to the spotted people


ph_priv 2011

“I don’t like standard beauty – there is no beauty without strangeness.”

29th of October. It’s the World Psoriasis Day Leopard Day! My skin is all fine now, I mean, one and another red spot is saying hello now and then, but what to expect?! I’m in Africa, baby, this is where the leopards live! So I don’t blame it for wanting to break free. I don’t care. My body is beautiful anyway. And I still have a beating heart and two feet to take me around the world. With or without spots.

You can read all of my posts about life as a leo HERE. Have a nice one, leopardpeople!

5 Responses to “to the spotted people”

 1. Jannicke writes:

  <3

 2. Sol writes:

  Du er vakker! Skal selv ut å reise i Mai, og første stopp er Sør-Afrika. Gleder meg som en liten unge, og oppdateringene fra deg får det til å boble enda mer i magen! Gleder meg til å se resten av reiseruta de!

 3. Camilla writes:

  HURRA!! :)

 4. Siv writes:

  Du er himla tøff og flink, iihihihi

 5. Malin Landro Angeltveit writes:

  Hei!
  Eg bare lurte på om eg kunne få bruke bilde til til en liten PEF presentasjon eg skal ha her på skuln min? :)
  Har ingen fine bilder av min egen.. ehe

  Marie svarer: Hei! Det går fint, bare husk kredittering :) Takk for at du spør! Og lykke til med presentasjonen!

Leave a Reply