November 14th, 2012

happy Diwali!


ph_priv. 1: Ranakpur, 2: Ranakpur, 3: Udaipur

Hei superpeople! Jeg er i Mumbai! Vi kom hit med nattoget i dag tidlig, og har bare i dag og halve i morgen i byen før vi reiser videre til Goa, vårt siste hvilested i India. Dere har gått glipp av to byer siden sist, etter Pushkar dro vi til Udaipur før Ranakpur, og historiene derfra er så mange at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Reisedagboken min er full om et par setninger, sølveplet mitt truer med lite minne, og alt bak øynene mine vet jeg ikke hvordan jeg skal gå løs på engang. Jeg har gjort SÅ mye siden sist! Tok et indisk kokkekurs i Udaipur, har lært å male indisk kunst, hånden min har fått henna-maling (den ble malt på mandag, og har allerede blitt mørk brun – noe som betyr at jeg kommer til å få DEN ektemannen!) til ære for Diwali-festivalen som startet her om dagen, og herregud, jeg har ikke tid til det her nå! Dere skal få bildedryss og historiene mine senere, nå løper wifien min snart ut og jeg må løpe etter for i kveld er det UTGANG! Ville bare gi dere et lite livstegn, og si at jeg fremdeles har det helt fantastisk fint ute i verden. Håper alt står bra til i vår lille diamant i nord også, vi snakkes plutselig igjen! Smil.

Hi superpeople! I’m in Mumbai! We arrived by night-train this morning, and we’re leaving for Goa tomorrow already. That is our final destination in India, before my travel continues further around the world. Oh, I’ve done SO much since last time I wrote you, don’t know where to start! I took an indian cooking-class in Udaipur, got my hand painted in henna for the Diwali-festival and… I’ll give you my pics and stories later. Now I’ve to go, Mumbai by night is waiting! See you!

7 Comments »

 1. DET ER LIVET, DET!!! ÅH

  Comment by Siv — 14/11/2012 @ 13:46
 2. Åh, det var nydelig, den malingen på hånden! :D Er så spennende å følge deg, Marie! Får ikke uttrykt det nok! :D

  Comment by Elise — 14/11/2012 @ 14:05
 3. Still love every post you make, and looove that you started translating into English again :) Thank You Lovely!

  Comment by Maria — 14/11/2012 @ 14:26
 4. Tenk så mye du kommer til å ha å fortelle barnebarna dine om!

  Comment by Camilla Albertine — 14/11/2012 @ 18:12
 5. du er så fin! tviler IKKE på at du kommer til å få DEN ektemannen :)

  Comment by Sigrid — 14/11/2012 @ 19:59
 6. Hennamaling, gosh! jeg vil jeg vil jeg vil på diwali!

  Comment by m — 14/11/2012 @ 23:38
 7. Ååhh!! hennatatoveringa var flott!! :D

  Comment by Marthine — 16/11/2012 @ 20:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment