backpackermood

Hej! Alt vel, vel? Åh, jeg har hatt de fineste bursdagsfeiringene. Dere skulle vært der, dere. Er det ikke bare et helt fantastisk konsept? Hver gang vi bikker ett år eldre, blir overgangen til det neste tallet gjort så fint for oss at vi GLEMMER det faktum at vi blir gamle! Gaver, kaker, klemmer, kjærleik. Det var så deilig å se igjen familien, katten, ALLE på tirsdag. Jeg fikk et helt dryss med gavekort fra G-sport av superfamilien, hvor de selger en hel haug av smarte reiseting som jeg skal bruke kortene på. Av mamma og pappa fikk jeg for eksempel myggnetting, silkelakenpose og…. EN SEKK STØRRE ENN MEG SELV! Det begynner å bli så virkelig, hele reisen. Så nær. Snart DRAR jeg, dere!!! Sekken jeg fikk tredd på ryggen min i går skal være min eneste følgesvenn i et helt halvt år der ute i vide verden. Jeg… Vet ikke. Jeg er så uendelig glad og takknemlig for at jeg har de ressursene jeg trenger for å leve ut drømmene mine, samtidig er jeg livredd. Bare meg og sekken! Dere blir med meg, dere, sant…?

I morgen reiser jeg med Hercules til Andøya. Snakkes derfra!

16 Responses to “backpackermood”

 1. Jannicke writes:

  Høres helt fantastisk ut å bare være deg og sekken syns nå jeg :)

 2. Camilla Albertine writes:

  Du er supermodig! Blir selvfølgelig med.

 3. Camilla writes:

  Selvfølgelig blir vi med deg! Det blir så gøy å lese:D

 4. Anne Berit writes:

  Jeg drømte om deg i natt! Jeg trodde jeg så deg på flyeshowet på Andøya, og sa det ordet du skrev i et innlegg for evigheter siden at vi måtte si om vi så deg (sjøpølse? elns?). Desverre så viste deg seg at det var tvillingsøstra di jeg hadde sett (wtf?), og stemninga ble noe klein. Du kom like etterpå da, og jeg fikk hilst på deg.

  Søt du var med den store sekken på deg! Og vi leserne er med deg, vet du. :-)

 5. Elise writes:

  Så klart blir jeg med ! :D Gleder meg til å lese om alle de fantastiske opplevelsene dine :D

 6. Solfrid writes:

  Alltid med! Eg gledar meg til å vere med deg og sekken din på tur :D

 7. Aslaug writes:

  Sååå spennende at du får leve ut drømmen din! :D

 8. maren writes:

  Alltid med!

 9. Synne writes:

  God idé med de gavekortene. Gleder meg med deg til du legger ut på reisen!

 10. Alexa writes:

  Selve følelsen av å vente i spenning til avreise og følge drømmene sine fyller magen med tusenvis av sommerfugler. Jeg blir så glad på dine vegne! Fantastisk å høre at du har hatt så fin dag på bursdagen din også :) Og gleder meg masse til å lese om reisene og opplevelsene dine

 11. Ida Sundae writes:

  Cool, jeg fikk også sekk til bursdagen min da jeg skulle ut i verden (interrail i Europa vettu)… the history repeats itself.. ;P

 12. tanjamh writes:

  søte deg, vi er med deg uansett hvor i verden du presterer å rote deg bort! håper på litt oppdateringer iallefall. du fortjener alt bra, husk det!! men jeg lurer på en ting, hva slags “reisebyrå” har du planlagt gjennom? har såå lyst selv nemlig!!!

 13. Hanne panne writes:

  Jeg har også fått en ny stor sekk som jeg skal bruke i sommer når jeg og pappa skal gå på tur i fjellet et par dager! :) Det blir nok kjempe gøy!

  Selvfølgelig blir vi med deg, det blir utrolig kult å høre alt det du har å fortelle :D

 14. Linn Halvorsen writes:

  SELVFØLGELIG blir vi med! Du blir ikke kvitt oss så lett!
  Gleder meg masse på dine vegne, snuppelupp! Kos deg masse på Andøya :D

 15. ida writes:

  selvfølgelig blir vi med på reisen!

 16. Kristin writes:

  Ååh, klart vi er med deg :)

Leave a Reply