August 3rd, 2012

time is running out

Dagens treningstips for avanserte late: Gi deg selv et tidspress i hjemmet før du legger ut på tur. I dag la jeg opp kvelden min med TV-programmer og kveldsmat, sånn at jeg MÅTTE rekke å løpe distansen på max 15 minutter. “Jøss, da har du løpt kjapt!”, sa mor da jeg kom inn igjen. Stolt, sa ansiktet mitt. Tidspresset utløste en desperat målbevissthet der ute, og en motivasjon til å løpe raskere for hvert steg. Hvis ikke kunne jeg jo komme til å gå glipp av Linnèa Myhre på TV2, som ventet meg der hjemme. Bare husk å vær selektiv med hvilket tidspress du legger på deg. Ikke sett på potetene, for eksempel, og løp for livet for å rekke tilbake innen de koker. Det blir brann av sånt!

Nå skal jeg ut en tur, hejhej!

8 Comments »

 1. oi, veldig smart!

  Comment by ida — 03/08/2012 @ 22:06
 2. Smarting du, Marie! :-)

  Comment by Cecilie Lykke — 03/08/2012 @ 22:22
 3. Jeg tror jeg heller ville droppet treningen enn å presse meg så mye xD Da får jeg jo et kvarter mer med avslapping da xD Jeg er altfor lat..!

  Digger forresten den bildet til venstre! :) Hadde passet inn i en reklame xD ^^

  Comment by Elise — 03/08/2012 @ 23:00
 4. hahahaha – brannen vil meg til å smile, du! God idé forresten, den hadde jeg ikke tenkt på! Men vet du hva? Jeg har vært så flink til å ikke sitte på rumpa denne uka! Wiiiii! Fjelltur, hønseinnsetting, sykling og tennis. Også vekter…. ikke helt meg, da. Også går man mye på jobb også, hurra :D

  Comment by Siv — 04/08/2012 @ 08:47
 5. Takk for at du har fått meg til å begynne å løpe! I dag tar jeg en liten pause fordi musklene mine er så øme, men i morgen skal jeg løpe enda mer :) Takk for å ha gitt meg gode grunner til å gjøre det, og fortsett gjerne å inspirere meg med slike innlegg!

  Comment by Ann-Karin — 05/08/2012 @ 22:28
 6. Flinke du ;) Blir rett og slett mega inspirert av bildene dine, så la ut et svett og hett løpebilde av meg selv på instagram og bloggen her om dagen ;)Bare se: http://vannspeil.blogg.no/1344113854_den_frste_uken_i_augu.html eller aslauug på instagram ;) nå kan du være stolt! :D

  Comment by Aslaug — 06/08/2012 @ 22:05
 7. haha, kult! Jeg pleier å løpe før bussen til jobb går.. da har du også et tidspress, men et såppas skummelt et at jeg alltid legger til en halvtime ekstra i tilfelle jeg skulle brekke beinet eller bli ALT for sliten, ehe!

  Comment by Tanja MH — 13/08/2012 @ 14:00
 8. Hei!
  flott blogg me fine bilde!
  du virka som det di kalla perfekt :)

  Comment by Michael — 20/09/2012 @ 21:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment