December 2nd, 2012

the yangtzee river


ph_priv

Some pictures from the boat cruise we did down the Yantzee River a few days ago, with the Three Gorges and everything. You can find one of the river-scenes on the 10 yuan-money, it was so cool when we held it up to compare! I’ve been in the reality’s 10 yuan!

Beside looking at the majestic nature of China while we were sailing down the river, we played Mahjong (a chinese game), ate, just relaxed. And did some Chinese “kara ok” (haha, loved the spelling-mistake!), that was… really interesting! I loved the boat cruise, but honestly…. The Norwegian fjords are more breathtaking beautiful than China’s. Sry.

3 Comments »

 1. Åh virker som du har det helt fantastisk…. Drømmer meg bort i ditt liv her jeg sitter i mitt “eventyrår” i London, som for det meste blir tilbrakt på skolen eller på rommet for tiden – too much skole…. Kos deg, og nyt det! Hadde det ikke vært for at jeg har sverget til meg selv å aldri være borte fra mine kjære og nære hjemme i Norge i mer enn en måned MAKS igjen, hadde jeg dratt selv når jeg blir ferdig i London!

  Hvor lenge skal du være borte igjen? Skal du være borte i jula? :)

  Mahjong er forresten veldig gøy ^^

  Comment by Jannicke — 02/12/2012 @ 11:10
 2. Nydelige bilder!

  Comment by Neda — 02/12/2012 @ 12:05
 3. nydeligeeee bilder! MEN MARIE – hvor blir det av alle kortene du skulle sende???

  Comment by Siv — 02/12/2012 @ 19:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment