October 25th, 2012

sporty sikkert


ph_priv svett

Herregud, jeg hadde helt glemt hvor digg det er å trene (s)vettet av seg! Jeg føler meg så god som ny! Én african time (hvem vet hvor lenge det er) etter jeg snakket med dere sist stod jeg klar i 4. etasje, som viste seg å være en hel heisstopp for bare treningsrom. Og jeg hadde det helt for meg selv! Jeg vant!

Med musikken i øret gikk jeg hardt og målbevisst mot straffen for å ha vanskjøtet kroppen min i altfor mange afrikanske uker. Tredemøllene var plassert mot vinduene, og vinduene kan vi som er inne se ut av – men ingen kan se inn, så de oppfører seg som speil. Jeg skal altså lide, og samtidig nyte synet av det. Straffen blir ikke bedre (verre) enn det.

Jeg trykket på START, mølla ba om alderen min. 22 år betydde tydeligvis 30 min med løping, så da tok jeg i mot ordren og løp for livet. Virkelig; for livet. Kroppen min har jo forfalt! Jeg måtte gi meg BLIKKET opptil flere ganger der jeg løp. Hver gang jeg tenkte tanken på å slakke på farten, sperret jeg øynene opp mot jenta som løp mot meg i vinduet, og da turte jeg ikke annet enn å holde det gående. Det var faktisk veldig motiverende å se på meg selv løpe, jeg kunne nesten SE kroppen bli friskere og sunnere for hvert steg jeg tok! Og jeg så hvordan svetten rant, hvor flink jeg så ut der jeg løp, det fikk meg bare til å gi enda mer – for å bli enda stoltere av det jeg så. Jeg, ass! Trives FOR godt i eget selskap.

Da jeg var ferdig druknet jeg i svette, så hvordan jeg kan sitte her og skrive er meg en gåte. Jeg kan virkelig ikke huske å ha svettet så mye i hele mitt liv, beklager detaljene, men herreGUD! Kroppen min! Dette kan bare ikke fortsette. 4. etg, we’ll meet again.

Hvordan ligger dere an med TRENINGSLØFTENE deres, da? Å joda, det forfølger dere for resten av livet deres. Iallfall de timene av livet dere velger å bruke på supermarie.net.

7 Comments »

 1. Treningsløfte?? hahah, jeg husker ikke hva jeg skrev egentlig xD Akkurat nå prøver jeg bare å få meg ut døra hver dag for en kort tur, bare det ville være en stor ting for meg som har blitt så altfor lat i sommer.

  Comment by Elise — 25/10/2012 @ 23:22
 2. ååårh. flinkaaaa! slutt nå da. jeg måååå få kommet meg på treningen snart! haha

  Comment by Christine Lövendahl — 26/10/2012 @ 04:15
 3. Det mangler noe vesentlig i kjøttdisken! Jeremy Irvine, Hot, hot, hot!

  Comment by Ann-Karin — 26/10/2012 @ 09:27
 4. Man er sin verste fiende, godt fienden gjorde treningen bra.
  Ha en super helg :-)

  Comment by Cecilie Lykke — 26/10/2012 @ 11:00
 5. FLINKIS! Jeg blir med deg neste gang! (Både på det rommet og rundt i verden). Kan nok tro speil motiverer, ja!

  Comment by Siv — 26/10/2012 @ 14:53
 6. Veitu! jeg tenkte å skryte til deg her om dagen! Fordi jeg har blir FLINK! ikke flink som i at målene er nådd (FOS ftw), men jeg trener 4-5 ganger i uka! I tillegg til skole! Styketreninga er på g, og løpinga er (til tider) bedre.. 16.40 er rekord til nå… ikke bra, men jeg er fornøyd!

  Marie svarer: Ååh, stolt av deg! Du er flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, fliink! <3 Så lenge du er fornøyd, ER det bra :) Keep up!

  Comment by Mariann — 26/10/2012 @ 22:53
 7. wow, er imponert! du skal jammen ha for at du er flink til å motivere!!

  Comment by TanjaMH — 27/10/2012 @ 16:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment