June 25th, 2012

333 Duck Island

“Vi snakkes fra Andøya!”, skrev hun til folket sitt, med den hensikt å overbevise dem om nettopp det.

Fire dager senere:

(ingenting)
Ikke et jævla ord fra Andøya.

??!!!………..

Men SÅ, plutselig, kunne de lese i avisen…..

…og brikkene falt på plass. “Vi snakkes!” høhøNÆÆT, xoxo svindelmarie.net.

Nå er jeg iallfall tilbake fra magiske Andøya, og det syvende og siste (!!) flyshowet denne sommeren! Det var suksess der oppe, en perfekt avslutning på alt sammen. “Avslutning”, jävlar, tenk at vi allerede er der. Det gikk så fort! Nå har vi gnålt om norsk militær luftmakt i hele landet, og det skal bli så godt med helgefri igjen, at dere vet ikke engang. Like godt som kjipt, for flyshowturnéen med jagerflybaby og alle de herlige menneskene jeg har tilbragt den med har vært så himla (hehe) kul! Og slitsom. Åh gud, jeg er kul. Nei, slitsom. Sliten! Og fornøyd!

DERE, a?! Håper dere har hatt en deilig St. Hans-helg siden sist, selvom det var vi i nord som stakk av med Været. Stor V. Vi har hatt strålende, varm sol døgnet rundt, konseptet “midnattsol” er så latterlig fantastisk! Og Andøya. Jeg elsker Andøya. Jeg elsker det så mye at nå skal jeg sovne stille inn og drømme meg tilbake til solen som helt sikkert skinner der oppe i natt igjen. Jeg møtte tre av dere også, og de var levende bevis på at dere er like hjertevarmende som dere er ved tastaturet. Blir så glad når dere kommer bort, selvom jeg oppfører meg sosialt mongo! Måtte dere forfølge meg til evig tid!

Hvordan feiret dere St. Hans? Ingen brannskader eller knuste hjerter? 


Jeg veit, men han nektet å flytte seg når jeg skulle ta bilder av meg selv og den fine naturen foran meg. Sjekk hvordan han “””tilfeldigvis””” vender hodet i retning kamera og “””tilfeldigvis”””” blunker og smiler samme vei. “Legg meg ut da! Legg meg ut!!” Hvor oppmerksomhetssyk, da? Gulrotsjefen, forresten. Skikkelig dust. Neida!!! Hvis dere formerer dere til 6000 daglige kommer han med neste gulrot, så vi får vel oppføre oss pent. Hils på gulrotsjefen. Skikkelig type! 

19 Comments »

 1. Herregud, du skriver så vakkert at det får hjertet mitt til å slå fortere.

  Comment by Alexa — 25/06/2012 @ 01:13
 2. Han var mer brun enn oransje, han gulrotsjefen din, men joda, vi liker jo han!
  St. Hans-helga har vært våt. Masse regn, en del latter og mye sofasliting og TV-dæiter med fjernkontrollen som selskap. Sånn går det når man ENDELIG er hjemme igjen! Kos deg masse videre, Marie! Du er (wait for it…) SUPER! :D<3

  Comment by Linn Halvorsen — 25/06/2012 @ 01:15
 3. Hæ, Svindel-Marie?? Har jeg ikke fått med meg..

  Comment by Jannicke — 25/06/2012 @ 01:43
 4. Hei gulerotsjefen!

  Blir så glad av å lese at du liker nord. Endelig en søring som forstår hvor fint det er her opp. Hehe! Min St. Hans ble feiret med flintsteik og det er jeg meget godt fornøyd med.

  Comment by Camilla Albertine — 25/06/2012 @ 02:54
 5. Men han har jeg jo allerede møtt :) Ååååh, lurer på hva neste gulrot blir, jeg! Skulle ønske jeg kunne klone meg selv så du gikk opp i nok daglige lesere – men det er jo litt vanskelig…

  Hihi det avisoppslaget var jo søtt, da! Fengsel og terapi for Svindel-Marie! Hahaha

  Comment by Thea Margrethe — 25/06/2012 @ 11:24
 6. åh, midnattsolen er fantastisk!! godt du har kost deg med flyshowene, du har gjort en fantastisk jobb!! (forresten handsome gulrotsjef)

  Comment by tanjamh — 25/06/2012 @ 13:43
 7. Jeg elsker Andøya jeg også! Har familie der oppe, og skal dit snart :D Du er så herlig Marie! :)

  Comment by Maria — 25/06/2012 @ 15:33
 8. St. Hans var klissvått. Men fint! :-)

  Comment by Camilla Lund — 25/06/2012 @ 15:38
 9. oi oi oi, gulrotsjefen var jo kjekk!

  Comment by helene — 25/06/2012 @ 16:10
 10. Heyhey Gulrotsjef :) Han liker vi:)

  St. Hans koste jeg meg med grilling med kjæresten min og noen venner. Fantastisk ^^ Hadde sol vi også, på vestlandet, skulle man ikke tro, men faktisk!!:D

  Comment by Elise — 25/06/2012 @ 16:37
 11. Hele st.hans-helga har jeg bare vært hjemme og sett utallige episoder med Borgen :D

  Comment by Elisabeth — 25/06/2012 @ 17:31
 12. Håper du har kost deg masse. og jeg sier det igjen;
  det å se jagerflybaby på himmelen i ført norges farger.
  Så kult og pent!! Ellers har st. hans gått med til å møte gamle
  medsoldater fra rekrutten. 1,5år siden sist vi så hverandre.
  Utrolig koselig og fantastisk gøy med fest til morgengry!

  Comment by maren — 25/06/2012 @ 21:24
 13. Flott at flyshowet var bra og samme med St.Hans helga.:)

  Comment by Nina C. — 25/06/2012 @ 23:42
 14. er ikke andøya i nordland? det er jo kjempelangt NED dit da o.o men hyggelig at du likte nordnorge da! :D

  Comment by Maria — 26/06/2012 @ 00:50
 15. Wow, gulerot-sjefen er jo faktisk kjekk. Hadde av en eller annen brunn sett han for meg som eldre, sånn 50+. Men dette kan man jo like? ;) Gleder meg til neste gulerot! For det kommer til å skje om ikke lenge, tenker jeg ;)

  St.Hans ble feiret med gode venner jeg ikke hadde sett på årevis! Plutselig var klokken halv 4 på natten, og alle hadde glemt av vi skulle dra å se bålet, men det var jo da forlengst utbrent.. :p

  Comment by Tine M — 26/06/2012 @ 02:45
 16. Jeg feiret St. Hans med fjelltur, opplæring i fjøs og festing hele natta med fiine venner <3

  Comment by Aslaug — 26/06/2012 @ 14:51
 17. feira st.hans ved å bygge et bål og heise det på havet fra linebåten jeg er på i sommer. laangt utpå havet. vakkert var det.

  Comment by sara elisabeth — 27/06/2012 @ 00:29
 18. Fint på Andøya ja. Tjenestegjorde der i 2000-2001. Mange fine minner! :-)

  Comment by Cecilie — 27/06/2012 @ 11:57
 19. Det hadde blitt fire…. Hadde jeg bare ikke vært i Skottland!!!! Men, som sagt: Jeg tenkte på deg!! :D

  Comment by Siv — 11/07/2012 @ 19:24

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment