runrunrun

Den der “Hei jeg heter Marie og må løpe anhver dag!!!!”-fasen jeg er inne i begynner å irritere meg grenseløst. I dag hadde jeg virkelig ikke lyst til å SE PÅ joggeskoene mine engang, men jeg hadde så mye pms negativ energi som måtte ut at jeg ble pent nødt. Løp ikke så langt, bare akkurat nok til kroppen ble svett og samvittigheten tilfredsstilt. Man trenger jo ikke dra den helt ut hver eneste gang for å bli fornøyd med egen innsats, det er deilig med sånne små intense også. Prøv det, når viljen slår seg vrang. Det er lettere å hoppe i treningstøyet når du vet at de bare skal klemme kroppen din i en liten, søt halvtime!

I går var jeg på konsert i Oslo spektrum, med (kunstpause) the BEACH BOYS! Herregud, så fantastisk gamle de er! Og så bra! Det er så kult å ha sett dem, de er jo rene legender i musikk. Og det gjorde meg litt trist igjen, for det minnet meg på at musikk 2012 er så fullstendig ødelagt i forhold til all den gode musikken som ble laget før. Bare tenk over det; Beatles, Beach Boys, Johnny Cash. Så ekte! De hadde/har jo TALENT! I dag? Skrillex, Britney playback og Justin autotune. Datalaget fra helvete, jeg blir nesten forbanna. Men bare nesten, må beholde smilet litt til for i morgen skal jeg på photoshoot med datteren min! Hjertehjerte.

Ditt absolutte favorittband? Mitt: KAIZERS ORCHESTRA. Og Muse.

28 Responses to “runrunrun”

 1. andrea sundberg writes:

  mitt absolutte favorittband må bli The Beatles (jeg har faktisk på meg Beatles-t-skjorte i dag). Skulle ønske jeg hadde levd på 1960tallet …

 2. maria writes:

  haha, kjenner meg igjen! (:
  har du en datter? <3

 3. V writes:

  Det lages jo bra musikk i dag også da! Og det ble laget rævva drittmusikk for femti år siden også;)

 4. Snart Rekrutt Furulund writes:

  Jeg føler meg veldig dum nå.. men??? HAR DU DATTER???? :O
  Jeg som trodde selveste Supermarie skulle ut på verdensreise også har hun egentlig en datter på armen?? går ikke ann… DU BARE WORDPLAY-ER nå ikke sant??????

 5. Maren writes:

  Hjertet mitt har vært solgt til Kaizers leeenge.

 6. Mariann writes:

  Jeg gjorde som jeg sa forresten.. løp så jeg merker det i dag! på både godt og vondt…
  Favorittband; Gjennom tidene: Paramore, Daughtry, Maroon 5 og Nickelback!
  Atm: Ellie Goulding, Fefe Dobson!
  Jeg er så dårlig på å finne en favoritt.. men Daughtry passer alltid! :)

 7. Little Miss Sunshine writes:

  The Killers, og i september gir de ut ny plaaateee! :-D

 8. marit writes:

  kaizers!! og Genesis før 1980 :)

 9. Irene writes:

  Einig! Utruleg mykje bra musikk før. Spennende kva band/artister frå dette tiåret som vil stå igjen som legender 20-30 år fram i tid. Absolutte favorittband? Coldplay før Mylo Xyloto og Kings of Convenience. No skal eg ut og jogge, du har inspirert meg ;)

 10. Kjersti writes:

  Åh, den som hadde et slik pågangsmot til å ta på seg joggeskoene og løpe ut frustrasjonen. Beundrer deg den! Bedre kondisjon (kondisjon i det heletatt) hadde vært veldig kjekt å hatt, men den vokser lite når en kun trener styrke.. Er det som er greia mi; Trener ut rastløshet, frustrasjon og energi ved styrketrening. Haha. Skal begynne å løpe også. Må det. Så blir både hodet og kroppen så fin att’e :D Løp med måte! Supert at du fokuserer så mye på at du er fysisk aktiv, det gir en lyst til å gjøre noe mer med det selv også : )

 11. Spøkelseskladden writes:

  Skrillex er jo et bra band da

 12. Elisabeth writes:

  Mitt favorittband er definitivt også Kaizers Orchestra! :D

 13. Kristine @ Kitiinee writes:

  Kaizers <3

 14. Maria writes:

  hører mest på “gammel” musikk, fordi det er bra. men muse er bra da.

 15. Marie writes:

  Supermarie! Kanskje jeg også må dra meg i skinnet og komme inn i den irriterende treningsfasen, bør jo være super når man heter Marie.
  Og dagens musikk; så enig! Kaizers ligger hjertet aller nærest, også hos meg. Men siden du sa at du savner ekte musikk, benytter jeg muligheten til å tipse deg om ekte musikk. Ja, det er broren min, og da skal man liksom like musikken; men oppriktig talt (fra Marie til Marie): Dette er ekte og anbefales. Og liker du det, kan du kanskje anbefale det videre? Bare sånn, hvis du vil :) Sjekk også ut de andre videoene, hvis du vil. HA EN SUPER DAG, det er deg fortjent! :)

 16. Thea Margrethe writes:

  UÆ jeg gleder meg til å se fotoshootsbildene, så det må du dele!

 17. maren writes:

  MUSE <3

 18. Kaja writes:

  Aaaah, Kaizers! Ingen over, ingen ved siden. Maestro og Våre demoner OG Ompa til du dør er favoritt skivene!!

 19. ida writes:

  er helt enig i at musikken nå til dags er dårlig. før hadde de ordentlig talent og jobbet hardt for å bli store, Justin bieber skriver ikke sangene sine selv engang!
  mine favorittband, som jeg kaller “De 5 Store” er: Green Day, Wolfmother, Datarock, Arctic Monkeys og Den Svenska Björnstammen.

 20. Sigrid writes:

  Lana del Rey, Ed Sheeran, First Aid Kit og Coldplay (:

 21. Aiselayne writes:

  De gangene det enste jeg vil er å løpe ut alt det negative, er når jeg har prøvd å løpet, men kan ikke pga en skade. Da er det eneste som hjelper på meg er å sitte i sengen å høre på full heavy og nu metal ;)
  I øyeblikket er jeg i en skikkelig rocka musikkperiode, så det går i Metallica, Korn, Slipknot osv. Hører også litt på Florence ad the machines :D

 22. Solfrid writes:

  MUSE 4evah<3 Gler meg som ein unge til konsert i desember, iih. Også har eg òg falt for Kaizers-gjengen, nokre år for seint føler eg, men dei er jo fortsatt braaa! (Og småforelska i dei søte og rare svenskane i Den Svenska Björnstammen etter å ha sett dei live, miih!) Og GÅTE, oppdaga dei etter dei låg musikken på hylla, bummer.
  Synes det er mykje bra musikk no til dags òg eg. Klart mykje dårleg òg, men det var det sikkert på 60-talet òg .. ?

 23. Cecilie Lykke writes:

  Flinke Marie!

 24. maria writes:

  Liker Justin, jeg. Og har du en datter?

 25. Malin writes:

  MUSE. Og Kaizers Orchestra

 26. Siv writes:

  Amen. Dagens musikk, altså. Til og med bandet ‘mitt’ prøvde seg på toplistepop. Katastrofe. Men dette er favorittsangen min. Helt til jeg blir lei iallfall! http://www.youtube.com/watch?v=6gXh6iR5Ogo

 27. Aslaug writes:

  Johnny Cash og Kaizers!! <3

 28. Hanne writes:

  Kaizers og Springsteen <3

Leave a Reply