jeg skal skrive et kort til deg


foto_priv_I heart springbok.

Vil du ta det i mot?

Reisen min hadde ikke vært den samme uten dere diltende etter, så jeg vil så gjerne sende en av dere noen håndskrevne ord fra Afrika! Trykk på “LIKER”-knappen under, og legg igjen et lite vink med e-postadressen din i kommentarfeltet hvis du har lyst på postkort, så trekker jeg en mottaker i god tid før jeg reiser videre! Mottakeren må, naturlig nok, være villig til å sende meg adr sin på mail. Smil! Love you!

90 Responses to “jeg skal skrive et kort til deg”

 1. Andrea writes:

  Åå, jeg vil gjeerne ha et kort!
  Epostadressa mi er; andreafenre@gmail.com :)

 2. Maria writes:

  *vinker* Detee høres morsomt ut!

 3. Juliane writes:

  Juliane-b96@hotmail.com

 4. Anne Kjersti writes:

  Eg vil gjerne ha brev fra verdensreisen din! Skal sjølv ut etter jul å reise, ikkje åleine, men gru/gleda meg alikavell masse!! :)

 5. Anniken Holtet writes:

  Smiiil du har gjort en god deal ;) Hvertfall ved å dra rundt å nyte livet, tenk om jeg hadde vært som deg!! Militæret og jordarundt det er en drøm – desverre er jeg litt for hjemmmekjær ;p

 6. Sigrid U writes:

  sigrid.utvei@hotmail.com :)

 7. Mathilde writes:

  Ååh, det virker kjempe koselig! :D matti-natti@hotmail.com

 8. Jannicke writes:

  Må bare si at jeg blir helt fascinert av alle de vakre bildene du legger ut…

 9. Julie writes:

  Det hadde vert kjempe koslig :) God tur videre :)

 10. Kristine writes:

  kristine_drosdal@hotmail.com

  Det hadde vært så koselig med postkort fra deg! :)

 11. ingrid writes:

  ååh, det hadde vært helt fantastisk! vinkvink :)

 12. Aleksander writes:

  Hei Marie^^! Synes det er et veldig fint tiltak du har, ved å sette pris på leserne dine!^^

 13. Tonje Vårdal writes:

  Du inspirerer meg så mye, at å få et lite spor fra deg hadde vært helt fantastisk!

 14. Nina writes:

  vil gjerne ha et postkort:) epost:ninacg89(alfakrøll)gmail.com :)håper du har det bra!

 15. Mari H writes:

  Liker, jeg! :)

  mari__hars@hotmail.com

 16. Tonje writes:

  <3

 17. Martina MS writes:

  Postkort hadde vært så hygg å få!! Mye bedre enn alle regningene som dukker opp i (u)tide :)

  God tur videre – utrolig spennende å følge med på reisen!

 18. Kristine H. writes:

  kristine.n.helland@gmail.com

 19. Magnhild writes:

  Maghildna@hotmail.com

 20. Eirin writes:

  eirin_s_92@hotmail.com
  kortkortkort! :D

 21. Martine writes:

  aunemartine@googlemail.com ;)

 22. Maria writes:

  *vinker!*

 23. Hilde writes:

  Hadde vært veldig kjekt med et postkort :=)

 24. Maiken writes:

  Hadde vært kult å få et postkort fra deg! :D Kos deg masse videre på reisen din, jeg er supersjalu på deg som får se så mye av verden!
  :)

 25. Celena Skogheim writes:

  Jeg vil haa :-D celenapija@hotmail.com

 26. Maria Vestby writes:

  mariavestby@hotmail.com :)

 27. Camilla Albertine writes:

  Det er en fryd å være med deg på tur!

  camilla.albertine.hagen@live.no

 28. Amanda writes:

  amanda.ostrem@gmail.com – elsker at du bryr deg så om oss leserne, er det rart du er et forbilde for så mange eller?

 29. Rebecca writes:

  Åh! Det hadde vært super kult med et postkort fra deg <3 :D kunne jeg hengt det opp sammen med autografen din, haha :((

 30. Maren writes:

  marren@hotmail.no, hadde vært SUPERt ass

 31. Ine writes:

  Hadde vært morsomt! :) Kjempegøy å lese bloggen din etter at du begynte på reisen! Får så lyst å bare slippe alt som heter pensumbøker og strømregninger – og bare reise dit vinden tar meg… God tur videre i hvert fall, du er kjempetøff!

 32. Helene writes:

  helsta3@ostfoldfk.no :-) God tur!!

 33. Karianne writes:

  karianne_bekkevold@hotmail.com :-D

 34. Silje Jensen writes:

  Er så fantastisk spennende og gøy å lese blogginnleggene dine og være så utrolig heldig å få følge deg på reisen din:-)
  Har jo lest bloggen din en god stund og har også fått fulgt med på hva du har opplevd i militæret, utrolig spennende:-)
  Selv går jeg på universitet og sliter meg gjennom dagene med bøker og innleveringer:-P
  Men så lenge man liker det man holder på med og tar for seg, så går det jo mye lettere, og man får mye mer lyst å lære når man ser positivt på det:-D

  Virker som om du virkelig har din livs reise og jeg skulle ønske jeg også hadde mot til å gjøre det samme.

  Vil gjerne ha et postkort fra deg, hadde vært kjempe koselig<3

  Må du ha en fantastisk tur videre, og nyte det du får oppleve til det fulle:-D

  Mail adressen min er: jensen_silje@hotmail.com

  Mange klemmer fra Silje i Grimstad:-) (Her regner det og er kaldt i dag:-P)

 35. Abril writes:

  Så vanvittig koselig!

  abrils.aravena@gmail.com

 36. Oda writes:

  Gjort :D

  Oda.odberg@gmail.com

 37. Kristin writes:

  vil ha kort!!!

 38. siv kristin writes:

  ååh postkort e det kosligaste! siveikaas@hotmail.com!:)

 39. Margrete writes:

  Hihihi:-D SÅ gøy! margretestr@gmail.com

 40. Viel writes:

  Wink fra Storbritannia!

  (Jeg reiste også alene, ut på mitt eget lille eventyr for å studere. Har ikke angra ett sekund, det er bare fantastisk!)

 41. Clara writes:

  E-posten min er claraz@broadpark.no
  Hadde vært koselig med et lite postkort her borte i USA. :)

 42. stine friis writes:

  Jeg har lyst på kort :D

 43. Ragnhild writes:

  Eit kort hadde vert supert!
  rvereide@hotmail.com

 44. maria writes:

  WIII JEG VIL

 45. Vanessa writes:

  Åå, så gøy! :D
  va-fry@online.no

 46. Stine writes:

  Jeg legter meg syk, etter å komme til Afrika igjen. Forteller alle som orker å høre at jeg en gang var i Sierra Leone. Storkoser meg med innleggene og bildene dine, og det virker som du også overveldes av Afrikamagien! Glade, lekende barn, og det artige konseptet “african-time” er til å smile rundt av :D
  Et kort ville vært flott :D

 47. Alva writes:

  Vil gjerne få postkort av deg jeg! Epost er stranda406@hotmail.com. Klem <3

 48. Dina writes:

  Er knallmoro å følge deg på reisen din Superleo! Kjenner litt på det å ville reise ut selv og må innrømme at det både er en fryd og masse inspirasjon å hente fra deg om dagen. Du var knall når du var Super i grønt, og du fortsetter å være knall nå også! Kudos til deg for at du tar deg tid til “oss” mens du er ute og opplever verden:)

 49. Marte writes:

  Ååååh så herlig <3 Det hadde vært super koselig å få et kort i postkassen! Jeg elsker de gode gammeldagse kortene, men er fæl til å glemme å poste de før jeg er hjemme! For ei jente som planlegger en lik reise som din om noen år, er det artig å følge reisen din! Dessuten har du en egenskap få bloggere har, du har evnen til å formulere deg på en fantastisk måte! Pensum er det eneste jeg leser fortiden (utenom nettet), så send gjerne et kort hvis jeg er så heldig:

  Marte Samuelsen, elvesletta 2, 3919 Porsgrunn

 50. Stina writes:

  JA herregud!!! stinay95@hotmail.com

 51. Ingrid E writes:

  Åh, jeg vil ha kort!
  ingridengh at hotmail.com

 52. Silje Louise writes:

  Jaaatakk! :D
  Utrolig stilig bilde :)
  Gleder meg til jeg skal til Afrika om litt over 2 uker!

 53. Sonja writes:

  sonjahole@hotmail.com

 54. Hanne writes:

  hanne.sb@hotmail.com
  :)

 55. Michelle writes:

  Åh, så veldig gjerne, er så lenge siden jeg sist fikk postkort fra afrika!
  michellebrenden@gmail.com

  :D <3 Håper du har det bra der du er!

 56. Karen writes:

  ÅÅåh, du er så herlig! Hadde vært SUPERkoselig med kort! :D
  kareenmt@hotmail.com

 57. emilie writes:

  *Vinker*

 58. - Gavin. writes:

  Ååh, postkort. <3 Antageligvis det koseligste æ vet om! SMS & mail osv. e blitt 'overlegent', postkort e mye så triveligere. Det gjør hele dagen min, det! Hadde vært utrolig trivelig å få brev ifra dæ; da ska det nemlig opp på veggen ilamme de militære gullminnan mine – fordi det va du som vanna militærdrømmen min med flotte ord. Uten dæ hadde æ aldri tort å prøvd. Og æ e så evig takknemlig :-) Du inspirere og motivere ut av en anna verden. Postkort eller ei; takk førr at du e du! :-)

  Mail: Solveig_Gavin@live.no.

 59. Jorid writes:

  Åh, så moro med post! :)

 60. Marthe writes:

  Hadde vært gøy og fått postkort fra deg ;-) stort forbilde!
  -Marthe
  marthe.loevroed@hotmail.com

 61. Kjersti writes:

  Så koselig! Stalker deg og turen din, selv om jeg på ingen måte er flink til å sende fra meg vink. Uansett. Tøff du er som hoppet ut i dette, du er virkelig noen å se opp til! Kos deg videre på turen, og fortsett å hopp ut i ting – nå har du muligheter du antakeligvis ikke vil få igjen på lenge lenge!

  kjersti937@hotmail.com hvis du vil sende et vink tilbake : )

 62. Tine M writes:

  Åååh, elsker å få postkort! Derfor bruker jeg alltid å sende til andre når jeg er ute å reier, men får sjelden noen tilbake når de reiser! :/ Så om du sender til meg nå, får du selvfølgelig et tilbake på mitt neste møte med verden :) Knis :D tine@frostad.as

 63. andrea sundberg writes:

  er ikke mye som slår postkort fra kule steder rundt omkring i verden!

 64. Marte Forsberg writes:

  Åjaa, postkort fra Supermarie hadde vært supert!

  marteaf@gmail.com :-)

 65. Solfrid writes:

  Eg er litt treig, men håpar eg kan vere med i trekning om eit Supermarie-kort for ein seinare anledning, hadde vore så utruleg moro med eit kort frå ein eller annan plass i verda!

 66. Weronica writes:

  Et hadde gjort dagen min mye bedre, skrev inn mailen min der man skal skrive inn navn og mail! Foresten så er du den mest inspirerende personen jeg har noen gang lest om, jeg digger deg og håper du stortrives gjennom hele turen din!

 67. Ann-Karin writes:

  Vink :)

 68. ada writes:

  æ tar det vældig gjerne i mot!!!

 69. Lina writes:

  ååh ja :)

 70. Siv writes:

  JEG VIL! ÅÅååå, jeg er så HIMLA glad i post, men jeg får sjeldent (aldri..) noe fra utenfor Europa. Sånn egentlig får jeg sjeldent noe overhodet… Også så STAS om det ene kortet var fra SUPERMarie, da!! WIIIII! Emaileeeen min er iallfall siiiv95@hotmail.com :D

 71. Linnky writes:

  Åherreminagurkogblonkålgud! POST FRA SUPERMARIE?? I think I’ll faaaaint! Vil jo selvfølgelig ha post av deg da, kjæreste! Følger bloggen din hver eneste dag, flere ganger selv om jeg ikke alltid er like flink å kommentere. Skal bli flinkere, lover ;-)

  Kos deg i verden og lev livet! Håper alt går flott og reisen blir fantastisk!

 72. Sofia writes:

  ååå, så koselig det hadde vært :)

 73. Guro writes:

  gurorei@hotmail.com

  Er utrolig spennende å lese bloggen din!

 74. Astrid writes:

  Vil ha postkort! astrid@tenden.no :)

 75. Renate Dalen writes:

  :)

 76. Anne Kristine writes:

  åå det hadde vert utrolig morsomt å få post fra deg fra verdensreisen :D
  halsne_94@hotmail.com

 77. Oda writes:

  Jeg vil gjerne ha et kort!!

 78. Maren writes:

  Håper gjerne på et postkort fra et spennende sted! :D

  maren.sandvold@gmail.com

 79. Sandra writes:

  Åhhh hadde vært en drøm og fått brev fra grunnleggeren av bartetrenden som jeg har et så kjært forhold til. Er i USA på utveksling nå da, men måtte ta med meg alle bartetingene mine over hit, haha! Har nettopp kjøpt meg bartedeksel til iPhonen min også!
  Utrolig inspirerende og gledesspredende og lese bloggen din, du er så fet!!!! Bartehilsen fra mejj

  sandrabertelli95@gmail.com

 80. Elisabeth writes:

  Jeeeeeeg vil ha postkort! elisabeth.aakredalen@gmail.com

 81. Anette writes:

  Juhuu! Jeg vil ha postkort :S

 82. Anette writes:

  Med et stort smil på slutten selvfølgelig,ikke en usikker en.. * :D

 83. Elise writes:

  Elsker postkort! Er en av de som alltid må sende kort når jeg er i utlandet, selv om det kanskje er litt gammeldags? Haha! Kommer jo aldri fram før jeg er hjemme igjen, men gjør det uansett :p

 84. Aslaug writes:

  Åååh, elsker postkort! :D
  aslauglervik9@hotmail.com

 85. Stine V. Hansen writes:

  Åh, postkort! Stine_93_@hotmail.com , håpe eg får eit kort dumpande ned i postkassa! ;)

 86. Kristin vs writes:

  jajja, send kort :D
  soori for at jeg er sen,men velg meg ut i et annet land ;)

  ksjur@hotmail.com

 87. Tonje writes:

  ææ. Nå er jeg kjempesent ute. Ulempe med å ikke ha pc med på kaserne!
  Men vil gjerne gjøre et forsøk! Eposten min er : tonje-juvik@hotmail.com

  God tur videre!

 88. Marlene writes:

  Ååh, hørtes koselig ut med postkort ^^
  Har ikke vært innom her på evigheter, så denne kommentaren kommer noe sent! ;)
  Mailen min ligger i mailfeltet, vil ikke at alle skal se det :P

 89. Guro writes:

  gurolhelle@hotmail.com

 90. elisabeth abelsen writes:

  Så koselig :) håper du har en kjempefin tur!
  Mailen min er elisabeth_abelsen@hotmail.com

Leave a Reply