October 25th, 2012

rise and shine, høst-noreg


ph_priv

Bilder fra i går, oppdrag “stranden med Athalia”. (Uten N! My bad) Vi kjøpte lyst brød, biltong (tørket kjøttsnacks, av antiloper) og avakado, satt oss ned i sand-eldoradoet i Table View, og der ble vi liggende hele dagen. Snakket om alt mellom himmel og jord, akkurat som venninner gjør. Det var så hyggelig!

Da jeg kom hjem, fargelagt og fin av solen, skypet jeg litt med mamma og pappa, før hosten min gjorde sin entré og vi ble sittende og drikke vin utover kvelden. Jeg tar meg selv i å dandere min egen lille midlertidige familie igjen, som vil svi bak ribbeina når jeg snart reiser videre. Heldigvis stikker minnene enda dypere enn såret, så de skal jeg ha med meg til evigheten og forbi!

I dag renner det hvite skyer over fjellene her igjen (det ser så stilig ut!), så planen er å jobbe litt, og teste ut treningsrommet vi tydeligvis har i 4. etg. Du kan se på kroppen min at jeg har levd livet helt ukritisk den siste måneden! Neivel, men jeg kan iallfall det. Så nå er det vm i skjerp.

Si meg, hva gjør dere akkurat nå? 

Pics from yesterday, at this beach in Table View with Athalia. The girl from Germany that I met last night. We bought some white bread, biltong and avo, placed ourselves in the sand and stayed there all day. It was just wonderful! When I got home, I skyped with my family before my host came in the door and we were drinking wine until bedtime. I guess I’m about to make my small, temporarely family again – it’s gonna burn behind my ribs when I leave…. Luckily the memories go deeper than the pain of leaving, so I’ll bring them with me all the way to Norway and the rest of my life! Today the white clouds are flowing over the mountains again (looks soo cool!), so I’m gonna do some work and try out the gym on the 4th floor. My body’s telling me to get healthy again, this life as a traveller is dangerous business! 

9 Comments »

 1. Litt før du la ut dette innlegget skrapet jeg is av bilrutene mine, og nå sitter jeg inne og prøver å få varmen i kroppen etter en god stund utendørs. Men ja, kos deg i den varmen din, du!

  Comment by Mikke — 25/10/2012 @ 10:48
 2. VM i skjerp ja.. Det hadde vært noe! Haha. Jeg vil også trene! Og ha treningsrom! Eller et treningssenter som ikke koster £49 i måneden for student…. ALT for dyrt.

  Comment by Jannicke — 25/10/2012 @ 11:06
 3. Akkurat nå ligger jeg i senga mi og prøver å forberede meg til en debatt om utdanning som jeg skal i etterpå… :-)

  Comment by Elisabeth — 25/10/2012 @ 11:48
 4. Så fine bilder! Er det ridende politi på stranden? For et liv! :-D
  Akkurat våknet, satt på vaskemaskin og i gang med å lage frokost. Uten mat og drikke, duger helten ikke! Ha en finfin dag videre, Marie! :-D

  Comment by Mari — 25/10/2012 @ 12:01
 5. Åh, så fint du har det! <3 Akkurat nå sitter jeg i sofaen og slapper av etter å ha hatt semesterets første eksamen! :)

  Comment by Ingvild Oline — 25/10/2012 @ 14:16
 6. akkurat nå gjør jeg alt jeg kan for å slippe å skrive en nynorsk stil om en tekst.. som heter, øøøh… 2 sek… Betre enn sex. Den handler om shopping! men motivasjonen er virkelig ikke tilstede..

  Comment by Mariann — 25/10/2012 @ 14:23
 7. FINT. Selv skal jeg snaaaart på ungdomsråd-møte!! :D

  Comment by Siv — 25/10/2012 @ 14:41
 8. åh, jeg savner varme og sand..
  akkurat nå prøver jeg å gjøre naturfagslekser, mens jeg irriterer meg over alle “DET SNØR!!!!!!”-statusene på facebook.. det har sluttet å snø, og det som kom har blåst vekk, men folk klager, syter og hopper av glede likevel.

  Comment by ida — 25/10/2012 @ 18:30
 9. Så herlig det virker <3 Jeg savner sol og sommer !!
  Akkurat nå sitter å slapper av i senga og vurderer å legge meg ^^

  Comment by Elise — 25/10/2012 @ 23:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment