daypack

 

Se, da! Sekken min er på størrelse med en liten knyttneve! Det er backpackermagi. Å dra rundt på en 80 liters ryggsekk når du bare skal på en liten dagstur underveis på reisen er jo bare tull, så en backpacker TRENGER en liten dagspakning ved siden av. Jeg måtte bare vise dere den her, for den er så smart at jeg vet ikke engang. Fikk den av mamma og pappa til bursdagen min, du får kjøpt den på G-MAX. De har et imponerende utvalg av andre smarte reiseting også, jeg boltret meg der i flere dager før jeg dro! Anbefales, smil.

(Hvis det skulle være noen tvil: Nei, ikke sponset. Bare et godt ment tips til dere som har en liten backpacker i magen! (Nei, ikke gravid…)

My smart daypack, gets as tiny as a fist when it’s packed together. Backpackermagic! 

6 Responses to “daypack”

 1. Jenny writes:

  Alfapakning!

 2. Thea Emilie writes:

  Må jo si at det der var ganske utrolig!

 3. Elise Christina writes:

  Den var snasen! Håper du har det fint :D

 4. Siv writes:

  Jeg kan ikke se, for de sier det ikke er kontakt med server’n… SURMUNN

 5. jeanette writes:

  Noe så genialt!

 6. supermarie.net » PACK LIKE A BACKPACKER writes:

  [...] du skal til), adresser til postkortene du skal sende, navn og nr på couchsurfinghoster) ♡ Liten sekk/daypack ♡ Sandaler/slipperser ♡ Lommelykt ♡ Hengelås ♡ Sølveple (MacBook Air 13″) + lader [...]

Leave a Reply