#BAS2012

God kveld, superapor! Takk for sist, jeg har kommet meg helskinnet gjennom helgen i Bodø. Hadde verken internett eller tid, så jeg fikk aldri hilst dere der fra nord. Herregud, den midnattsolen er livsfarlig, vet dere det? Det ble jo aldri natt, så jeg forstod aldri når det var på tide å finne sengen. Har funnet den nå, og har en indre stemme som ber meg holde den i hundre år.
Tornerose var ikke så dum, hun, sier stemmen.
Ha’kke tid, sier jeg.

Etter showet var ferdig i går kastet jeg meg i dusjen, gredde håret med en (ubrukt) skobørste av mangel på noe bedre. Følte meg dritmilitær. Og så dro vi til sentrum og satt oss på bryggen for å få i oss litt mat. Der, ut av det blå (hehe), kom plutselig jagerflybaby opp under midnattsolen mens vi satt der og hygget oss! Det var så nydelig. Hvor ofte kan du sitte ute ved sjøen en sommerkveld, ta et glass hvitvin og se på at jagerflyet du har designet pryder himmelen over deg? Ca 1 gang i livet, tenker jeg. Og det var i går. Gåsehud.

Apropos hud, nå må jeg hoppe i dusjen og vaske kroppen min før jeg sovner stille inn. I morgen er det tilbake på kontoret igjen, og prøve å samle krefter til det siste flyshowet, på Andøya neste helg. Det gleder jeg meg til, jeg elsker naturen, menneskene og atmosfæren der oppe! Den er så magisk. Sov søtt i natt, livslesere! Vi snakkes i morgen.

17 Responses to “#BAS2012”

 1. Ale writes:

  Hadde vært litt kulere hvis det hadde skjedd den 19. ^^,

 2. Kesia, Balanser kostholdet- en kake i hver hånd writes:

  Vel, jeg er en sånn en som elsker å titte innom på bildene dine, lese de velformede fine ordene som skaper de merkeligste tanker, men når du skriver om midnattsol og nord-norge, ja da må jeg slenge inn en kommentar!! ;) Du sprer glede frøken strøken!

 3. Camilla Albertine writes:

  Jeg tilbringer hele sommeren under midnattsolen. Er våken hele tiden!

 4. Kristin writes:

  Ååå! Onkelen min var der i helga og så på jagerflyet ditt :)

 5. andrea sundberg writes:

  Midtnattsol er så sykt irriterende når man skal sove. Men den er veldig fin når man skal være våken. ubesluttsom..

 6. Cecilie Lykke writes:

  Sykt kult med fargene bak flyene. Og så langt hår du har fått :-)

 7. Elise writes:

  Flyet ditt er såå vakkert! :D

  Jeg også har lyst å oppleve midnattssol, jeg får ta meg en tur oppi nord tror jeg:P

 8. Siv writes:

  Så HÆRLIG! Så superflotte bilder -takk for at du deler dem, Marie!! Og midnattssol: vi må jo utnytte dagene etter et halvt år uten lys ;)

 9. maria writes:

  sykt kule bilder :)

 10. Nina C. writes:

  Super dupert at du kom deg helskinnet gjennom flyshowet:) Stilige bilder!

 11. Ida writes:

  <3Bodø<3

 12. Frøken K writes:

  Marie.. I’m just saying..

  Denne kan du ikke gå glipp av, jeg blir så godt humør av å se denne..
  Sjokoladeform formet som en mustasje! Hahahahaha. Med mindre du har en slik i samlingen allerede da :)

  Enjoy!

  http://klaraform.se/product.php?id_product=7632

 13. Inga Helene writes:

  Hei! jeg leste akkurat innlegget “skyter du en pappa” og har lyst til å komme med noen kommentarer. Du ramser opp en rekke yrkesgrupper innad i systemet, men det er en du ikke har tatt med, nemlig musikerne. Ikke soldatene i Gardemusikken, men de som har kjempet seg til en jobb som militærmusiker i ett av Forsvarets fem profesjonelle korps. Alle har høyere sivil utdanning, mange av dem mastergrad. Vi er superstolte av jobben og profesjonen vår, men det er ikke nødvendigvis sikkert at alle i Forsvaret, eller utenfor for den saks skyld, forstår hva det er vi driver med. Bare sjekk de spørsmålene Forsvarets Forum stilte musikerne som deltok på årets tattoo. Spør du noengang en soldat hva han gjør når han ikke er i krig?

  Når du er på Andenes, kommer du til å treffe noen av mine flotte kolleger. De skal spille flere ganger i løpet av lørdag 23.juni. Du er utrolig flink til å formidle hva som skjer i Forsvaret på en god måte, så jeg setter min lit til at du er den rette til også å fortelle om musikernes plass i Forsvaret.

  Klem fra ei forsvarsjente til en annen :o)

 14. grete writes:

  Blir så glad av å besøke bloggen din! Du skriver så fint, bildene er stunning og du er super! Stå på, håper du har det utrolig bra :-D

 15. TanjaMH writes:

  åh, flinke du!

 16. Martine writes:

  Åh, skulle ønske jeg traff deg der! Jeg hopper fallskjerm i Bodø fallskjermklubb og var på flyshowet hele helga. Tenke på deg da jeg så flyet, men visste ikke at du var der. Det hadde bare vært veldigveldig kult å treffe deg : )

 17. Anne Berit writes:

  Det flyet er altså så pent!

Leave a Reply