tisse på huk


ph_priv, toilets in India and China

Jeg har blitt SÅ GOD til å tisse på huk etter at jeg forlot redet mitt, dere! Dere aner ikke engang, og godt er egentlig det. I Kina kan du gå inn i det fineste teateret, og tenke at “DETTE er stedet hvor porselenen gror fritt…”, men så kommer du inn på dametoalettet og så finner du hull etter hull i bakken. Det er festlig! Eller toalettene på togene, hvor hullet er åpent og all dritten går som på skinner – bokstavelig talt. Rett ned og ut i det fri! Det er en fullverdig utenlandsk opplevelse, dere. Det er virkelig det.

21 Responses to “tisse på huk”

 1. Hannevr writes:

  Haha, herlig!
  Kjenner jeg har utrolig lyst til å dra på en lignende tur!

 2. Astrid writes:

  det kaller jeg en opplevelse!:)

 3. Signe writes:

  Du trenger ikke dra lenger enn til skoler i sentrum av Lyon, i Frankrike liksom, før du finner…hull i gulvet. Jeg lurte meg inn på lærertoalettet i stedet. Der var det porselen, ehe.

 4. Marthine writes:

  Ser ikke helt enkelt ut, å bruke de der. Men er jo endel av opplevelsene ved å reise utenlands det og :D prøve nye og annerledes ting! Glad vi har “vanlig” toalett her i Norge.

 5. Maren writes:

  Hahah, uff!

 6. MARGRETEST.BLOGG.NO writes:

  Æsj, litt glad for at vi har en litt annen standard her hjemme nå ja :p

 7. Elise writes:

  Wææ, så ekkelt.. og gøy! xD

 8. . writes:

  Håper folk er treffsikre altså, ellers ser jeg form meg mye ekkelt under skoene etter et besøk på do ;)

  Morsomt å følge deg på reisen verden rundt :)

 9. ina writes:

  haha, ikke så digg, spesielt den på toget.

 10. Signe writes:

  hahahha!

 11. Signe writes:

  hahahhah!

 12. Marlene writes:

  Haha, det er det som er dritt med kina, alle hullene i bakken.. Vi dro dit med folkehøgskolen og det var noen i rullestol som var med, skjønner ikke hvordan de greide det :P Jeg greide det ikke , jeg må ha noe å holde meg i i det minste :P

 13. Liv S writes:

  Det har jeg også prøvet i Tyrkiet :) En helt anden oplevelse!

 14. Elisabeth writes:

  Sånne doer som de øverste her er det noen steder i Georgia også. Første gang jeg skulle prøve en sånn do ble jeg så satt ut at jeg ikke klarte å tisse i det hele tatt. Heldigvis var det da ikke så lenge til vi skulle dra til flyplassen, hvor jeg visste med sikkerhet at det var porselensdoer.

 15. Camilla writes:

  Åh, sånne har de overalt i Thailand også – der hvor det ikke er sånn ekstremt mange turister!! Hver gang vi er på en biltur og skal ta en dopause, så ber jeg alltid til høyere makter om at det skal være et vanlig toalett der, haha!

 16. Cathy writes:

  Haha så morsomt, kjenner meg igjen!!

 17. Christine Lövendahl writes:

  Å fy fader Marie. jeg holdt på å daue når jeg så disse bildene. jeg har svææær angst for utedo. og dessuten så hater jeg å gjøre squats! her blir det jo en fin blanding av begge deler!! haha. kos deg og hold rumpa oppe, lovely :)

 18. Siv writes:

  Det høres så…. æsj ut. For oss, vet du.

 19. Sanne H writes:

  hihi hvor er det morsomt skrevet :)

 20. Lone Kristine writes:

  Minner meg om Japan, haha! Æsj, hater sånne doer.. Kan glede deg til du kommer til statene, her har vi ordentlig do! :D Haha!

 21. supermarie.net » pacific beauty writes:

  [...] lært seg å gå bestige Sør-Afrikanske fjell, spise skorper balut/andefoster og er en racer på (asiatiske) toaletter - hils og si det til alle unge mødre på Facebook som månedlig føler trangen til å dele [...]

Leave a Reply