just my luck

Heej sunshines! I dag har jeg ridd på majestetiske enhjørninger, badet i et rosa tjern med glitter i, og flørtet hemningsløst med kjæresten min, Channing. Lagde papirfrosker med små, søte hjerter på til han, og bakte muffins med melis og blinkende nonstop. Han er så søt! Og så danset jeg med uglene bak månen, og nå sitter jeg her og broderer syltetøy. 

FEBERFANTASIER, ASS! Jeg har blitt syk! Bigtime! Og det bare dager før arrangementet vårt i Tigerstaden, det er så typisk min flaks. Krise. Med alt som skal gjøres frem mot helgen, hadde jeg ikke hjerte til å holde sengen i dag, så jeg dro trofast på kontoret, og videre til Oslove. Jeg må ha smittet en hel hær underveis, slik som jeg har nyst og snufset rundt. Egentlig ganske udregelig gjort av meg, når jeg tenker meg om, jeg burde ha blitt hjemme.

I går kveld var jeg på Kjeller og hadde fotoshoot med Eskil (piloten/pappaen til jagerflyet “vårt”), og jagerflybaby. Hun var så vakker der hun stod i solnedgangen, og det var egentlig jeg også. Gleder meg til å få bildene, fotografen var dritflink! Dere skal selvfølgelig få se når jeg får dem, dere óg.

Aarh, hodet mitt! Jeg dør! Nå skal jeg stappe papir i nesen, se litt på TV og sovne stille inn etterhvert. MÅ bli frisk til helgen, det er jo selve finalen på militærkarrieren min, tidenes flyshow i Oslo, OG flere av dere har sagt at dere kommer! Håper vi kræsjer i hverandre nede på Rådhusplassen, hadde vært så kult å treffe dere på andre siden av skjermen, leserhær! Kos dere i kveld, og send meg friske tanker <3

15 Responses to “just my luck”

 1. astrid :) writes:

  haha Marie daa.. “Sovne stille inn”

 2. Andrine writes:

  God bedring!! :))

 3. Linn-Elisabeth Halvorsen writes:

  Offa, bli fort frisk! Så skal jeg prøve å unngå den vondtingen jeg allerede kjenner i halsen! Her snakker vi forkjølelse, og kanskje verre, på hele Norge!
  God bedring, snupps! Syns feberfantasiene dine var veldig nusselige btw <3

 4. Ola Samuelsen writes:

  God bedring SUPERMARIE :)

 5. Elise writes:

  God bedring!!:)

 6. Camilla Albertine writes:

  God bedring til deg!

 7. Karoline writes:

  Ååå, vi er i samme bil. Syke-bilen. Heh. God bedring!!

 8. Kathrine Louise writes:

  Duda. Krysser fingrene for at du føler deg bedre i morgen, supern! :)

 9. Sofia writes:

  God bedring kjære deg :) du MÅ bli frisk til helgen!! Gleder meg

 10. Kjetil - The Giant writes:

  Digger at du er innom bloggen min Marie. Du er awesome. Mest fordi du liker barten min. Mad ups.

  Lurer forresten om jeg skal ta en tur innover til byen til helgen. Får jeg noe glimt av deg? Eller sitter du bare og er asosial i et fly?

 11. Mariann writes:

  God bedring til både deg og meg.. har akkurat samma problemet!
  Ser jeg det på Rådhusplassen skal jeg manne meg opp og gå bort til deg! Men bare hvis du lover å hilse på meg tilbake.. litt flaut om du hadde sagt ok og gått videre.. (ikke at jeg tror du gjør det, men du vet.. )

 12. Cecilie Lykke writes:

  Oh no! Masse god bedring, søte deg :)

 13. Siv writes:

  GET WEEEEEEELL!!!!!!!!!

 14. Ida Sundae writes:

  Gooood bedring! Sender deg helbredende tanker. Har hørt at det hjelper..

 15. Inga writes:

  Hvor har du kjøpt sokkene dine??

Leave a Reply