June 11th, 2012

b(art)riller


briller herfra, ansikt fra støvet (mamma og pappa)

Hey pretties! Nå har dere holdt ut det pågående militærmaset mitt så mange dager i strekk, at nå fortjener dere ærlig talt en sivil premie. I samarbeid med superkul.no (heh, SUPERT!) skal jeg dele ut ett par av de fantastiske bartebrillene dere har tipset meg om i hytt og pine! De ser sånn her ut (hvite med speilglass), og alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å gi meg noen fine ord i kommentarfeltet under. Trekker en vinner når jeg har tid, sånn… Om et par uker.

Underbart! Lykke til!

(Smisk i form av at dere linker meg på face/twitter/blogg er lov, det kan (be)lønne seg, vet dere….)

47 Comments »

 1. Litt vanskelig med smisk når jeg følger deg der allerede!
  Men du er verdens supreste, Marie, og jeg digger deg! :-)

  Comment by Ida — 11/06/2012 @ 19:20
 2. Du e drit-kul! Enkelt og greit. :-)
  Håpe du hadde det kjempekjekt i Stavanger/Sola!

  Comment by Elisabeth — 11/06/2012 @ 19:20
 3. Gi deg noen fine ord? Vel..
  Du er en helt utrolig inspirasjon for mange, inkludert meg. Jeg tror også at du er et fantastisk forbilde for alle unge jenter/gutter der ute som også har “leoparden” i livet sitt.
  Jeg elsker å skrive, ta bilder osv. Problemet er bare det at folk alltid har fortalt meg at det er omtrent umulig å komme seg langt innen den bransjen. Du har vist at det er mulig. Du er i tillegg i militæret! En suksessfull kvinne i militæret, herlig! Uansett hvor langt vi har kommet med likestilling her i Norge er det fortsatt litt uvanlig med kvinner i militæret. Så jeg håper du står på, Marie, du kommer til å bli husket!
  Linker til bloggen din på Faceboook :)

  Comment by Pernille Bjerke — 11/06/2012 @ 19:22
 4. HAHA så utrolig kule :D :D Veldig deg ;) Hihi.

  Comment by Jannicke — 11/06/2012 @ 19:23
 5. hipstaaahh. elsker brillene, de er awesome :{ (en smiley ofte brukt av meg & venninna mi)

  Comment by Jenta — 11/06/2012 @ 19:25
 6. Smisksmisk? Neidajoda, herligland, i såfall smisker jeg hver bidige gang jeg får tastaturet til å lage lyder! Uff, det hørtes litt ekkelt ut… Men joda! Hvor skal man begynne? Vel, kan jo ta måten du skriver på! Den er bare… Amazing! Helt utrolig hvordan ordene dine bare treffer folk og får dem til å tenke, noe som er skjeldent for den mennesklige art nå til dags…
  Og bildene! Bildene, redigeringa, militæret, barter, leoparden, kjøttkverna, treet… Du er bare herlig, du, Marie! Litt sånn veldig Super!
  Btw! Takk for musikktipsa fra tid til annen! Har fått mer enn to favorittsanger fra bloggen din og deg, for å si det sånn!
  Ha en underbar(t) dag videre! (bare sånn for å tjuvlåne uttrykkene dine ^^) <3

  Comment by Linn Halvorsen — 11/06/2012 @ 19:26
 7. du er super!

  Comment by anja — 11/06/2012 @ 19:38
 8. HERLIGHET! Jeg ønsker meg slike briller!!!!!!! Mest fordi jeg hadde sett rå ut med de på speiderleir, men også litt fordi da kunne jeg si at jeg fikk de fra deg. Dobbeltkul! Herlighet. Og litt fordi jeg fikk lappen i dag, og jeg ser for meg blikket på irriterte menn som kjører forbi ei passe treig jente når de innser at jeg har bart. hehehe. Bartelicious!Bartastic!Wonderbart! KAKE

  Comment by Ingeborg — 11/06/2012 @ 19:43
 9. Militærmas? Hvilket mas? Er ikke dette et sted hvor du (blant annet) kan dele livet ditt? Da får vi bare holde ut militærmaset ditt (ikke at det er mas i mine øyne) og sette pris på at du gidder å dele det med oss! Sjøl synes jeg det er spennende, å lese om alt det superkule du får være med på, bare fordi du bærer kongens klær og kan pryde deg selv med betegnelsen “militær”. Kult. Både livet ditt og brillene. Hadde ikke sagt nei takk til et par slike underbar(t)e briller, brilleslange som jeg er (hjerte på linser så jeg kan bruke slike briller type awesome uten å ikke se klart). Trekk en vinner som fortjener brillene da! Lykke tel, og fortsett med militærmaset – det er jo SuperMarie!

  Comment by Kjersti — 11/06/2012 @ 19:44
 10. Jeg har på ingen måte tenkt til å smiske med deg, for du skjønner vel tegninga siden jeg følger med på bloggen din uansett?:)
  Men skal passe på å slenge på at disse brillene hadde jo passet fint i min samling, siden jeg nå også har fått bartekunsten min som t-skjortekolleksjon :)

  Comment by Marit — 11/06/2012 @ 19:45
 11. ERRMEGERD! For en premie, jeg sikler. Weird greie, jeg har en bartetatto på fingærn selv (har ikke hermet, hatt den en god stund) og jeg går mediedesign på HiG. Etter jeg begynte å lese bloggen din vil jeg bare være lærling i forsvaret og søknadsfristen kan ikke komme fort nok. Du er tidenes inspirasjon, jeg har gått ned mange kilo etter jeg begynte å lese bloggen din fordi du er en ekstrem inspirasjon innenfor trening og militær. Og da jeg fant ut at det er det jeg vil har jeg fortsatt å trene mot målet for å få en plass i forsvaret og å gjennomføre rekrutten på best mulig måte. Selv om jeg ikke vinner var det greit å få sagt det uansett siden jeg har lest bloggen din en stund og ikke kommentert så mye (skal bli flinkere, lillefingerløfte).

  Comment by Ch — 11/06/2012 @ 19:59
 12. Marie, du er super, og du har super lyst til å gi meg sånne super kule briller, slik at jeg kanskje, muligens kan bli nesten like super som deg ^^

  Comment by karen — 11/06/2012 @ 20:16
 13. Så søt du er på de bildene! :D Skulle nesten tro at de brillene var laget bare til deg ;)

  Comment by Aslaug — 11/06/2012 @ 20:39
 14. Militær mas? Jeg digger bloggen din fordi du skriver om det “militær maset”! Og etter alt det såkalte militær maset så har du bare gitt meg helt sykt med motivasjon til trening, og det med å komme inn til forsvaret. Etter at ei venninne av meg tipset meg om bloggen din for en ett år siden så ble jeg helt betatt, all den positive energien og gleder du ga videre gjorde meg til en fast leser fra dag 1! Du gir så utrolig mye inspirasjon innen trening, glede og livet og heldigvis ikke så alt for mye om mote, for sånne blogger har vi mer enn nok av! Du er litt av en livsnyter og jeg beundrer deg så mye for livet du har klart å “lage” deg! Og brillene var bare heeeeeelt deg, og sykt kule, akkurat som deg. Digger deg, you go girl!

  Comment by Guro — 11/06/2012 @ 20:43
 15. Du er super!

  Comment by Birgitte — 11/06/2012 @ 21:03
 16. OMG, dødsfete briller! Vil ikke smiske, vil egentlig bare ha.. brillene, hihi
  (håper du trekker ut random, for merket at dette ble litt dårlig)

  Comment by Inger Nielsen Hole — 11/06/2012 @ 21:04
 17. Hmm.. noe fiint.. noe fiiint. Åh, jeg er så dårlig på det der:c men du har fin blogg da, kom meg nettopp innom via.. egentlig så aner jeg ikke. hmm.. *lesegjennom resten av bloggen din* :D

  Comment by Eva-Lill — 11/06/2012 @ 21:05
 18. Hei, jeg har ikke lest bloggen din så veldig lenge, men du klarer å fange opp interessen min gjennom dine tekster og bilder. Du er utrolig tøff som er i militæret og tør å vise dine forskjellige sider både med din familie og uten. Jeg fikk veldig lyst til å gjøre det samme som deg i militæret, men jeg har en plan om å bli lege. Men jeg kunne jo ha tenkt meg å bli lege i Afghanistan eller noe sånt når den tid kommer… Du lar dine lesere bestemme litt også, noe som er veldig positivt. Stå på ihvertfall!

  “Vi lever som vi drømmer – i ensomhet”. (Joseph Conrad)

  Comment by S — 11/06/2012 @ 21:11
 19. HeiSVEIS! Disse er kule! Også gir du et par bort??? RÅÅÅÅÅTT! Jeg vil også være underbaaaar(t), wiii! Noe fint: Jeg har sagt til alle jeg kjenner at de må hilse deg fra meg den 23 – så får vi se hvem av dem som tør det, da! Jeg har skrytt deg opp i skyene og lagt ut i det vide og brede om flyet ditt og alt du har prestert, hurra! Pappa ble iallfall veldig imponert!

  Noe annet fint: Jeg har blitt så sprek! Sånn, med tanke på at det er MEG, som frivillig jogger meg en tur når jeg kjeder meg – DET er fint! Det å overrakse til og med seg selv! Hurra!

  Comment by Siv — 11/06/2012 @ 21:30
 20. Bloggen din har vært min “psykolog” i høst/vinter, for på skolen stod liksom utfordringene bare i kø… At lærere. Din “kontrollerer” hva jeg hadde til matpakke gikk virkelig inn på meg. Jeg husker jeg gruet meg (gjør det ennå) å ta opp matpakke visst den spesielle læreren er vakt i matfri. Bare det at h*n kom bort til bordet der jeg og vennegjengen min satt og kommenterte meg “er DET alt du spiser?” og rynket i pannen. Fy søren altså – jeg husker akkurat hvordan hjertet mitt ble knust der og da..
  På foreldrelonferansen kommdet temaet selvfølgelig opp – herregud sier jeg. Jeg ble stemplet som anorektiker, jeg ble ikke det med ord – men jeg forstod hva h*n skulle frem til.
  Ikke som det var nok, men gymlæreren min kom bort til mamma og snakket om spiseforstyrrelser. DA gikk grensen for meg, jeg følte meg rett og slett sviktet av mine egne lærere. Men selv visste jeg at jeg ikke hadde anorexi.
  Det var der bloggen din kom og pushet meg videre, jeg turte ikke helt å si hele historien til vennene mine, for det er jo så lett å forsnakke seg osv..
  Jeg leste tekstene dine, gråt og lo. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg har en militærdrøm langt inni hjertet og jammende har du gjort den drømmen enda sterkere. Utrolig lang tekst, men: I<3U

  Comment by Helle — 11/06/2012 @ 21:44
 21. Det ligger jo i navnet ditt SUPERMarie. Og som jeg har nevnt tidligere så har du jo alltid vært flink til å få ordene i fine rekkefølger ned på skjermen. Men i det siste så synes jeg virkelig at du har skrevet utrolig bra som har gjort at jeg bare håper på at innleggene blir lengre og lengre. Kanskje du skriver så bra fordi du har fått opplevd utrolig mye kult i det siste. Hva det enn er som gjør det; du er og blir super!

  Comment by Maren — 11/06/2012 @ 22:11
 22. Du er så utrolig fantastisk, Marie! :) Og jeg sier det ikke BARE for å vinne de solbrillene, for det jeg sier er sant. Det er noe med å komme inn på bloggen din. Jeg klikker meg alltid ut av den med ett smil, etter å ha lest et av dine artige innlegg. Jeg liker så godt lysten din på livet, gleden du finner i alt, og måten din å skrive på. Du er en stor inspirasjonskilde og et stort forbilde.
  Når jeg er lei meg, og er redd for fremtiden min, så finner jeg liksom alltid trøst i de ordene du skriver. Uansett om det du skriver ikke handler direkte om det, så bare blir jeg smittet av gleden din og lysten din :-) Jeg digger det! Jeg digger DEG! :)

  Og brillene var sånn forresten verdens kuleste:D
  Linker deg med glede på facebook :D

  Comment by Elise — 11/06/2012 @ 22:17
 23. Jeg vet ikke hvilke fine ord jeg kan komme med. Ingen inspirerer meg sånn som du. Ingen har gjort meg mer sikker på meg selv enn det dine ord har gjort. Jeg var faktisk helt på villspor med fremtiden og hva jeg ville gjøre med livet mitt, helt til jeg innså at mediegrafiker er en fin vei å gå, siden det passer mine interesser perfekt — noe jeg aldri ville funnet ut av om det ikke hadde vært for deg. (Da hadde jeg sikkert endt opp som kassadame eller noe, sånn som jeg egentlig hadde planlagt…). Hadde jeg kunne fortalt deg ansikt til ansikt at du er mitt største forbilde, tror jeg faktisk livet mitt hadde vært as good as it gets — nei, bare det å kunne se deg på avstand hadde vært mer enn greit nok. Hele du er så forbanna fantastisk, og jeg skulle ønske det var håp for at jeg en vakker dag kunne bli en så herlig person som det inntrykket du gir av deg selv gjennom bloggen.

  Comment by Amanda Østrem — 11/06/2012 @ 23:09
 24. Når du kler en bart så mye selv om du er kvinne, hadde du vært en kjempekjekk mann med bart!

  Comment by Lina — 11/06/2012 @ 23:26
 25. fine ord er ikke noe problem, supre deg! Du er en fantastisk inspirasjon, både for meg og for alle de andre leserne dine. Du har lært meg at ingen andre en meg selv kan hindre meg i å oppnå det jeg ønsker, samtidig som at du har lært meg at livet er nå og at sjansene ikke må utsettes, men gripes mens de er her.
  Jeg liker sånn lysten du har på livet,og gleden du finner i alt, du er alt jeg synes en toppblogger skal være. Det finnes så utrolig mange bloggere som er dårlige rollemodeller, derfor trenger man en som deg.
  Jeg skriver ikke alt dette bare fordi jeg ønsker solbrillene, men fordi du har gitt meg en mulighet til å kommentere det jeg har ønsket og skrive hvert innlegg. (selv om jeg også sikler veldig etter de brillene)
  Jeg skal prøve og bli flinkere til å kommentere fremover, det fortjener du, supre deg!

  Comment by anita — 12/06/2012 @ 07:25
 26. Sånne briller har eg VELDIG lyst på! Siden eg ikkje kan gro bart sjøl er det litt vanskelig å være med på den litt uoffisielle bartekonkurransen under ekstremsportveko på voss. men desse brillene kunne komt langt opp på lista blant “wifebeaters” og anna ansiktspynt

  Comment by Nina — 12/06/2012 @ 07:28
 27. noen fine ord om deg ja, herre, hvor skal man starte! Jeg syns det er fantastisk at du gir det feminine militærlivet et ansikt! Militæret er for mange et ganske vidt begrep, og mange som ikke engang vet hva det går ut på. Jeg har selv en svigerbror som sa at man må være DUM for å gå frivillig inn i militæret, men det er jo bare fordi han selv hadde en dårlig opplevelse! Han tenker ikke på alle de andre som har en fantastisk tid i tjenesten, og som gjør en innsats for landet vårt! DET syns jeg er fantastisk. Arbeidsstolthet uansett hva man jobber med, det er viktig!
  også har jeg j**** lyst på de brillene da…..jeg er 27 (!) og burde føle meg egentlig for gammel for sånt, men desto kulere å gå med dem!! og for da hadde jeg kanskje turt å gå bort til deg og si SJØBUSE (forbanner fortsatt meg selv for at jeg ikke turte, du sto 3 meter fra meg!!).

  barte-tarme hilsen fra Kristin.

  Comment by Kristin — 12/06/2012 @ 08:49
 28. Squeeeeeee!

  “Det er måten en person velger å begrense sitt virkelige jeg på som bestemmer personligheten hans. Og det å akseptere disse begrensningene er det som i vårt samfunn kalles ‘mental helse'” – Dice Man ♥

  Comment by Silje pairotte — 12/06/2012 @ 10:38
 29. Haha, du er bare best! (regner ikke med at jeg vinner med den lille setningen, men det er jo sannheten, you know I dig you anyhow!)

  Comment by Ida Sundae — 12/06/2012 @ 12:47
 30. Det er ikke smisk, det er en ærlig sak : du er helt utrolig super!

  (og må bare si at det å løpe frustrasjon av seg ute i naturen har virkelig hjulpet meg de siste dagene.
  Tusen takk Marie, for at du har delt hva ting som kan hjelpe.<3)

  Comment by Tonje — 12/06/2012 @ 13:06
 31. Nok en gang, jeg elsker bloggen din! Du bruker ord og skildringer jeg aldri har tenkt over at de kan brukes på den måten før og hele bloggen din er så gjennomført! Stå på, håper du blogger for alltid :)

  Comment by Maria — 12/06/2012 @ 17:43
 32. haha, ååh må le litt av (med, selvfølgelig hehehe) deg altså! veldig søte :D
  bare sånn mens vi er på bartefronten burde du sjekke ut TOMS bartesko, de er kjempekule!!! google it!

  Comment by Tanja MH — 12/06/2012 @ 17:45
 33. Haha, noe så kreativt :D Ser for meg at det blir en økning av kvinner med bart fremover x)

  Comment by Flyum — 12/06/2012 @ 18:18
 34. La meg bli BARTEFIN på Hovefestivalen!!

  Comment by Charlotte — 12/06/2012 @ 22:06
 35. må bare sei eg digge bloggen din :) du skrive utrulig bra. å gjer ofta dagen min lysare :)

  Comment by Maria :) — 12/06/2012 @ 23:05
 36. Fineste jeg veit om med bart ihvertfall! <3

  Comment by Karianne — 13/06/2012 @ 04:30
 37. Du er SUPER!

  Comment by Anne Katrine — 13/06/2012 @ 13:59
 38. Noen fine ord!

  Comment by Maria — 13/06/2012 @ 18:13
 39. Hahaha, råeste brillene jeg har sett :p

  Fine ord; På grunn av deg, og bloggen din, har jeg et brennende ønske om å fullføre førstegangstjeneste og kanskje starte et liv i grønt. På grunn av deg har jeg innsett at selv om vi er jenter, og litt svakere enn gutta, så KAN vi. Det står det respekt av! I <3 Supermarie

  (I tillegg har vi samme navn, og har gått på samme linje på vgs! Var derfor jeg startet å lese bloggen din for et år siden, haha)

  Comment by Marie — 13/06/2012 @ 21:35
 40. Oh, Jesus! De der var jo så smått supre! Nei, jeg må slutte å underdrive. De var jo enkelt og greit helt fantastisk kule!
  Vel, da passer de godt til deg, da… :)))))

  Comment by Viel — 13/06/2012 @ 21:59
 41. Med de brillene vinner man enhver fest! Vil også gi et tips om denne puta: http://www.etsy.com/listing/91474299/large-black-mustache-body-pillow?ref=sr_gallery_9&ga_includes0=tags&ga_search_query=LOL+pillows&ga_search_type=all&ga_facet=LOL+pillows&ga_includes=tags&ga_view_type=gallery og jeg beklager lang link, men sånn er internetten. (Du har sikkert fått tips om den før, men samma det. Artig!)

  Comment by Djaola — 13/06/2012 @ 23:59
 42. åhh diiigg !!

  Comment by Astrid — 14/06/2012 @ 01:41
 43. Åh, de var superkule! Vil delta i trekningen, og legger her med mine fine ord til deg: Du er en fantastisk kvinne! Tøff og modig.

  Comment by Tonje Merete — 14/06/2012 @ 19:28
 44. jeg digger bart, jeg digger deg, jeg digger brillene – jeg digger alt på supermarie.net! woho :-D Håper du får en megafin sommer!

  (Håper også atjeg vinner, hadde nemlig sett megakul ut med de der ass. Men det er ikke et must) :>

  Comment by Stine Renate — 16/06/2012 @ 18:45
 45. haha, du er rå Marie! Søte briller *bartenusstildeg*

  Comment by Malin — 18/06/2012 @ 16:34
 46. Awesome!

  Comment by Anni! — 22/06/2012 @ 22:13
 47. […] hilset! Vinneren av denne konkurransen og ett par bartesolbriller av denne typen ble….. SILJE! Gratulerer så mye! Vinneren av en […]

  Pingback by supermarie.net » bartulerer — 29/06/2012 @ 17:54

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment