December 20th, 2012

my own little xmas on the other side of the world

Ukens spørsmål:
åååh, det e så kjekt å følge deg! blir glad kvar gang det kjem nytt innlegg!:) ser fantastisk ut! sjøl om det e ganske fantastisk desember vær her heime og! 10- og stjerneklart kvar kveld! meget klar for ferie og jul! har du en spesiell plan for julekvelden eller tar du det litt som det kjem?:) klem


ph_priv, Christmas spirit at the beach in Boracay, Philippines

Så bra! Det er så koselig å ha dere på slep også! Jeg manner meg opp til julekvelden as we speak, det blir så trist å være uten familien min! Planen er å stå opp grytidlig, på grunn av tidsforskjellen, og logge på Skype fra hotellet slik at jeg får vært med de en liten stund av julekvelden de har der hjemme via sølveplet mitt. Jeg tror jeg må opp rundt 04:00 på morgenen for å få det til å passe! Jeg har lyst til å sminke meg, pynte meg med kjole for dem, åpne julegaven mamma og pappa sendte med meg og få litt av den varme, gode stemningen jeg vet de kommer til å ha der hjemme <3 Min egen lille feiring utenom den jeg deler med de har jeg ikke planlagt enda, annet enn at jeg vil være fin og spise god mat, og tenke masse på de jeg savner og er glad i! Åh, jeg får lyst til å grine bare jeg nevner det her, denne julen blir tøff…. 25. desember skal jeg tilbringe med 76 åringen jeg har blitt kjent med her på Guam, han og kona har bedt meg med på fest! Så slipper jeg å danse med slangene.

Hvordan feirer dere jul i år, leserne?

This week a reader asked me how I’m gonna celebrate xmas this year. My plan is: I’ll get up effin’ early, like 04:00 am because of the time difference – just to be with my family on Skype on their xmas eve back home. I’ll join the wonderful part when they’re opening presents one by one. I want to wear my xmas dress, do my make up and open the one present my mum and dad gave me before I left and just feel the good spirit I know they’ll have on the other side of the screen <3 I haven’t really planned anything else, the only thing I know is that I want to wear my dress and have a really good meal while I’m thinking about the people I miss and love so much. Oh, just writing about Christmas Eve makes me want to cry! This year’s gonna be hard…. How are you celeb your xmas this year, supers?

19 Comments »

 1. Du er virkelig tøff som klarer dette!
  Du kommer nok til å få det fint! Du som er så flink til å reise rundt alene!
  Det høres veldig koselig ut det du skal gjøre. Du kan se på reisen til julestjernen på nettet! :D

  Comment by Charlotte — 20/12/2012 @ 12:14
 2. Noen dager tidlig, men jeg vil ønske deg en superflott, og minnerik jul på Guam! Feir den på beste måte, og kos deg masse masse :-) Spennende å følge deg på verdenseventyret ditt Marie, du er utrolig tøff som har lagt ut på dette aleine!

  Comment by Marthine — 20/12/2012 @ 12:50
 3. Jeg håper du får koset deg masse i julen! Her i Mo i Rana, skal jeg, søster og bror stå opp sammen å spise godteri av julestrømpen, se på Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen. Også blir det pinnekjøtt til middag, og masse kaker til dessert, mens vi pakker opp pakker og koser oss <3

  Comment by MARGRETEST.BLOGG.NO — 20/12/2012 @ 13:11
 4. Blir jo en fin erfaring Marie, du må virkelig kose deg! Spesielt sammen med 76 åring & co!

  Comment by Stina — 20/12/2012 @ 13:40
 5. Håper du får en fin jul!
  Jeg skal med M&P og mine to søsken ut til tante&onkel og kusiner, uten bestefar i år, noe som blir rart og trist.. Men jeg ser frem til å være med resten av familien!

  Comment by Maren — 20/12/2012 @ 13:45
 6. Ååå, du må kose deg så godt du kan, Marie!! Kanskje du møter noen helt nye venner, som feirer alene sånn som deg:)
  Jeg skal feire hjemme hos mannen min sine foreldre for første gang. Det kommer til å bli helt fantastisk, for jeg har verdens beste svigerfamilie:)

  GOD JUL! (Men håper jo selvsagt at vi hører (leser) noe mer fra deg innen den tid:)

  Comment by Gro — 20/12/2012 @ 14:05
 7. Sender deg masse hjerte- og julevarme fra meg, her jeg sitter på reise til besteforeldra litt sør i fylket <3

  Comment by Siv — 20/12/2012 @ 14:17
 8. Bare kos deg du, det er så midlertidig! Selv om julen er det koooosligste som finnes, er det jo stort sett en dag eller tre du går glipp av, det er ikke så mye med tanke på at du får 6 måneder på reise :)

  selv skal jeg feire jul hjemme hos min søster for første gang, med hennes kjæreste og min lille nevø og mine foreldre :)Det blir kos!
  Har desverre en svoger som har fått leukemi (fikk beskjed på fredag) så det er litt…. leit…. men! vi skal få fin jul for det <3

  Comment by Kristin — 20/12/2012 @ 14:22
 9. Jeg har også min første jul uten mine nærmeste, så du er ikke alene om det! Blir tøft, men trøster meg med at det kommer en jul til neste år også :)

  Comment by Aurora — 20/12/2012 @ 14:23
 10. Hei!
  Du er tøff du!!
  Min julefeiring er dobbel på en måte.
  Jeg starter dagen med de obligatoriske julefilmene.
  Men kl 14 sitter jeg klart ved pianoet på Røde Kors Huset her i Bergen for å spille julemusikk for de enslige som kommer dit for å feire jul sammen.
  Jeg spiller litt, og hjelper til med servering og litt smalltalk med de som kommer.
  Senere på kvelden er det julefeiring med familien. Vanlig feiring med pinnekjøtt, dessert og gaver.
  Håper du får en strålende julefeiring, til tross for savn av familien!!

  Comment by Kristin — 20/12/2012 @ 14:54
 11. Det hørtes jo ikke så aller værst ut! Jeg skjønner godt at du ikke gleder deg så veldig, det er nok spesielt trist når du har vært alene på tur så lenge. Jeg har også feiret en jul utenfor hjemmet, i USA da jeg var utvekslingsstudent, og det er den mest stusslige julen jeg har vært borte i. 24. gjorde vi ingenting. 25. åpnet vi gaver. The End.

  I år feirer jeg med mamma, lillebror, tante, kusine og kjæreste. Vi skal spise pinnekjøtt og åpne de få gavene som kommer til å ligge under mammas 50 cm høye veldig fake, alliminiumsjuletre! Gleder meg(:

  Comment by Lise-Marie — 20/12/2012 @ 15:48
 12. Spennande! :) Eg feirer jul saman med foreldre, bror, farmor, mormor og onkel i år! Reiser heim i morgon, og skal ver der til 2.juledag! :) Gler meg!!

  Comment by Hege — 20/12/2012 @ 18:26
 13. Du er tøff du, Marie:) Jeg tror du får en herlig jul! Er det noen som klarer å kose seg og nyte julen et annet sted en hjemme, er det du!:) Du klarer å gjøre det beste ut av alt:) Beundrer deg virkelig for det!
  Selv skal jeg feire julen hjemme med hele familien min. Blir kjempefint! Skal se alle julefilmene på tv, spise myyye godt, og pinnekjøtt til middag :) Også skal vi åpne gaver så klart :)
  Også kommer typen min dagen etterpå og gjør alt fullkomment :D Blir en fantastisk jul :)

  Comment by Elise — 20/12/2012 @ 18:57
 14. Jeg feirer jul med mamma, pappa, bestemor og brødrene mine hjemme hos pappa. Der skal vi spise elg, åpne gaver og spise riskrem

  Comment by Elisabeth — 20/12/2012 @ 19:04
 15. Du er råtøff! Det er forståelig at du kommer til å savne familien og juletradisjonene hjemme i Norge, det er for mange en fin tid på året.

  Jeg kommer til å savner noen jeg også. Kjæresten min. Vi må også feire på forskjellige steder selve kvelden, men vi har planlagt en egen julefeiring en annen dato :-)

  Comment by Nora — 20/12/2012 @ 19:30
 16. Hei tøffe Marie! Ville bare sei at i fjor tilbragte eg og samboeren julaften på et fly mellom Florida og California. Det føltes ganske kjipt akkurat på det tidspunktet me visste dei hima satt og spiste pinnekjøtt og åpna gaver, men så va den kvelden over og alt det va glemt. Då kunne me fortsetta den fine turen vår :) Og så trøsta me oss med at me ein gang kan fortella barnebarna våre om den julaften Bestefar vant $150 på slot machine på flyplassen i Las Vegas, der flyet stoppa for ein liten halvtime ;) Poenget med historien va i alle fall – det e ikkje lenge te neste jul, å det e ikkje den kjipe julå du komme te å huska fra turen din! KOS DEG OG GOD JUL!! :D

  Comment by Marte HH — 20/12/2012 @ 22:09
 17. Elsker og lese bloggen din Marie, den er Så inspirerende! :D Får lyst til og reise selv! ( men det gjør jeg jo, på en måte=) Sitter i Australia nå der jeg har verdt i snart 4 måneder, og her skal JEG feire min Jul! Det blir nok like rart som å feire Jul på Guam tenker jeg, varmt svett og LITE Julestemning. Men jeg fåreslår at vi gjør det beste utav det! Kos deg Marie, Hilsen Sindre

  Comment by Sindre — 21/12/2012 @ 11:09
 18. Jeg skal (bankibordet og håpe på at flyværet holder) hjem fra Norges nordligste by og inn til mamsen og papsen i jula. Da får jeg kanskje se sola titte over horisonten igjen også før jeg feirer et nytt år med et smell her oppe i nord igjen.
  Kos deg med din egen lille julefeiring (og hot tips, om selve julaften blir litt stille kan du jo sjekke om den lokale kirka har noe på gang. Julesanger er koselig uansett språk :) )

  Comment by Mari — 21/12/2012 @ 14:44
 19. Jeg skal tilbringe julen med familien, så der er jeg heldig. Må være hårdt på den anden side af jorden. Hav en god jul alligevel.

  Comment by Sanne H — 24/12/2012 @ 12:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment