HEJ SKAP-BØG!

HERREGUD!!!! Det jævla skapet til mannekjøtt tærer noe sykt på forholdet vårt for tiden… FØRST den nye tskjorta mi og nå… Favoritt lua mi!! Hvis jeg ALDRI finner den lua igjen skal jeg personlig miste et par påtente fyrstikker inn i det skapet. Her om dagen gulpet det opp en sykt stygg tskjorte i str L også…. Like etterpå fikk jeg en MANNE-tskjorte slengt i trynet. Jepp. Skapet slenger indirekte ut påstander om at jeg har blitt feit OG er mann!! Hadde jeg vært amerikansk hadde jeg saksøkt produsentene. Det er jo ren sjikane!

I dag har jeg vært ute og akt med RUMPEAKEBRETT! HAHA skamfett. Kjørte i minst 100 km/t ned bakken og møtte minst 2 elger på turen. Har garantert fått ørebetennelse også, fordi jeg måtte ake i -63 grader uten lue.. Det er bare å spørre meg hvor lua mi er, så skal jeg henvise dere til Mr TAPER skap. Endelig kan jeg brøle SKAPHOMSE og SKAPBØG og SKAPLESBE og virkelig MENE det. Jeg er så forbanna jeg nå. Den lua var fra LONDON (!!)…

Ellers vurderer jeg å flytte over til blogg.no og skrive “11 år og alenepappa” bak navnet mitt, for det ser virkelig ut til å slå an :- )

27 Responses to “HEJ SKAP-BØG!”

 1. Marit writes:

  Hahaha, ler så høyt nå! Også litt dårlig samvittighet for det nå etterpå. Krysser fingrene for lua di, du kan ikke rope på den eller noe da?
  Sv: Kurdistan ja, hørt mye fint om det!

 2. Sam writes:

  Alltid like herlig med skap som bare spiser opp klærne dine! Hvis du går langt nok inn så finner du sikkert et eventyrlig vinterland.. Haha, finnes nok av alle bloggene som skrives av 17-18 åringer som er alenemødre. Her om dagen så jeg tilogmed en jente på FJORTEN som var mor. O.O

 3. Helene writes:

  hahah, genialt. men altså – skjønner godt du er irritert på skapet.
  for den lua var F.I.N !

 4. annais writes:

  LUA DI <33333

 5. Suzanne writes:

  Ahahaha. Siste setningen made my night. Ellers: tøm hele skapet, kast det ut døren, og gå på IKEA for et nytt :D

 6. Isabella writes:

  hahahaha, aw, you made me laugh. Alenepappan sin det<3

 7. Lina writes:

  ”11 år og alenepappa” Hahahahahh!

 8. Helga writes:

  Blogg.no is the shit. Eg vurderer å spele på at eg er transe eller noko slikt. Kun for the sake of meir lesarar. Sånn seriøst, trur ikkje Leeena på 14, frå Bærum, ser forskjell på meg og ein tranny. All ære til meg sjølv. Så trur det vert ein slager.
  Blogg.no er nettets TV Norge.

 9. v writes:

  godt å høre tissen kommer tilbake. noe annet ville vært trist! og UKULT med spise skap! fyrstikk idé høres smart ut

 10. HybelMarte writes:

  SuperMarie! Jeg ler.
  Men jeg lurer på en ting. Hva var snittet ditt, da du søkte i Gjøviiik?

 11. Mari writes:

  haha, jeg skrev et innlegg i går som handlet om alle de 10 mødrene på topplista som er 17 og helt ned til 13! Var SYKT mange som var uenig med meg!

 12. Cathrine writes:

  hahahahahahahahahaha <3

 13. LilleHege writes:

  Stygt med møbler som spiser klær. Jeg har ikke et forbanna sokkepar som matcher, det er det vaskemaskina som sørger for.

 14. Dee writes:

  omg, kuleste lua og for trist at skape tok den..:( Meeen, digge d skape ditt litt! Tippe at en dag dett d ut en fancy kjolesak eller tiara du kan selge på ebay og bli rik:) Hurra

 15. Maria Kristine writes:

  uffda. for en søt lue! håper det går bra til slutt. hehe (:

 16. Deadbarbie writes:

  HAHAH, jeg ler. Seriøst. Ingen skriver så morsomt som du, SERIØST (en gang til for å bare si at jeg er seriøs)

 17. Stine writes:

  Jeg syns fortsatt du børe, Marie :-D Hoho!

 18. supermarie vettu writes:

  [...] se hva jeg fant!! (lol) Og jeg som sendte hastemail til topshop i vill fortvilelse i går… ..før jeg fant noe som [...]

 19. Emilie writes:

  HAHA, den siste setningen!!! Har faktisk tenkt nogelunde på det samme!

 20. supermarie vettu writes:

  [...] de…. SAMMEN MED EN NY MANNEGENSER!!!!! GRÅ! Denne gangen i str M! Bedre enn L, som jeg fikk sist gang men HALLO…. Jeg er en SMALL og jeg er en JENTE. Herregud, slutt å PLAG meg!! Slutt å skap [...]

 21. supermarie writes:

  [...] Mange av dere har foreslått at jeg bare skal SELGE det jævla skapet. [...]

 22. supermarie writes:

  [...] ikke på talefot med skapet. (bakgrunn) Nekter å legge pene klær inn der, så de ligger sånn her. HELT til den dagen skapet bestemmer [...]

 23. supermarie writes:

  [...] ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!! Dere kommer ikke til å TRO nyheten med bøg-skapet!!! (bakgrunn) [...]

 24. supermarie writes:

  [...] vet det? Jeg fikk tatt bilde av at katten (rene sirkuskatten) sto på to bein Det er iskaldt igjen. Skapet har oppført seg, til og med BRETTET klærne mine!!! Mannekjøtt sa “jeg syns DU er fin, [...]

 25. supermarie writes:

  [...] som gir litt ekstra-inntekt til de som har for mye klær. (Herregud alle burde hatt et skap som SKAPET, da hadde INGEN hatt for mye klær….. Kanskje skapet egentlig bare gjør det for mitt eget [...]

 26. supermarie writes:

  [...] topshop! Husker dere den gangen jeg trodde skapet hadde TATT den fra meg eller??? (hvis ikke, les her) Helvete, for et mareritt det var…… Nå skal jeg ta med mannekjøttet og gå de 20 [...]

 27. » All new on the Marie show writes:

  [...] Og så er det på’n igjen med meg og skap. Tar snart kvelden…. Orker ikke [...]

Leave a Reply