September 13th, 2012

#18 ødelagte minner

Kjøttkverna er et konsept hvor dere kan skrive ut all frustrasjon, sinne og sorg over røde roser og hjerteknusere. Det er sykt deilig å sette ord på ting og få det ut av systemet, bare… Gjør det, gjør det, gjennomfør det: blogg@supermarie.net. Vær gjerne anonym, hvis det er bedre. Husk at du ikke er alene, og hvis ting er VIRKELIG ille kan jeg sikkert være kjæresten din jeg. Hjerte.

Hun ser utover havet. En frisk bris blåser i håret hennes. En bølge skyller over de solbrune føttene hennes, og hun synker litt ned i den våte sanden. En tåre renner fra øyekroken. Drypper ned i sanden der den blir skylt bort av en ny bølge. Tåre på tåre renner fra øynene hennes.

Ett minutt tidligere smilte hun og lo. Ett minutt tidligere var alt perfekt. Ett minutt tidligere trodde hun ikke noe kunne bli bedre. I løpet av det lille minuttet forandret lykken seg til en ubeskrivelig tristhet. “Jeg vil ikke ha deg i livet mitt lenger”. Så fort kan det endre seg.

Nå føles det ut som at hun har ingenting. Til og med ikke minnene, for de er blitt ødelagt. Minnene betyr ikke noe mer. De betydde aldri noe. Det var bare noe hun innbilte seg. Det føles ut som at noen (les: h*n) har tatt en penn og tegnet store kryss over alle minnene som finnes. Ødelagt dem. Det samme med fremtiden. De gledene hun hadde sett for seg i fremtiden – de er skrotet ut. De finnes ikke nå lenger. De betyr ingenting lenger.

Nå bare står hun her. Føttene synker lenger og lenger ned i sanden for hver bølge som skyller innover land. Idet sanden har begravd føttene så mye at man skulle tro hun ikke ville klare å løfte dem fra sanden igjen, løfter hun den ene foten opp med en sterk kraft. Så den andre. Hun snur seg fort. Og går.

Alt forandrer seg. Men livet går videre.

Skrevet av Elise…

3 Comments »

  1. <3 måtte bare dele den videre til noen venninner, den traff meg hardt og brutalt.

    Comment by Linn-Elisabeth Halvorsen — 13/09/2012 @ 17:09
  2. <3

    Comment by ingrid — 13/09/2012 @ 21:48
  3. Fint skrevet!

    Comment by Line Lemika — 13/09/2012 @ 22:58

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment