December 29th, 2009

eple rundt fingærn


I dag fikk jeg mobilt bredbånd med Moods of Norway design. Føler meg sykt ekslusiv.


Har et svart eple rundt fingærn i dag. Jeg er så lykkelig etter reunion med lua at jeg nå har den med meg overalt.

HAHA, i dag var jeg sånn lur igjen! Vi skulle til utlandet på salg, og jeg HATER å sitte i baksetet når det er mannekjøtt som er på hjul. Jeg er førstedamen, passasjersetet er selvskreven min plass!! Med en gang jeg så at kamerat av kjøttet satt på MIN plass, nektet jeg å gå inn i bilen. Nektet nektet, steilet og satt meg på bakbeina. Vurderte å dra det så langt at jeg skulle sette meg inn i min egen bil (mamma sin) og understreke at jeg foretrekker å kjøre ALENE i EGEN livsfarlig bil til utlandet, fremfor å sitte bak. Kom aldri så langt, for kamerat flyttet seg og plassen min ble min igjen. :- )

Men det jeg EGENTLIG hadde planlagt flere timer i forveien, som var så lurt, var å spille på samvittigheten for en gangs skyld (hehe), og si “kanke jeg værsåsnill å sitte foran a, jeg er så kvalm…”  og så LATE som jeg var sykt bilsyk!! HAHAH….. Herregud nå hørtes det jo ikke lurt ut i det hele tatt lenger.. Det hørtes einstein-lurt ut i hodet mitt tidligere på dagen.

Samma faen, jeg fikk vilja mi og passasjersetet :- ) HAHA jeg er så kul å være sammen med.

Ble DØDSforvirra når jeg kom inn på twitter i kveld:

?!
Først trodde jeg Dr Phil hadde bursdag (!!) uten at jeg hadde fått det med meg, og så ser jeg at jævla Robin er en jævla copycat og bare KOPIERER alt Phil skriver…? Lol???? Jeg måtte til og med google Philip og sjekke når han fyller 60.. Det er ikke før 1. September 2010. Begynte å LURE!! Ler fortsatt av Robin. Lille hore. Copywhore.

I morgen er det gjensyn med helten, jeg har nemlig fri. Dr Phil, gleder meg til å se deg igjen.

6 Comments »

 1. Bra lua di kom tilbake <3

  Sv: Tusen takk Marie <3 Jeg likte klemme'n! (?)

  Comment by Emilie — 29/12/2009 @ 22:35
 2. Det er jo Dr. Phil som har retweetet det denne Robin sier… Ikke omvendt.

  Comment by Pål — 30/12/2009 @ 00:46
 3. Hahaha, ser ut som du har downs på brillebilete. Robin er ei hore, det ser ein jo berre på horeglimtet i auga hennar når ho får følge Phil ut frå sending. Slut.

  Comment by Helga — 30/12/2009 @ 02:07
 4. copyhore, akebrett, lastebil, gryterett
  fy fæn!

  Comment by Stina Ballerina — 30/12/2009 @ 09:12
 5. Men.. Dersom det er Robin som har bursdag, så er det jo Dr.Phil som er copywhore!!

  Comment by Hanne — 30/12/2009 @ 11:34
 6. RT = Retweet. Din kjære Dr. Phil er copyhora her.

  Comment by Niina — 01/01/2011 @ 03:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment