A

Dere finner meg i dagens A-magasin med Aftenposten, og i går hang jeg med H.C. Andersen og co hos NRK Østfold. TV, radio og nettartikkel. Får da sladret litt til dere selvom jeg ikke gjør det gjennom bloggen, smil.

Ps. Herlig at dere har sansen for flyet mitt! Tusen, tusen takk og en million bamseklemmer for alt fint dere lirer av dere i kommentarfeltet for tiden. Dere er uerstattelige, leserhær! 

14 Responses to “A”

 1. Michelle writes:

  Digger det!

 2. Kristina Ersland writes:

  Åh, håper jeg får oppleve bare noe av det samme som du har fått opplevd! Det hadde vært mer enn nok! Å ja, du er utrolig fin og flott:D

 3. Maria writes:

  flyet er awesome ~

 4. elin writes:

  assa så deg i a-magasinet. respekt. respekterte deg før og altså, men jeg leste om deg i dagens a-magasin. da vokste respekten. jeg er imponert. du er flink. ha en god helg marie :)

 5. Karin writes:

  Du er bare heilt rå! Stå på videre, men husk samtidig å ta vare på deg selv! ;)

 6. Maria Helene writes:

  Hei!

  Så flyet “ditt” på nyhetene!! Utrolig stilig!!

  Leste forresten akkurat i Juristkontaktbladet mitt at de har åpnet opp for at jurister kan bli Vernepliktig akademisk befal sånn som leger og prester kan. Jeg er ferdig med jussen om et år..skal – skal ikke? hmmm :)

  Du er bra!

  (super)klem

 7. tanja MH writes:

  kjendis! du kler det da, det skal være sagt :)

 8. Dimmi writes:

  Nice :)

 9. Jannicke writes:

  Du altså, SUPERkjendis.

 10. M. writes:

  Jeg håper du får mer eksponering i tiden fremover. Det er på høy tid at også de sunne forbildene får litt lys på seg.

 11. Anne - vietnameseren writes:

  Superkjendis!:D

  Savner tissen i headeren forresten :(

 12. Siv writes:

  SUPERkult!

 13. Therese writes:

  jaa, jeg så det! :D satte meg med A-magasinet mens jeg spiste frokost i går, som jeg pleier å gjøre hver fredag. Plutselig ser jeg at det står Brudevold på uniformsjakka på forsiden! Og daa måtte jeg jo bare bla meg fram til deg først :) fin start på dagen!

 14. Anja writes:

  Så utrolig kult Marie! Og med jagerflyet også, helt sykt!!! Bra at mamma sparer på A-magasinene for meg så skal jeg lese til sommeren. Hilsen Anja

Leave a Reply