November 18th, 2012

mr India


ph_priv

Henna-malingen som gradvis ble mørkere på hånda mi under Diwali-festivalen førte meg, som spådd, rett ut i uløkka! Neida. Jeg giftet meg aldri i India. Men han fortjener et innlegg for seg selv allikevel. Han som la India for mine føtter. Jeg ville aldri i verden ha blitt like bergtatt av landet om det ikke hadde vært for alle stedene han fant, alt han stelte i stand, maten han anbefalte, alt han gjorde for oss. Han sa til oss den første dagen at han hadde et håp om at kanskje én av de han tok med seg gjennom India ville tenke tilbake på landet, og at han ville være en del av de tankene. Jeg kan gi han svart på hvitt, pixler på skjerm, at det håpet har blitt fakta. Jeg vet at når jeg drømmer meg tilbake til det landet hvor dyr og mennesker lever i ett, hvor trafikken lever sitt eget liv og atmosfæren bare er magisk – vil han være den øverste lederen av de tusen indiske minnene mine.

TAKK, Dushyant! Vi sees i bryllupet ditt! (Så får vi se om det er som gjest eller som noe annet, ehehe. Neida pt 2.)

The henna-painting which gradually became darker on my hand during the Diwali-festival led me, as predicted, right into the accident. Just kidding, I never got married in India, but he deserves a whole post for himself anyway. The guy who gave me India. I would never ever be that spellbound about that country if it wasn’t for the places he showed us, the things he arranged, the food he told us to eat, everything he did for us. If it wasn’t for him…. He told us the very first day that he would be so honored if people were thinking about him when they think back on the G-travels through India. I can ensure him that the hope now has become a fact. I know for sure that when I’ll be dreaming about the mesmerizing country where cows and humans live shoulder to shoulder, where the trafic has a life on its own and where the atmosphere is magic – he will be the leader of my memories. THANK YOU, Dushyant! You made my India perfect! I’ll see you in your wedding! (It remains to see if I’ll see you as a guest, or as something else, dressed in white, eheheh. Just kidding. Again.)

5 Comments »

 1. Åh, så koselig! :-) Han så ut som en veldig hyggelig fyr!!

  Comment by Camilla — 18/11/2012 @ 17:21
 2. great to take a thinking for people like that! :)

  Comment by Felina — 18/11/2012 @ 20:35
 3. Skjønn kar! Virkelig spennande å lese bloggen din no når du er ute å reiser, og kjekt at vi får “være med! :)

  Comment by Hege — 19/11/2012 @ 19:56
 4. Ååååå, så fiiint! Og han er jo ganske kjekk, han ;)

  Comment by Siv — 21/11/2012 @ 10:55
 5. Hei! Lurte på hvem du reiste gjennom til India? Tenker å dra i januar og leter etter en gruppe å reise med. :) Håper på svar! Takk på forhånd.

  Marie svarer: Hei! Jeg reiste med G Adventures :) De er helt fantastiske! Good tur, India er MAGISK!

  Comment by Harmeet — 15/10/2013 @ 17:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment