October 28th, 2012

SUNDAY, literally spoken

Morning! Nå har dere ødelagt den fine tiden vi hadde sammen, dere har gjort så vi har fått en tidsforskjell! Jeg ligger én time foran dere, og må begynne å tilpasse skypesamtaler og gjøre tidsmessig forarbeid før jeg kan tenke “aaaahhh, de er fortsatt på jobb, og her ligger jeg på stranden og drikker Savanna Dry!”. Men jeg får vel svelge den lille kamelen, det er tross alt det eneste jeg har å slite med her nede. Og slitet går bare ut på å ta opp iphonen, for verdensklokkeappen gjør alt for meg. Så, jeg har resonert meg frem til at det er greit. Dere kan få stille klokka.

I går ble vi bare inne, så på dokumentar om Cuba-krisen, bestilte pizza og hadde det fint. Jeg ble sittende i måneskinnet på den lille verandaen og snakke med de nyeste venninnene mine mens guttene spilte fotball på playstation. So nice! Alkoholfrie lørdagskvelder er undervurdert, dere. I dag våknet jeg av solen som kilte meg i ansiktet (/fungerte som en svær, intens lyskaster midt i trynet, den forrige setningen hørtes bare så mye mer idyllisk ut) rundt halv 9, så jeg ga opp resten av Zzz’ene, og stod opp i stedet.

I dag skal vi til Camps Bay, stranden på bildet, det blir grisedeilig! Det er forresten den stranden Cubus, Kappahl, Dressmann osv spiller inn sommerreklamene sine. Inside information. Det er også der alle de rike, og kjendisene, holder til når de er i Cape Town. Matt Damon, Clint Eastwood…. Supermarie.

Nå skal jeg fikse morratrynet mitt før Zuki våkner! Fortell meg om helgen deres, da, har dere feiret Halloween? Fortell meg alt! 

Good morning! Norway, you’ve messed up our time! Now I’m 1 hour ahead of you, and need to make research before I go skyping, or to think about you being at work, when I’m on the beach. Hectic! But, then again, that is my only concern at the moment, so I’ll let it pass. 
We spent last night at my host’s place. Watched a BBC-documentary, ordered pizza and had a really good time. Saturday nights without alcohol are  underestimated! Loved it. Today we’re going to the beach in Camps Bay. Such a lovley day!
So, what did you do this weekend? Halloween-party? Tell me everything!

12 Comments »

 1. Og Supermarie. Siv skal derimot til Finland, hihi. Hakket kaldere, og mest sannsynlig uten sol…

  Comment by Siv — 28/10/2012 @ 09:20
 2. Det så jo bare utrolig fint ut der, ha en fortsatt fin kveld. Helgen min går til familien ettersom de gjerne vil vi skal finne på noe sammen så skal på James Bond i kveld, så ingen Halloween feiring på meg nei..

  Comment by Thea Emilie — 28/10/2012 @ 09:24
 3. ingen halloween fering her.. MEN på fredag var eg på karpe diem konsert, og det var MAGISK x10. toppa seg då eg fekk møte chirag. berre..tidenes kveld!

  Comment by siv kristin — 28/10/2012 @ 16:16
 4. I helgen har jeg jobbet og kuttet av meg tippen av tommelen. Jeg syns synd på meg selv og skal ligge i senga hele dagen.
  God søndag!

  Comment by Helene Jonsmyr — 28/10/2012 @ 16:31
 5. Åååååh, det er så gøy å følge med :):) Særlig nå som du er i Sør-Afrika, da jeg har vært på mange av de stedene du er i. Gøy, gøy, gøy. Veldig misunnelig!

  Comment by Adelina — 28/10/2012 @ 17:40
 6. Har jobbet i helgen, og fikk 2 timer søvn i natt fordi de som bor over meg bestemte seg for å feire halloween (eller hva faen de feiret – kunne heller minnet om allsang på grensen i mine ører, bare mye styggere så klart!). Så jeg er trøtt! Prøver å nyte den siste biten av helgen likevel :)

  Comment by Elise — 28/10/2012 @ 17:57
 7. Jeg feiret Halloween for flere uker siden i en bursdag med klassen. Men på onsdag, den faktiske halloween, så tenkte jeg å ta med min to år gamle lillesøster på tur i nabolaget :-)

  Comment by Camilla — 28/10/2012 @ 18:14
 8. Ååååå, Camps Bay! Tilbrakte 2 deilige uker der i slutten av 2010, da jeg besøkte en venninne som studerte der. Det var DEILIG! Ante ikke det var et snobbested før det hadde gått noen dager, hehe.
  Kjente litt Cape Town-savn, selv om vi strengt tatt hadde to helt forferdelige opplevelser i den byen..
  Men er jo ikke byen sin feil, hehe.

  Håper du koser deg gløgg ihjel! Oss andre må være i kalde Norge og føde og sånn.

  Comment by Frøken K — 28/10/2012 @ 19:39
 9. Jeg har vært i Nissedal i helgen og deltatt på søk- og redningskurs med Norsk Folkehjelp. Så nå kan jeg med god samvittighet delta på leteaksjoner med den riktige kompetansen. :-)

  Comment by Elisabeth — 28/10/2012 @ 21:44
 10. uhaveanicelife:)

  Comment by Tina — 28/10/2012 @ 22:04
 11. I helgen var jeg på Halloweenfest på Furuset! Det var spennende siden jeg var den eneste hvite der (og etnisk norske). Et lite sosialantropologisk eksperiment om du vil! Det er så deilig å få en liten reality-check en gang i blant! ELlers var jeg og kjæresten på Vålerenga-Tromsøkamp på Ullevål stadion. Go Klanen! Kos deg videre!

  Comment by Synne — 29/10/2012 @ 14:39
 12. Heia! En liten sein kommentar på dette innlegget fra meg. Men jeg fikk så lyst til å dele min søndag akkurat på din søndag på rett dato, så da ble det sånn.
  Jeg dro nemlig til Dublin helt alene på storbyferie. Så søndagen gikk til å prøvesmake Guinness og se hvordan den ble laget.

  Angret litt på at jeg valgte å være maks komfortabel etter en hard arbeidsuke og booket hotell istedet for å sofasurfe, for det ble litt ensomt i lengden. Det er litt lettere å treffe folk i verden utenfor europeiske storbyer. Note to self…

  Kos deg videre på tur. Jeg later som jeg er i sekken din.

  Comment by Mari — 10/11/2012 @ 19:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment