survival of the fittestHallo kommentarfeltjegere!

Nå kan jeg puste ut, instruktørbiten og den praktiske delen av kurset er ferdig! Egentlig vil jeg bare hoppe tilbake til å holde pusten igjen, for jeg vil ikke at noe av dette skal bli ferdig enda. Syv dager i grønn himmel er altfor lite….. Jeg trives for godt til å ville dra hjem allerede nå! Notér dere det, Heimevernet. “Grunnet for god trivsel blandt elevene, er det hensiktsmessig at kurset forlenges med minst en evighet, og to uker til.” Hjertelig.

Min siste leksjon i dag gikk helt perfekt bak de blå øynene mine, men det var ikke så enkelt å få det til å gli like fint når jeg skulle sette tankene mine ut i live. Tavleundervisning, oppgaver, demonstrasjoner og caser, det ble bare rot – følte jeg selv, iallfall. Så mye å holde styr på! De andre mente jeg gjorde det bra, så den positive delen av meg velger å høre på dem i stedet – så får den selvkritiske bare ta seg en bolle. Jeg var flink!

Jeg mener det, for en BRA uke, dere. Jeg har lært så mye om meg selv, og enda mer om militæret, av å være både instruktør og elev. Nå gjenstår det bare å bestå eksamen i morgen. Tre vinkler i siktet!

“Sersjant Brudevold”. Jeg er så klar. Har dere trua?

29 Responses to “survival of the fittest”

 1. - Gavin. writes:

  Tru’ kan man gjør i kirka, æ VET du bi å naile det her. <3

 2. Kniska writes:

  Stortrua!!!!!

 3. Helle writes:

  Har jo så klart ståltrua!

 4. Tonje Cecilie writes:

  Alltid trua på deg, Marie! Du er SUPER!

 5. Charlotte writes:

  Så flott!
  Lykke til i morgen! :D

 6. malin writes:

  Leste først “har dere trusa”, men så skjønte jeg at det måtte være feil.. haha

 7. Maren writes:

  Blir vel mye kulere å vise fram tre vinkler på kragen enn kvister du som drar på disse heftige stjernemiddagene hele tiden! Masse lykke til, break a leg og alt det der! Du klarer deg nok veldig bra. Blir gøy å se nytt uniformsbilde etterhvert nå.

 8. Tonje writes:

  Eg tror ikke, eg vet du klarer det!

 9. Anni! writes:

  Det her fikser du :D

 10. Ingrid writes:

  så klart har vi trua, Super :-D lykke til!

 11. Elise writes:

  Har vært så moro å lese om alt det du har gjort den siste uka! Masse lykke til på eksamen i dag, dette nailer du!! :-D

 12. Kristin writes:

  Har trua! Fy fæn.

 13. Trille writes:

  Ta en bolle, du dumme og selvkritiske del!
  Lykke til i dag, selv om jeg ikke tror du trenger det; du er jo så flink, hurra! :)

 14. Anne Berit writes:

  Klarer dette lett, vet du :)

 15. Stine V. Hansen writes:

  Du komme til å klara deg heilt fint, du e jo Supermarie! :D Go kick their ass please?! :D Du komme til å klara eksamen som ingenting! ^^,
  Lykke til (sjøl om du ikkje treng da :D )

 16. Jannicke writes:

  Sersjant, vettu! Jippi :D

 17. Kristina Ersland writes:

  Selvfølgelig har jeg det! You go girl(/Sersjant Brudevold)!! Masse lykke til:)

 18. Tanja MH writes:

  selvfølgelig har vi trua, zuper

 19. Stine writes:

  Jeg hr trua!

 20. Linn Halvorsen writes:

  Herlig! Kjør på! :D

 21. Hanne panne writes:

  Selvfølgelig har vi troa på deg! :D

 22. Hanna writes:

  Ai, ai, Marie! Jeg heier på deg! håper du heier på meg og mine eksamener å. jeg vet ikke om jeg skal flire eller grine :(( ææh!

 23. Anne - vietnameseren writes:

  YOU GO GIRL!:D

 24. 9cko writes:

  Du er så rå, rå, rå, DØDSRÅ DØDSRÅ!
  Seff har jeg trua :D

 25. Elise writes:

  Så klart du klarer det! :) Er ikke et spørsmål en gang :D
  <3

 26. Mari :-) writes:

  Du klarer det nok kjempefint! Lykke til :D

 27. Nansy writes:

  Jeg har trua!

 28. Ann Katrin writes:

  Sjølsagt har vi trua på deg, Sjant :D Gratulerer! EN dag er det min tur å ha tre vinkler på brystet <3

 29. siv kristin writes:

  sjølvsagt!:) go go go

Leave a Reply