August 25th, 2012

uken i piksler


Har ikke hatt tid til dere, sånn egentlig. Alle ord, tanker og krefter har brent opp på jobb.


Har sittet barnevakt for supernevø, for første gang i historien. Englebarnet. Jeg var flink!


Har vært på båttur med generalinspektøren for Luftforsvaret, og andre kollegaer i blått. Der møtte jeg min aller største frykt – å være ute på havet i lyn og tordenvær. Overlevde, tydeligvis.


Har jobbet som en gal (og stjålet plakat), for nå er det bare én uke igjen til hovedarrangementet vårt i Oslo 1. – 2. september. Det er finalen på hundreårsmarkeringen av luftmakt, som jeg ble grenader for, og min personlige finale på militærkarrieren (for denne gang). Dere er herved invitert. Helt gratis. Jagerflybaby skal være der også. Og Kongen.


Har sjekket ståa hos treet, det lever i sitt beste velgående. Begynner å bli stor! Et tre så bra at det burde vært fire. Det døde kirsebærtreet, forgjengeren dens, bor fremdeles med meg, hvis dere lurer.


Har besøkt bestevenninnen min, med sin nyfødte supermann. Nå har jeg TO barn å være glad i! Jeg er rik!

Håper dere holder ut med meg i én uke til som arbeidsnarkoman! Skal blogge så godt jeg kan. På onsdag flytter jeg til Oslo, for da begynner vi å stelle i stand til showet neste helg. Kom bort og si sjøbuse hvis dere ser meg, så kan vi le sammen. Hva har dere fylt dagene med denne uken?

8 Comments »

 1. Denne uken har vært venninnekos, russeplanlegging, håndball og nå hårshow (utrolig nok er jeg modell, fordi jeg tør og skille meg ut på håret på en så liten plass).
  Ser frem til neste uke når bestevenn blir 18 og kjærringsveiven* er. Blir den beste helga på lenge tror jeg! Kanskje jeg til og med får tid til å dra på flyshow FØR jeg stikker ut på kvelden..! Er ikke hver gang norsk luftmakt er 100 år altså..
  * norges største fjellmars for jenter = FEST og spetakkel.. lenge siden sist og jeg har FRIII <3

  Comment by Mariann — 25/08/2012 @ 01:05
 2. Det er helt sant. Barn gjør deg rik på kjærlighet og grå hår ;-p men lommeboken blir fort tom! God helg

  Comment by Frk.Phoebe — 25/08/2012 @ 08:46
 3. Nå synes jeg det begynner å bli trist at yndlingsbloggen ikke vil sammarbeide :( MEN, etter mye om og men, : Finfinfin uke, og du blogger når du finner tid – selvfølgelig!! Jeg gelder meg til å lese flere velskrevne linjer fra deg!

  Comment by Siv — 25/08/2012 @ 09:02
 4. Har fylt dagene med skole og lesing :P hehe , og en del tid til bestevenninnen min som jeg bor med :D Og nå er det helg og da er det såå deilig å slappe av og gjøre de tingene man ikke har fått tid til resten av uken selv om man har hatt lyst, som f.eks. å bake, eller å spise en ordentlig frokost med omelett og det som skal til! :D herlig!

  Comment by Elise — 25/08/2012 @ 10:32
 5. For en fin og busy uke!

  Comment by Jannicke — 25/08/2012 @ 11:11
 6. Nydelige bilder! Du må ikke skrive sånt, plutselig får du mange busemenner “slengt” i ansiktet, hihi!
  Min uke har bestått av nerver, kvalme, begynne på ny skole hvor jeg kun kjente ei som gikk en klasse over meg og en helt annen linje (vgs), enda mer kvalme, magevondt, enda flere nerver og litt glede over at jeg har enda en gang kommet meg gjennom skolebytting helt alene, nå for tredje gang :) Ellers så nyter jeg at det ENDELIG er helg og at jeg kan sove til klokka ni istedenfor å stå opp klokka seks hver bidige morgen. Lørdagslykke! <3

  Comment by Linn-Elisabeth Halvorsen — 25/08/2012 @ 16:07
 7. Jeg har brukt uka først på oppstartsuke på Høgskolen i Telemark, hvor jeg har sitte i fadderstyret, så på 2 døgn fjelltur med skolen og nå på helgekurs i Trondheim med AUF :-) kos uke, men gleder meg til en litt roligere uke :-)

  Comment by Elisabeth — 26/08/2012 @ 04:23
 8. Jeg kommer på 100 årsmarkeringen deres!! Det er forøvrig 18-årsbursdagen min så jeg håper det blir bra! :-D hehe

  Comment by Marie — 26/08/2012 @ 20:56

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment