22 år og bestemor!

Hjertet mitt smeltet fullstendig da jeg fikk se de her! Eskil og jeg har blitt besteforeldre! Hvor forbanna søte er ikke de?! De var i Barneparken under arrangementet vårt i Oslo i helgen, og det synet av små glade som kjørte rundt i små fly med samme design som jeg ga et F-16…. Det gjorde noe med det mindre barnevennlige hjertet mitt. <3 Et sånt fly skal menneskebarnet mitt bare ha, ass. Når den tid kommer. Så kan jeg sette h*n oppi der, og bare…

“Da jeg var ung, barnet mitt. Da designet jeg et jagerfly akkurat sånn som dette.” 

8 Responses to “22 år og bestemor!”

 1. anita writes:

  Haha, jeg digger deg!
  Men du, kjære Marie, kan du ikke legge ut mer om reisen din snart?
  Hvor lenge du skal være borte, reiserute osv:-)

 2. charlotte writes:

  Så utrolig søte, sånn kunne jeg tenkt meg til mitt barn:) (når jeg enn får en) hehe.. <3

 3. Karoline writes:

  Ååå, så kuuule!

 4. Maria writes:

  Fy søren og søt du er! :D haha

 5. Tora Eidsmoen writes:

  superflyet.

 6. Kristina Ersland writes:

  Haha, så fantastisk søtt! Jeg og vil ha et sånnt et:) Tenker forresten mye på deg og familien din og håper pappaen din får det besta han kan og det han fjortjener! Hjerte til deg og dere

 7. Siv writes:

  I APPROVE!!! LIKER!

 8. Synne writes:

  Hahaha, så fantastisk!

Leave a Reply