August 30th, 2012

i Norges nye kampfly


foto: Endre Lunde. Meg i et F-35 kampfly! 

Hallo! From Tigerstaden with love snørr, feber og tørrhoste! I går måtte jeg gi etter for kroppens brennende ønske om å bli i sengen, men i dag klarte jeg det bare ikke. Alt for mye som må gjøres, så fantastisk mye som skjer! Så nå har jeg stablet meg inn på et hotell i Oslo, og skal bo her til søndag.

I helgen skjer det jo, dere, tidenes militærevent på Rådhusplassen. Jeg tar det personlig som en “liten” dimmefest også, det blir nemlig det aller siste jeg gjør for Forsvaret, før jeg trer ut av Kongens rekker neste fredag. Åh, jeg gleder meg! Vi startet å rigge allerede i går, og i dag var jeg endelig nede og fikk sett selv. Og før jeg visste ord av det satt jeg der i en F-35, Norges nye kampfly, som ikke kommer før i 2017. Hva er det jeg IKKE rekker å gjøre før jeg dimmer…. Hehe. Gleder meg til resten kommer på plass!

Åh, det er så kult å se at alt vi har jobbet så intenst med de siste månedene, endelig begynner å bli en snakkis! Både i media, på twitter, på tv, på facebook, jeg ser linker, innslag og kommentarer overalt! Og jagerflybabyen min har blitt en MASKOT! På Rådhusplassen kommer det til å være små, søte fly som barna kan “fly” i, de er malt i akkurat samme farger som jagerflyet mitt, haha! Hvor fett er ikke det?

Samme hvor hjerteskjærende og vondt det blir å forlate det grønne liv – jeg kunne ikke fått en bedre avslutning enn det her.
(Jeg må bare sove litt til først, så feberen slipper taket.)

6 Comments »

 1. blir så bra detta Marie!
  Jeg gleder meg hvertfall stort til flyshow på lørdag! Og tror du ikke jeg har blitt såpass heldig at jeg får være med på fregatt på mandag! asdfghj MY LIFE! er ikke ferdig på vgs engang, men forsvaret er allerede så mye for meg!
  Sov godt a! Bli frisk! :))

  Marie svarer: Åh, ble du en av dem? SÅ KULT! Gratulerer! Du har mye å glede deg til! Bare pass deg for alle gangene, de har det med å bortføre deg…

  Comment by Mariann — 30/08/2012 @ 18:22
 2. Gleder meg! :D

  Comment by Maria — 30/08/2012 @ 19:13
 3. Bli bra, kos deg og NYT det :)

  Comment by Jannicke — 31/08/2012 @ 10:34
 4. Skulle vært der. Fekk familien gira, så fant me flybilletta og hotell, i da me skulle trykka bestill så fant dei ut at da blei litt for dyrt.. :( misunne alle som skal der! kos deg! :)

  Comment by Silje — 31/08/2012 @ 19:57
 5. Heei. Kommer uten tvil i morgen! Livet mitt kunne ha trengt seg en liten opptur nå (dobbelbetyning), så jeg har meldt meg på konkuransen om helikopterturen med et stort håp om å vinne. Sorry for å si det, men helikopter er litt kulere enn fly. Kjenner jeg har helt vondt i hjertet av å ønske den turen så mye! Men så vinner jeg aldri noe heller. Så masse lykke til og hvis jeg ser deg, skal jeg si sjøbuse :)
  Håper du føler deg bedre og god bedring!

  Comment by Elin Marie — 31/08/2012 @ 22:27
 6. Hei Marie!
  Bloggen din er så utrolig givende. Det er et eller annet med den, deg, personligheten din, som gjør at jeg kan klikke meg innpå her hvis jeg føler meg nedfor, lese litt og føle meg bedre. Jeg er ikke så flink til å ordlegge meg når jeg vil, så det som egentlig var poenget her var bare å si takk. Tusen takk for at du driver en så fantastisk blogg som kan få meg til å smile, føle meg bedre, når ting ikke er så greit. Tusen, tusen takk.

  Comment by Mari — 01/09/2012 @ 01:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment