army no more

Dett var dett. En toårig eksplosjon av opplevelser er over, jeg har blitt sivil. Det gjorde så vondt å se hvor ribbet kontorpulten min var, før jeg låste døren for siste gang. Det gjorde vondt å gå ut av Stjernebygget, i viten om at jeg ikke ville komme meg inn igjen hvis jeg snudde – for adgangskortet mitt hadde jeg levert fra meg. Det gjorde vondt å tømme milileiligheten for alle mine ting. Det gjorde enda vondere å slippe nøkkelen ned i den blå postkassen med hengelås på veien ut. Men det vondeste av alt var å kjøre ut av porten til Rygge militære flystasjon, og se mitt andre hjem sakte men sikkert forsvinne bak meg i speilet. Der har jeg ingen tilhørighet lenger, hvis vi ser bortifra hjertet mitt, da.

“Marie – velkommen hjem!” lå i trappen min da jeg kom hjem. HJEMhjem. Hadde lyst til å grine. Den sivile realiteten slo inn over meg. Så, nå er jeg altså hjemme. Kom krypende tilbake til Fredrikstad. Og her skal jeg bli, helt til jeg plutselig reiser i retning Sør-Afrika og resten av verden. I kveld skal jeg dyrke sorgen over å ha gjort det slutt med Forsvaret, men i morgen, dere… Da skal jeg begynne å glede meg til verdensreisen!

Ps. Tror dere ikke jeg FIKK et av barnebarna mine som avskjedsgave a?! Herregud, så glad jeg ble! Jeg elsker han!!! Tusen takk for alt, Luftforsvaret, en vakker dag skal jeg finne ordene som kan beskrive hvor forbanna takknemlig og glad jeg er for at jeg ble introdusert for akkurat dere. Jeg kommer til å savne dere, LØL*!

*Luftforsvarets øverste ledelse 

19 Responses to “army no more”

 1. Sondre writes:

  Ett nytt kapittel har begynt :)

 2. Dani writes:

  0 DTD :-) Kos deg på verdensferie!

 3. Agnes writes:

  men fyfaen så bra det blir å følge deg videre!

 4. Kristin writes:

  Nei så fin header! Jeg gleder meg til å følge med videre og er spent selv(kan sansynligvis ikke forestille meg hvor nervøs du er!) det blir sikkert supert!

 5. Alexa writes:

  Gratulerer med fin barnebarn i gave, vakre superkvinne! Og ja, må bare si hvor fin jeg synes headeren din er.

 6. Ingrid writes:

  å, jeg kjenner virkelig følelsen. Gruer meg til å reise fra Madla neste uke jeg. Men det blir superspennende videre. For deg som skal oppleve verden, og for meg som ska la sjøforsvarets armer sno seg enda tettere om kroppen. Det blir bra, super :-)

 7. Sigrid writes:

  Wææ, crazy!

 8. Hanna writes:

  wwoooow!! syke greier. nå har jeg fulgt deg fra måneder før du gikk inn i det grønne, gjennom alt det grønne og nå skal jeg faen meg følge deg rundt om i det grønne, brune og blå (verden) også!
  ønsker deg masse lykke til. klemz

 9. maria writes:

  så sykt kul header du har fått!!!

 10. Solfrid writes:

  Det blir spennande med verdsreise! For eit fint barnebarn du haar!
  Og fiiin header, ohmy. Du er flink!

 11. Margrete writes:

  Du kommer nok ikke til å angre å verdensreisen :-) Driitfet header, foresten :-D

 12. Silje writes:

  Litt lei meg for at du er ferdig no når eg skal inn! Men ååh, så heldig du er som skal ut å reisa, misunner deg. Håper eg og får muligheten til da eingong :)

 13. Kristina Ersland writes:

  Fantastisk, og veldig trist.. Gleder meg til å høre om reise nåå, trenger inspirasjon:) Verdens søteste barnebarn, uten tvil!!!

 14. Jannicke writes:

  Så trist men fint.. Elsket den nye headeren din :)

 15. A writes:

  Du er så flink du! Jeg har bladd igjennom hele arkivet ditt i dag, jeg blir bare mer og mer imponert. Jeg synes å huske at du nylig skrev ett innlegg med tips om rekrutten, men jeg finner det ikke. Kunne du postet linken? Eventuelt sendt den på mail? Fikk helt plutselig en lærlingplass, så er vel bare å begynne og forbrede seg. Smil.

 16. Maren writes:

  Nydelig header!
  Gleder meg til å følge deg videre :D

 17. Siv writes:

  Herreminhatt, blir trist av å lese dette :( :((( Får du deg ikke tilbake når du kommer hjem??? <333

 18. Siv writes:

  Ps. suuuperfin header, fiiina!

 19. Andrine writes:

  Elsker den nye headeren! :))

Leave a Reply