the beautiful home and heart of a chamorro


ph_priv, Dededo, Guam. Suddenly the brave soldier he told me so much about got a face! 

Pictures from our night at Juan’s place, the day before yesterday. Met Juan’s lovley wife, and she had cook this delicious meal for us! Followed by a homemade cake with bananas from Juan’s own tree. How cool?! And before dinner, Juan taught me how to do a coconut! I did great! Oh, I loved that night. So many good stories (again), so much laughter, all that food, their beautiful chamorro home, oh such a warm place to be. Inside out. Their hearts are bigger than this Island – that’s for sure. In the beginning I was afraid that Guam for 14 days would be way too long, but after meeting Juan? I’ll be sad to leave….

8 Responses to “the beautiful home and heart of a chamorro”

 1. Kjersti writes:

  Han er nydeleg:D

 2. Elise writes:

  Åh, maten så nyydelig ut!!:) Får vann i munnen, hehe :)

 3. Thea writes:

  Hei Marie!
  Nå må jeg innrømme at jeg har lest bloggen din en god stund… typ år. Uten å kommentere. Shame on me! Men jeg må bare få sagt det, du skriver så jævla fantastisk at jeg vet ikke hva. Og med denne reisen din.. Det er helt utrolig å få lese, å føle at man er med deg på tur! Var selv på en tur som forandret meg stort, så det å få lese om en sånn reise, og å føle på noe av det jeg følte på… Det er veldig deilig. Må ikke glemme må ikke glemme må ikke glemme. Og må si du er tøff som er langt hjemmefra i disse juletider også. Men man lærer mye av å være vekk fra de man elsker – utrolig nok. I hvert fall det å sette pris på det man har! I en grad som andre ikke kan forstå. Tror jeg.
  Så jeg vil bare si; Jeg heier på deg! Du er råkul. Et stort forbilde! Gleder meg til å følge deg videre.
  Stor klem fra trofast leser som skal bli flinkere til å ikke holde kjeft.

 4. Lise-Marie writes:

  Jeg er glad du fant noe som snudde tankene du hadde om de 2 ukene i Guam(: Han virker som en flott mann! Kos deg og nyt alle de andre møtene du har med han før tiden på øyen er over.

 5. ingrid writes:

  Så heldig å møte noen som han! :D håper høytiden din blir kjempefin!

 6. Irene writes:

  Åh, alt dette høyrast fantastisk ut. Tenk alt du har opplevd på dei siste månadene, gler meg til å lese vidare. Og har sjølvsagt stemt på deg på Vixen awards :)

 7. Monsar writes:

  Du skriver så fantastisk Marie. God jul til dig og Juan

 8. Hannah writes:

  Jeg er virkelig misunnelig. En av mine største drømmer er å kunne reise rundt i verden – helst alene.

Leave a Reply