Kung Fu Fighting


ph_priv, Yangshou, China

God morgen Norge! Min startet med havregrøt og bananer, etterfulgt av en lesson i Kung Fu Fighting, så nå kan jeg sloss som en drage, slange og det som verre er. Perfekt start på uken, det var så gøy! Nå pakker vi sakene våre igjen, forlater magiske Yangshou og reiser til Hong Kong – vårt siste hvilested i Kina. Just another night train, they almost feel like home now! Later, superapor!

Ps. Jeg har et kinesisk postkort uten en adresse å det sende til, vil dere ha det? Jeg sa jo at jeg skulle sende et kort til en leser fra hvert land, India ble vanskelig, men i Kina er det fortsatt håp! Så: LEGG IGJEN EN KOMMENTAR UNDER, så trekker jeg en av dere som får noen håndskrevne ord fra meg i posten! Dere som melder dere på må være raske med å sjekke mail og sende meg hjemadressene deres hvis dere vinner, for jeg forlater snart landet og da er det for seint! Vær klar over at emailene mine KAN havne i Søppelpost. 

61 Responses to “Kung Fu Fighting”

 1. Kristoffer writes:

  Gleder meg til å sloss med deg i LA! :D Jeg fortjener postkortet! Jegjegjegjegjejg! :D

 2. S writes:

  :D

 3. Eileen writes:

  Djizez føkking krajst! Jeg får helt spasmer av å se på alt det morsomme og fantastiske du får vært med på! Jeg har klart å holde meg unna kommentarknappen fram til nå, men nå kribla det sånn i fingrene at jeg ikke klarte å la være! ÆÆÆÆÆÆ! Skal lett titte tilbake på alt det du har skrevet når jeg skal ut å reise igjen :) Og kos deg i Filippinene, lover deg det blir helt magisk! :D Maten der er forresten det beste du noen gang kommer til å smake. (hvis du er glad i løk og sånn)

  Er kjempemoro å lese på alt du opplever og skulle så jæææææævli ønske jeg var deg akkurat nå:) Får ta det igjen jeg da, se. KOS DEG MASSE VIDERE! Jeg har sommerfugler i magen for deg.

  …HERREGUD DET SER SÅ KULT UT!!!!! JEG ER IKKE FERDIG MED Å MONGE PÅ ALT DET KULE DU GJØR ENDA. MEN JEG MÅ SKRIVE EKSAMEN, SÅ JEG MÅ VÆRE FERDIG SNART!!! FAENISVARTEHÆLVETTESÅJÆVLIKULTDUHARDET. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!! KICK LITT ASS FOR MEG OGSÅ!! NÅ MÅ JEG ROE MEG NED! Sånn. Nå har jeg roet meg ned. næt.

  Hilzen fra ho dærrane andre med sånn psoriasishud vettu. Fra Gressvik vettu. Forresten, den hjelper vel nå når du har fått vært i sol og saltvann og sånn? :D bah. Dagens outburst.

 4. Hege writes:

  oi, spennande dagar du har!! Postkort hadde vore kjempeartig! :)

 5. maria writes:

  Moro!!

 6. Kristin vs writes:

  Vil haa :)
  Kjsur ‘krøllalfa’ hotmail.com

 7. Kristin VS writes:

  Vil haa :D

 8. Kristin VS writes:

  Ops, kom to ganger..!

 9. Kristin writes:

  Send gjeeeeerne til meg :D

 10. Endre writes:

  Jeg kan love beste utstillingsplassen for beste kortet på beste arbeidsplassen, ved siden av beste flyet ;-) Hvordan høres det ut?

 11. stine friis writes:

  Jeg vil gjerne ha postkort :D

 12. Mari H writes:

  Ikke verst å kunne Kung Fu! Kos deg videre :)

 13. Mariann writes:

  Selvsagt!

 14. Nina writes:

  Jeg vil gjerne ha ett postkort fra kina på kjøleskapet mitt! :)

 15. Julie writes:

  Det hadde vært kjempe koslig å få postkort av deg :D

 16. Linn-Elisabeth Halvorsen writes:

  Wiii! Så gøy!
  Yesplease, det hadde blitt hengt opp på veggen, haha!
  Ha en herlig tur videre!

 17. Oda Thoresen Odberg writes:

  Jeg vil ha! :D

 18. Camilla writes:

  Åå, vil gjerne få! Lenge siden jeg har fått postkort fra noen :-)

 19. Linn writes:

  MEGMEGMEGMEGMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. Anne-Line writes:

  Postkort hadde vore supert! Backpackingreisa di får meg stadig til å vudere om eg burde ta meg tid til ei liknande reise sjølv, men driv fortsatt og vuderar. Hadde vore moro og vist kva som fekk deg til å bestemme deg for det, spesielt med tanke på at du eigentleg reiser åleine (dvs ingen du kjenner frå før) :)
  Safe journey, SuperM!

 21. astrid writes:

  vær så snill fåå, hehe :) jeg har et verdenskart på veggen fyllt av postkort rundt, hadde vært så kult med ett fra kina!!:)

 22. Anja writes:

  Ja takk til postkort i eksamenstiden :)

 23. Stine Vatne Hansen writes:

  Everybody was Kung Fu Fighting! :D har veldig lyst på postkort, ingenting e som ei håndskreven helsing frå fjerne land! :D
  Treng ei oppmuntring, så postkort hadde vore heilt fantastisk :) awesomeness! :)

 24. Eva writes:

  Jeg vil! ååh, værsåsnill! Jeg går på folkehøgskole, og det er så veldig stas med post.

 25. Celena Skogheim writes:

  Jeg vil haa! :-D

  celena_skogheim@hotmail.com

 26. Hilde writes:

  Hadde vært sååå fint med et postkort fra Kina :D

 27. Sofia writes:

  Det du gjør er helt fantastisk :) jeg går i 3. Videregående nå, og planlegger å ta en lang og deilig reise sjæl om akkurat et år. Hadde blitt utrolig glad for et postkort <3

 28. Juliane writes:

  Så gøy! :)

 29. Ingrid writes:

  Å! Kinesisk postkort ville vært et høydepunkt! :-)

 30. Elin Marie writes:

  Jeg vinner når det kommer til uflaks. Jeg bor i studentbolig i Oslo og har nettopp fått påvist både kakelakker og veggdyr. Så jeg må fytte ut fra hybelen min den dagen jeg har eksamen. Mac og mobil, alle julegaver, alle klær og eiendeler skal fryses ned i over to uker. Innen den tid så skal jeg skrive en semesteroppgave (uten bøker, siden de er fryst ned), og bo på en tom hybel ett eller annet sted i Oslo, på en madrass på gulvet. På toppen av det hele så må jeg reise hjem med kun en rema1000 pose med klærne mine i. Alle julegaver jeg har kjøpt, sjokoladekalenderen som jeg fikk i gave fra broren min, og de nye julekjolene og nyttårskjolen, ligger igjen i fryseren i Oslo.

  Vet jeg ikke har rett til å klage, når det er mange andre som har det så mye verre enn meg, men et brev fra den andre siden av jordkloden, fra deg, tror jeg vil hjelpe masse på ulykken min.

  Håper du har en helt fantastisk tur, og at ditt gode hell fortsetter. Hils verden fra oss lesere som misunner deg. Du er en inspirasjon til å følge drømmer!

 31. Anita writes:

  ÅÅååå du gir meg så enormt med reisefeber!!! Ikke lenge til jeg drar på mitt livs backpackertur heller nå, klør i hele meg av lengsel etter 7. januar! Postkortet rekker kanskje å komme frem før jeg drar? :-)

 32. Tone writes:

  Jeg vil, jeg vil! :):)

 33. MARGRETEST.BLOGG.NO writes:

  JEG vil gjerne få postkort :-D

 34. Thea Margrethe writes:

  Jeg vil ha postkort!! :D

 35. Andrea writes:

  Send meg gjeeerne et kort her jeg sitter og leser til eksamen. Plis!

 36. Rebecca writes:

  ååh så artig! jeg har alltid hatt lyst til å lære meg kung fu, eller noen andre kampsport saker :D
  vil gjerne ha postkort fra deg! det hadde vært kjempe koselig :D <3

 37. astrid writes:

  hadde vært såå koselig og kult å fått et postkort fra deg! :-)

 38. Mari writes:

  Sitter i Hammerfest istedet for å være på den turen er på og har attpå til blitt forkjøla, så et lite postkort fra landet jeg alltid har drømt om å dra til hadde vært så kult. Særlig siden jeg skrev særoppgave (eller en liten bok) om Kina på barneskolen. Herremin…

  Kos deg videre!

 39. Signe writes:

  Går på internatskule, og er sjeldan det er postkort i hylla mi…. Så eit postkort frå favorittbloggaren frå Kina hadde passa bra no i førjolstida :)

 40. Ann-Karin writes:

  Vil ha et postkort fra favorittbloggeren min, jeg og :) Men vi er så mange, også du sender jo oss alle et hver gang du oppdaterer! :)

 41. Elisabeth writes:

  åååh, det hadde vært supert å få et postkort fra deg! :D

 42. Ingrid Strand writes:

  Ååh, et postkort fra deg hadde vært så amazing!

 43. Karen writes:

  Den reisen din i Kina virker fantastisk! Hvilken organisasjon reiser du med? Kan du fortelle mer om den, hva den innebærer osv.? Ser ut som om du får oppleve så mye gøy! Og hvem er det som tar alle bildene av deg egentlig? Elsker at du ikke bare tar sånne stille-meg-opp-og-smil bilder. Det er så utrolig god kvalitet på bildene dine! Kjempe gøy.

  Kos deg videre! Hilsen Karen

 44. Iselin B writes:

  Det hadde vært kjempe koselig! :)
  Kos deg videre på reisen!

 45. Stina writes:

  JA er du gal? Jeg vil ha!!

 46. linnr writes:

  meg:)

 47. Elisabeth writes:

  Jeg vil veldig gjerne ha kort! :-D

 48. Elise writes:

  awsome!!
  Jeg har lyst på kort!! :D

 49. Hege writes:

  Send kort til meg! vær så, vær så snill! skal reise til hong kong høsten 2013, så det hadde vært utroligt stas å fått et postkort fra KINA! :O En dag, skal jeg også bli en backpacker, når jeg er gammel nok, heheh :D Det virker ut som du har det utroligt flott ut i den store verden <3

 50. Sigrid U -Psykologikalender hele advent writes:

  ønsker meg helt vilt et kinesisk postkort til jul!

  sigridskjonne@gmail.com

 51. Ingvild writes:

  wii :)

 52. Anne Kristine writes:

  ååå det hadde vert så gøy å få postkort fra deg! :)

 53. Anette writes:

  Wiih,eg vil ha!:D

 54. Rikke writes:

  Hadde vært koselig å fått noe annet enn regninger :)

 55. Vanessa writes:

  Åh, så gøy!! Jeg vil også kunne sloss som en tiger og en slange, hahaa! :-D

 56. julie writes:

  Vil gjerne ha et kort!

 57. H. writes:

  MEEEEG!!! :D

 58. Pia Hestdal writes:

  Det hadde vært kjempemorsomt med et postkort fra deg! :) Jeg lover at du hadde fått en plass på veggen! :D

 59. lisa writes:

  Jeg vil gjerne ha et postkort til Australia :)

 60. Annemarie writes:

  Å følge deg på denne verdensreisen gjør meg bare mer sikker på at jeg skal ut på verdensturné når jeg har fått mastergraden i hånda. Er så misunnelig!
  Hadde forøvrig vært veldig stas med postkort, da min studentpostkasse sjeldent får mat, og enda sjeldnere i form av postkort.
  God tur videre! :D

 61. Siv writes:

  JEG VIL HA!!!!!! :D

Leave a Reply