OSLOVE, wake up!


Sneakpeak på dagens outfit, hihi klemz moteblåggr

Å herregud, i dag skjer det, dere. Se på været, se på himmelen, se på Oslove. Om to timer vekkes byen opp av fire nydelige jagerfly, og så er showet vårt i gang! Jeg gleder meg sprø! Sees på Rådhusplassen, min siste militære helg skal nytes til det fulle! Love you!

10 Responses to “OSLOVE, wake up!”

 1. tanjaMH writes:

  Masse lykke til, Marie! får ikke vært der selv for er på jobb hele dagen, men krysser fingrene for at alt går etter planen og blir helt fantastisk!! <3

 2. Marianne writes:

  Så flyet ditt på nyhetene! So amazing, so pretty.. :)

 3. Jannicke writes:

  Kos deg masse :D Lykke til, hvis det går an å si!^^

 4. Michelle writes:

  Hei!
  Jeg vil tipse deg om en reiseblogg som kanskje kan inspirere deg eller komme med lure tips nå når du snart skal ut i verden! http://www.wanderingearl.com/
  LYKKE TIL

 5. Nina C. writes:

  Kos deg Marie:D

 6. ¨Tonje writes:

  Så noen av jagerflyene deres over Huseby istad! Skulle virkelig ønske jeg ikke hadde tjeneste i helgen,og var nede på Aker brygge på showet selv!

 7. Marie writes:

  Var kjempemoro idag :-) dro tidlig pga folkemengden, men det jeg fikk med meg var rått! Hørte deg over høyttalerne, men fant deg aldri. Håper du fikk kost deg litt før du dimmer!

 8. Camilla writes:

  Var sååå morro å møte deg i dag! :)

 9. mei writes:

  http://carolinemaria.blogg.no/1346529280_flyshow_i_oslo.html

 10. Elise writes:

  Så bilder om flyshowet på tv :D var utrolig kult det lille jeg fikk se, så det må være helt fantastisk å ha vært der på ekte! :)
  Håper du har kost deg myye! :)

Leave a Reply