeg kan lokke dere med et postkort fra L.A. Smil!

We went to Hollywood, Beverly Hills and the Grove by a rental car today! LA’s starting to get fun for real! I was sure that I saw Dr Phil’s house at least 8 times when we drove through the streets in BH, ’cause you guys have sent me pics of it before and I though I was recognizing it like… all the time. (To new readers: I’m a superfan of Dr Phil, always been) I’ll do more research before we try again tomorrow, I refuse to leave this place before I AT LEAST get a pic outside his house! 

By the way, it’s freeezing here compared to Hawaii! I’m trying to get some compassion here, but everywhere I turn I get a cold shoulder. It’s like the word “compassion” is erased from the Norwegian dictionary. The word “sleep”, however, is still staying strong so now I’ll do that. Sooo tired. Tomorrow we’ll try to find the beach from The OC (Newport) and some other places I can’t remember. Haha. I’m gonna leave this place very soon again so it’s important to make every minute count! Your next minute can be used om commenting my post, tyty, smile and good night <3

 

63 Responses to “hællæwood/hollywood”

 1. Camilla Albertine writes:

  Herreguuud! Jeg blir starstruck bare av å lese om LA! Gi meg mer, mer, mer!

 2. thao writes:

  Elsker Hollywood! Men om du har vært på Hollywood Blvd er det sykt ekkelt og sykt mange som tigger. Ble piss kaldt I Los angeles siden September.

 3. Ingrid writes:

  Åååh, LA! Overgangen fra en rolig, liten øy og til storbyen må ha vært stor! Spennende! Hvem er “oss” – har du truffet flere folk på turen? :-D kooos deg videre i LA! Blir like glad hver gang du har skrevet noen ord!

 4. Lise-Marie writes:

  Åh, så gøy! Jeg vil også dra på jakt etter både kjente personer og kjente steder i LA! En gang, Marie, en gang skal jeg også få reist rundt i LA og kost meg sånn som du gjør nå(: Først… SKOLE. Tirsdagen er det på’n igjen, du! Nyt livet(:

 5. Signe writes:

  Veit ikkje kvifor, men eg blir bare så GLAD av å lese bloggen din. Du er så herleg – og sinnsjukt tøff som reiser slik rundt!

 6. Hilde writes:

  Herregud, jeg er så misunnelig på den verdensreisen din altså! Det ser så gøy ut!

 7. Kristin VS writes:

  LA ser bare så kult ut :) ALT er jo kjent der!!

 8. heidi writes:

  åh, nesten så jeg ikke klarer å lese bloggen din for tiden – jeg blir så SJALU!!

  nyyt hvert minutt :) hils verden litt fra meg og, da!

 9. Malin s writes:

  Åhh, har ikke ord som kan beskrive HVOR mye jeg misunner deg! Du lever virkelig ut drømmen min :)
  Ønsker meg et kort fra deg, som kan henges på kjøleskapet og gi meg håp, på at jeg en dag SKAL reise dit :)

  Kos deg masse, og pass deg for bilæne, hører’em kjører gris ;)

 10. Frida! writes:

  Fantastisk! Var i LA selv for noen år siden, og da var Universal Studios høydepunktet :-) Kos deg!!

 11. Rebecca writes:

  Los Angeles er så fint <3 Håper du finner porten til Dr Phil! Det hadde jo vært utrolig morsomt :D Hvordan går det med Dr Phil tatoveringen nå egentlig? Eller den har vel kanskje blitt borte for veldig lenge siden :o

 12. Hege writes:

  Akkurat no, kan eg med hjerte på handa seie.. Eg er så misunnelig det er ikkje morsomt ein gong! Tenk at du får oppleve LA! Aaah.. Var i USA sjølv i 2009, fekk oppleve Washington D.C, Chicago og fleire stadar i Minnesota – men LA?! Gi meg meir!

 13. Synne writes:

  Åh, nyt! Universal Studios er så kult.
  Nå har jeg kommet krypende ut av juledvalen min, og er tilbake i Paris, og vil endelig ønske deg et strålende og (selvfølgelig) supert nytt år. Måtte 2013 bli alt du ønsker deg! jeg gleder meg til å følge deg videre på eventyrferden din!

 14. MARGRETEST.BLOGG.NO writes:

  Helvette, nå vil jeg være i dine sko! :-(

 15. Lene writes:

  Nyt de siste dagene! Gleder meg til å se hva neste destinasjon blir :) Du burde dra til Farmers Market hvis du har tid, ett kjempekoselig sted :)

 16. Ingrid E writes:

  Det ser helt supert ut!

 17. Elisabeth writes:

  så gøy! Har så lyst til å dra til LA selv, men jeg får nøye meg med å lese fra dine eventyr så lenge :D

 18. Susanne writes:

  Åå jeg liker at du er så blid!

 19. Elisabeth writes:

  Bare vent til du kommer til Norge, da må du nok investere i klær for en polferd, nærmest :p

 20. Jannicke writes:

  Så spennende… Jeg MÅ nok til LA på min planlagte roadtrip i USA, om så bare innom for å se på utsikten fra Hollywood-skiltet ^^ Håper du finner porten! Ta med et bilde av tatoveringen du hadde under foten, bare tilfelle du skulle møte han – haha!

 21. Anne-Line writes:

  Hei Marie!

  Utrolig kult å følge reisen din, like spent hver gang jeg trykker opp bloggen og leser om din nye destinasjon :).
  Nå som du er i USA, reiser du sammen med noen fra Østen/Hawaii eller er det nye mennesker hele tiden? Hvordan opplever du det, å hele tiden måtte forholde deg til nye folk? Jeg tror for øvrig at det må være helt fantastisk <3.

  Safe journey og storkos deg videre, jealous deluks ;).

 22. Maren writes:

  Fantastisk!

 23. camilla writes:

  Åherregud, heldig heldig heldig!! :-D

 24. Karianne M writes:

  Elsker å lese om reisen din. Har inderlig lyst til å begi meg ut på noe lignende en dag, du får meg til å tro at det er mulig. Keep it up!

 25. siv kristin writes:

  ååååh OC<3 http://www.youtube.com/watch?v=03QCbAZcMwg
  filma du noke når du e på tur forresten, eller går det mest i bilde?:) hadde vore veldig kjekt å sjå litt film frå plassane du e på!:)

 26. Synne writes:

  LA! Der har jeg vært, men ikke på langt nær lenge nok.

 27. Camilla Høydal writes:

  Sitte her berre å gapa over alt du oppleve! Det virka som du virkelig leve live, og du e so modig som reise aleine. Håpe eg en gong sette meg på et fly for oppleve verden, må berre “supermarie” meg opp først!

 28. Anette writes:

  Du ser så sommerbrun og fin ut, Marie :) Nyt LA!

 29. Benedikte writes:

  høres ut som du stooorkoser deg! og det burde du! Men er det bare jeg som lurer på hvem “vi” er? kanskje jeg bare ikke har fulgt med skikkelig! ha de supert i LA, og få en autograf eller to for meg! hihi

 30. Marie writes:

  Superspennende! Kanskje du ser en kjendis du vet hvem er også etter hvert? :) Kos deg masse!

 31. stine friis writes:

  Gleder meg til du finner porten til Dr.Phil! Håper du prøver å klatre over!

 32. Mari H writes:

  Wihu, kjempegøy å lese om LA! Vil dit!

 33. Annemarie writes:

  Å, misunnelig!! Men unner deg hvert sekund av reisen din! :)
  Hvor mye har du igjen av reisen? En måned, to?

 34. Julie Iversen writes:

  Jeg vil også dit! Håper du finner den riktige porten til Dr. Phil da :)

 35. christina writes:

  Ser ut som du koser deg:) Hvem er vi??? Er det noen du har blitt kjent med i LA? Jeg lurer så fælt på hvem “vi” er ? ;P Jeg blir utrolig glad av å lese innleggene dine, å se at du nyter det livet har å by på:) Det er jo flere og flere som reiser på slike turer nå, men enda flere skulle gjort d for det er så utrolig mye å se der ute:) Jeg er iallefall veldig glad jeg reiste ut på en tur i 4 mnd. Men du er så tøff som gjør det alene;P

 36. Stine Lind Hjemly writes:

  Å heldige du! Jeg har alltid hatt lyst til å få se Hollywood som noe annet enn et bilde i et blad, og gjennom bloggen din så kommer jeg litt nærmere filmbyen :) Det å lese bloggen din gjør at jeg får enda mere lyst til å reise og oppdage verden, og det frister veldig å ta det store skrittet og legge verden for ens føtter ;D

 37. Therese writes:

  så gøy! Hvem er du sammen med i LA? Har du slått deg sammen med flere verdensvandrere? :)

 38. ina writes:

  Så herlig! Haha, tells det virkelig som kjendisspotting når du ikke ser hvem det er?;-) kos deg!

 39. Anne-Margit writes:

  Herregud, reisen din høres helt sykt fantastisk ut!! Så mange forskjellige kulturer og land og du finner deg jo til rette over alt jo(høres det hvertfall ut som). Fra townships i Cape Town til kjendisjakt i LA/Hollywood, til å spise hund i Kina. Det er når jeg leser om at du opplever alt dette på samme reise jeg skjønner at verden er så liten, men samtidig så ufattelig stor, og forskjellene så ufattelig mange. Når reiser du tilbake til vår kalde boble i nord og hvor mange stopp har du igjen? Og GODT NYTT ÅR :D (og jeg må bare si igjen; du skriver så sinnsykt bra!! Jeg føler nesten at jeg er der bare jeg leser det, hehe!). Kos deg videre!

 40. Ida Sundae writes:

  Håper du finner Dr. Phil! Det hadde vært hur fett som helst for bloggen! :D
  Du er så bruuuuuun! Bitch

 41. Susanne writes:

  Universal Studios er MAGISK! Åh, savner LA nå. Skriv skriv og skriv!

 42. Elise writes:

  Oi, du er i LA! :O Håper du finner porten til Dr. Phil da, og kanskje møter på han, sånn tilfeldig liksom :D haha ^^
  Jeg er som alltid misunnelig på deg og reisen din ^^

 43. Anne Kristine writes:

  Hadde vert fett om du hadde sett Dr phil! Blir litt nyskjerig på hvem “vi” er? :)

 44. ida writes:

  Hvem er du på tur med i LA?
  I dag måtte jeg, som 18-åring, kjøpe brodder, fordi Norge har bestemt seg for å være skøytebane. Så tenk litt på stakkars oss når du fryser i LA….
  jaja, uansett.. Lykke til med å finne porten til Dr. Phil!

 45. jeanette writes:

  Jeg sendte deg jo et bilde i 2010 av Dr. Phil sitt hus da jeg var der! :):):)

 46. Sol writes:

  I dag tok jeg meg selv i å si “Jeg har ei venninne som nettopp har vært på Guam OG Hawaii!”. Stoppet litt opp etter setninga, og prøvde å komme på ett annet ord jeg kunne erstatte “venninne” med, men kom ikke på noen ting. Du er jo så mye mer enn en vanlig blogger!

 47. Magnhild writes:

  ÅH! Universal studios e bare så sinnsykt gøy!! Du MÅ prøve the simpsons riden, den va så sinnsykt gøy! E lo så hardt at e grein av meg all maskaraen min ;)

 48. Ragnhild writes:

  SuperMarie. :)
  Lest bloggen din i mange månder nå, du er jo super. Glad du koser deg og at reisen går bra. Kos deg med resten av verden. :))

 49. Thea Margrethe writes:

  Jeg syns det liksom blir litt feil å kommentere dette innlegget fordi du spesifikt ba meg om å gjøre det…. men jeg HADDE uansett tenkt å kommentere før jeg leste resten av innlegget! Fordi..

  hERREGUD du skal til The OC-stranda <3333333333333333 (jeg er så fan av the oc at det gjør vondt. Kan du ta med et par sandkorn hjem til meg? :D )

 50. Nora writes:

  Du er så kul! Begynner du å savne Norge snart eller ? :-)

 51. kristin writes:

  du kler skoene utrolig godt da!

 52. Stiine writes:

  var hællæwood litt intern for fredrikstadfolk eller? ^^ hehe
  kos deg vidre, ser kjempegøy ut å være med på alt du gjør og opplever!!

 53. Pål writes:

  Det er godt du har lagt inn en “turistetappe” på verdensturnéen. Kan jo være noe å lære i Los Angeles også.
  Det er synd du ikke får med deg et opptak av showene til din store helt o’guru. De starter visst ikke før i slutten av måneden og da regner jeg med at du har flagret videre. Men jeg håper du finner porten hans i alle fall. Tror ikke han har kontor der jeg så ham i en drøm for et par år siden heller…
  Enjoy every second!!

 54. Pia writes:

  LA er enda en plass som står høyt oppe på drømme-reiselista ;) kos deg masse!

 55. Tina writes:

  Herregud så gøy!

 56. Siv writes:

  hahaha, brun gåshud. Du, altså. Min ville vært rødsvidd… du burde fått møte Dr Phil – kanskje vi skal lage twitter-spam? ;)

 57. Gunnvor writes:

  Så bra at du kosar deg i LA :-)
  Høyres gøy ut :-)
  Men kor lenge blir du i LA, og kvar går turen vidare?

 58. wenche writes:

  Hei marie!
  Har hadt mye hygge og moro av og til også noen tårer av å lese bloggen din.Har fulgt deg nå i mange mnd.Har også gått tilbake og lest ALLE dine blogger.
  Du er jammen en ung voksen jente som har fått vært med og opplevd mye. Som mamma og bestemor er jeg oså litt glad for at det nå ser ut til at du nærmer deg hjemlige trakter.
  Foresten, Jeg vokste opp på dine trakter på 50 og 60 tallet.
  Kos deg videre på resten av turen!
  Hilsen wenche

 59. Eva writes:

  Haha, awesome. Lykke til med jakten på Dr. Phil, inspirerende person!

 60. Emilie writes:

  åhh, jeg er så misunnelig!!

 61. Hilde writes:

  Heldig du er! Kos deg masse :)

 62. anja writes:

  er så misunnelig at jeg kunne dødd her jeg sitter. hjertesmil!

 63. Sofia writes:

  Håper du får sett Dr. Phil da, hadde vært tøft!!

Leave a Reply