June 29th, 2012

bartulerer

Vær hilset! Vinneren av denne konkurransen og ett par bartesolbriller av denne typen ble….. SILJE! Gratulerer så mye! Vinneren av en liten bartetrøstepremie trakk jeg blant dere som smisket delte linken min på blogg/twitter/face i tillegg til å kommentere og det ble…. Pernille! Gratulerer til deg også! Begge vinnerne er kontaktet på mail.

Til dere andre: Tusen hjertelig tarmelig takk for alle de fine kommentarene dere liret av dere, dere ha hjerter av gull! Det ble nok ingen premie denne gangen, men dere plantet iallfall et smil i et lite Mariefjes. Tusen takk, og bedre lykke neste gang!

Nå skal jeg kaste meg rundt for mitt lille, store leoparty i morgen. Første frihelg siden mai, herregud, den skal holdes hellig. Snakkes senere!

5 Comments »

 1. Heldige vinnere, hehe :)

  Kos deg på leoparty, må bare bli awesome, det! :D Ha en fin helg!

  Comment by Elise — 29/06/2012 @ 18:21
 2. SUPERMARIE!!!

  Jeg vant jeg vant jeg vant!!!

  TUSEN takk, fine fine du, dette var en fantastisk karmaoverraskelse på en skikkelig trasig dag. Men nå ble den bartawesome!!!!

  Btw; du må definitivt lese The Dice Man. Du vil elskehategråtefålatterkrampegrøsse av den <3

  Comment by Silje Pairotte — 30/06/2012 @ 20:28
 3. Skal du være med på flyshowet i Oslo 2. september + en dato til? Haha, husker ikke om det var 1. eller 3.

  Comment by Camilla Lund — 30/06/2012 @ 23:02
 4. Jeg stod på vg-lista og smilte for meg selv, for på skjermen kom en video fra forsvaret om flyshowet. “Det er jo superMarie sitt fly joo!” :D Jeg digger deg! Kos deg på leoparty :)

  Comment by Maria — 01/07/2012 @ 13:06
 5. Jeg tenkte SÅ på deg da jeg var innom Claire’s – du ANER ikke hvor mange barter de hadde!!!! Sorte, i sølv, glitter, som briller, ringer, smykker og øredobber – RÅTT!!!

  Comment by Siv — 11/07/2012 @ 19:21

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment