September 2nd, 2012

ha’kke ord, Oslo

HerreGUD, hvilken dag det var i går! Jeg har fortsatt ikke landet helt, så jeg klarer ikke beskrive noe som helst for dere ennå. Men se alle de menneskene vi klarte å samle der nede på Rådhusplassen! Bildet over tok jeg mens de stod og så på Eskil og jagerflybarnet vårt der oppe på den skyfrie himmelen. Jeg hadde bare lyst til å grine. Så ut av en annen verden stolt! Etter at hjertebarnet mitt var ferdig, tok jeg med meg mamma og pappa inn i Rådhuset. Inn i mitt surrealistiske, uniformerte liv. Der inne satt vi oss ned (minus pappa, han satt jo allerede, hehhehe) sammen med Kongen, forsvarssjefen, forsvarsministeren og et knippe med andre storstilte mennesker. Og oss. Lille familien Brudevold.
Virkelig. Dette var den beste avslutningen på militærkarrieren min jeg kunne hatt.

I dag skal jeg hoppe i grønt, gå ned på plassen igjen og bare nyte dag to av arrangementet vårt. Jeg kan ikke tro det er over allerede, alt vi har jobbet for i så mange måneder. Over! Just like that! Det blir både fantastisk deilig å slippe stresset og styret som har hengt over meg siden foralltid, og uendelig trist for nå settes min militære punktum på ordentlig. Eventuelt “komma”, for noe sier meg at det ikke er for godt!

Ps. Dødshyggelig å hilse på så mange av dere i går, leserhær! Som dere sikkert skjønte kommuniserer jeg best med dere gjennom en skjerm, men dere skal vite at jeg ble glad helt inn til beinet da dere kom bort. Dere som tok bilder – send meg dem gjerne på blogg@supermarie.net! Nå bærer det ned til Rådhusplassen igjen, hejhej!

10 Comments »

 1. Jeg så deg med familien din i går :)) så fin du var i uniform! Og dagen i går var helt magisk!! :D :D

  Comment by Katrine — 02/09/2012 @ 10:35
 2. Dro med meg søss og kjæresten min og en kompis av han i går, jeg. De bare “WHOOOAW!” da babyen din fløy over himmelen. Meget imponerte alle sammen. Jeg bare “hun kjenner jeg”. :D

  Uansett, da. Så var det en fantastisk dag i går, og jeg er glad jeg ikke gikk glipp av det (er jo egentlig i Trondheim, men tok en spontantur til Oslo). Hils gulrotsjef og alle andre og si TAKK for show. TAKK for at dere satte Luftmakten på kartet for SÅ UTROLIG mange mennesker! Det trengs. :) Woho!

  Ha en fin dag videre, Marie! <3

  Comment by Thea Margrethe — 02/09/2012 @ 10:45
 3. Woop, knallbra flyshow igår. Var der selv igår og idag i uniform. Så deg flere ganger, uten at jeg turde å hilse skikkelig ;o

  Comment by Ale — 02/09/2012 @ 11:51
 4. Det var helt utrolig å se på. Virkelig bra jobba. Var nesten umulig å rikke seg av flekken, men til tross for det var det absolutt verdt det.

  Comment by Monika — 02/09/2012 @ 13:15
 5. Er så lei meg for at eg ikkje var der! Men satt å følgte med på vgtv då, later som da er da samma, hehe! Uansett, heilt sinnsjukt kult!

  Comment by Silje — 02/09/2012 @ 13:27
 6. Flyshowet var fantastisk, hadde så lyst til å bli jagerflyver der og da! Og ja, du kan bare ta bildet ;) Eller skal jeg kanskje sende deg det på mail? :)

  Comment by Camilla — 02/09/2012 @ 13:33
 7. Bra det var så vellykket :D

  Comment by Jannicke — 02/09/2012 @ 16:51
 8. Sinnsykt. Også med kongen – hele familien!!!!!

  Comment by Siv — 02/09/2012 @ 20:26
 9. Så utrolig kuuult mary! i like yo plane

  Comment by Kristiane — 03/09/2012 @ 06:17
 10. Hei og takk for sist Marie,hyggelig å hilse på jenta bak bloggen!Ja,var ikke rådhuset og konserten,sketsjen og,ja alt ute og i lufta fantastisk!Ønsker deg fortsatt lykke til på turen din!ps livet i grønt eller blått er spesiellt.En trenger tid for aklimatisering,veldig rart når det tar slutt.Men det finnes så utrolig mange muligheter og livet i sivilt er godt,det og!Men som jeg alltid sier,Forsvarets veier er uransakelige!
  Mvh Wenche

  Marie svarer: Takk for sist ja! Utrolig hyggelig at du kom bort, beklager at jeg var så spak – begynte å bli utslitt, utsultet og utafor. Hehe. Men ja, livet i uniform er noe eget – jeg er nok ikke helt ferdig for godt!

  Comment by Wenche — 03/09/2012 @ 09:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment