April 29th, 2012

oppdrag utført!

MEN HERREGUD DA, for en strålende søndag! Solen skinner, uniformen er på og hjertet slår for…. Alt som er fint! :—)

I dag har jeg vært i Tigerstaden og allerede fått brust med vinklene mine, på oppdrag for Heimevernet. Tenk det, jeg rakk så vidt å bli sersjant før jeg bare ble kastet ut i livet som PIO*, med pennen på avtrekkeren og kameraet i skytestilling. Det føltes underbart! Jeg fulgte militærpolitiet rundt under den siste delen av øvelsen deres, snakket litt med dem, spurte pent og fanget oppdragene deres i pixler. Det var som jeg trodde, dere. Å føre pennen for Forsvaret passer meg perfekt.

Jeg skal begynne å føre pennen for Spirit også, forresten. Redaktøren lurte på om jeg ville ta på meg ansvaret for en ny, fast spalte i magasinet deres, kalt “Bloggpraten”. Og jeg er jo ikke så vond å be når det kommer til skriving! Dere kan gjerne hjelpe meg med å komme i gang med det, hvis dere vil. Bare GÅ INN HER og sleng ut linker til noen interessante blogger (kanskje din egen?), så skal jeg plukke ut noen av blomstene og sende de en hyggelig mail!

Nå skal jeg løpe opp til min beste venninne og tømme hjertet mitt litt. I morgen er det tilbake til det ANDRE militære livet, livet som krans** i Luftforsvaret. Dere fortjener medaljer hvis dere klarer å holde styr på alle de forskjellige rollene jeg har nå…. Grenader, korporal, sersjant, leopard, og av og til bare Marie. Men henne prøver jeg å unngå, for det er hun som forvirrer meg mest.

Hvem er dere i dag?

*Presse- og informasjonsoffiser
**Grenader 

 

 

15 Comments »

 1. Godt å høre at du har det så bra, Marie! Og jeg kan glede meg til Spirit nå altså :D
  (Ps, jeg er bare Mira i dag. Ganske okei akkurat i dag)

  Comment by Mira — 29/04/2012 @ 17:58
 2. Jeg DIGGER (sånn, seriøøøøst) at du er så positiv! Og alle de språklige bildene, HURRA!

  Comment by Siv — 29/04/2012 @ 18:01
 3. I dag er jeg stolt stalljente og lykkelig datter! Hesten jeg er forrytter for ble ridd for første gang på tre måneder etter en tarmslyngoperasjon og det gikk supert!
  I tillegg kom mamma frem fra to uker i USA i dag, og det er alltid kos med familiegjenforeninger :)

  Comment by Hege — 29/04/2012 @ 18:16
 4. i dag er jeg adobe bridge&photoshop-nerd. Har altfor mange bilder som ikke sett på etter usa-turen. men det er finefine bilder, så da ble det en finfin søndag :-D

  Comment by andrea sundberg — 29/04/2012 @ 18:19
 5. JAMEN HVA SKJER MED HEADEREN DIN???? Ingen tiss i bånd????? Har jeg oversett noe? Har du liksom blitt for “voksen” for den nå? Buhu

  Comment by Ingeborg — 29/04/2012 @ 18:47
 6. Så gøy! Syns virkelig du fortjener dette, Marie :)

  Comment by Cecilie Lykke — 29/04/2012 @ 20:33
 7. I dag er jeg.. fotograf under siste forestilling på DansensDag :-)

  Comment by Hanna — 29/04/2012 @ 20:57
 8. Åh, så herlig, Sersjant-Grenader-Marie!
  I dag er jeg stripete, krøllete, sminkede, kjolebærende Linn, noe som er meget uvanlig, haha! Kos deg videre!

  Comment by Linn Halvorsen — 29/04/2012 @ 21:29
 9. I dag har jeg vært heimevernsungdom til sent på kveld, og nå sitter jeg i sofaen og er bare meg selv med joggebukse og hullete genser. Om en halvtime kommer typen – da inntrer jeg rollen som kjæreste. ;)

  Men ærlig talt – jeg savner uniformen allerede. Can’t wait til den blir hverdagsantrekket.

  Comment by Anne Berit — 29/04/2012 @ 23:28
 10. Livet ditt høres så underbart ut, skulle ønske jeg kunne funnet noe å brenne for på den måten du gjør :-)

  I dag er jeg nok bare lille, forslåtte meg, med blåveis. Da jeg var så uheldig å ta imot en ølflaske med hodet. Var ikke en gang meg den siktet etter, totalt feiltreff! Uheldigvis for meg.

  Comment by anita — 30/04/2012 @ 00:12
 11. I dag har jeg vært hun der teite som forvirre både seg selv og andre og som ikke aner hva som skal til for å ordne opp i det igjen. Hun har jeg vært litt for ofte i det siste.

  Comment by Camilla Albertine — 30/04/2012 @ 00:35
 12. Blir skikkelig forvirra av alt militærpratet, men det er gøy å se at du gjør det bra Marie!

  Comment by Mari :-) — 30/04/2012 @ 00:46
 13. http://lol.no/images/4f9be204cc9b24000794_460s.jpg Har funnet en mann til deg.

  Comment by Helene — 30/04/2012 @ 01:25
 14. Du asså! Mange jern i ilden ^^

  Comment by Jannicke — 30/04/2012 @ 06:34
 15. Var det grunnkurs lederskap eller lagførerkurs du tok? Er ferdig med fgtj og kunne tenkt meg å bli overført til Heimevernet og dermed eventuelt ta grunnkurs lederskap / lagførerkurs, tok du bare kontakt med heimevernet eller hvordan gikk du frem?

  Marie svarer: Jeg tok grunnkurs lederskap :) Hadde kontakter i HV som gjerne ville rekruttere meg, så det var de som hjalp meg inn! Men ja- bare kontakt HV og meld deg!

  Comment by Martin — 13/05/2012 @ 13:47

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment