lagførerens ord


Dreamteam, lag 4:

God kveld, sivile skjønnheter!

I dag har jeg vært litt i koma, etter kveldseventyret i går. Så himla trøtt! Dagene bare flyr av gårde herfra til månen, og jeg gruer meg allerede til kurset er over. Når jeg er vant til å ha seks operative smilprodusenter rundt meg 24 timer i døgnet, blir det tidenes landesorg når jeg nå snart sitter alene under barten på veggen igjen…. Det er det verste jeg vet med militæret. Alle du blir kjent med gjennom tjenesten, som bare forsvinner ut av livet ditt igjen før du rekker å si “sjøbuse“. Kan vi ikke heller bare samle alle sammen i en gruppeklem, og bli der? Nei, vel. Den tid, den sorg. La oss snakke om i dag i stedet:

I dag har vi hatt trening i maktanvendelse, patruljetjeneste og et par andre leksjoner. Jeg fikk æren av å være lagfører, og følte meg drittkul når jeg sto fremst under oppstilling for rittmesteren, fikk sitte foran i MB*’en og fikk bestemme dagens outfit for hele laget. (Type felt- eller arbeidsuniform) Jeg styrte til og med når vi fikk MAT! Den makta! Nå har jeg akkurat gjort ferdig forberedelsene til instruksjonen jeg skal holde for de andre i morgen tidlig, den om adgangskontrollpost. Jeg hadde ikke peiling på hva det i det hele tatt dreide seg om tidligere i dag, men nå har jeg både lest meg opp, tegnet, klippet en kniv og forberedt noen spenstige caser, så jeg føler meg faktisk klar som et egg! Tenk på meg og adgangskontrollposten min i morgen kl 09:00, det er min siste leksjon før eksamen….

Nå er det sovetid, må hente de Z’ene jeg ikke rakk å hente i går. Sov godt! 

(Jeg trenger ikke lenger å lese kommentarene deres selv, forresten. Guttene har begynt med høytlesning av alt dere skriver. Og de var skuffet over at det ikke kom mer enn 8 kommentater på forrige innlegg….. Just saying.)

*Mercedes Benz, god, gammel militærbil

24 Responses to “lagførerens ord”

 1. Mariann writes:

  Halla på r’æ! (dere)
  Du blir servert på sølvfat skjønner jeg.. kjekke militær gutter (velger å tro at de er det, – så bildet, ta det som dere vil..) som ikke kan annet enn å tilbe deg i form av høytlesning av kommentarer, tviler ikke på at de kommer med spenstig blogge-stoff og lignende heller!
  Kos deg(dere) de siste dagene! Dere høres jo faktisk ut som om dere har bodd sammen.. (oh wait).. tja la oss si altfor lenge! Neida, joda, neida. Blir aldri for lenge med godt folk!

 2. Stine writes:

  Haha, kan’ke skuffe gutta, så jeg får vel ta meg sammen og ønske lykke til! Håper jeg ikke er våken til å tenke på deg i morra, så jeg tenker litt nå på forhånd i stede (: Tenker det går bra jeg, hoho

 3. Din nabo writes:

  La meg bare understreke en viktig ting! Du er da aldri så jævla alene under enmetersbarten? Jeg er da bare et granatkast unna døra di, og det er også vår venn i krigen:3 liter’n. Jeg er kanskje ikke så operativ av meg der jeg løper rundt i tights og kjefter, men en ting er sikkert! Jeg er faen meg god å ha jeg også, har så mange personligheter at jeg kunne danket ute hele lag 4. Velkommen hjem Brideviolence, dra aldri mer fra meg! Btw, stikker til Bergen på torsdag. På trass.
  Hade.

 4. Hanne writes:

  Du er den personen som får meg til å vurdere militæret. alt virker så himla spennende og den positive innstillingen du har til militæret og livet generelt smitter over.
  du har sikkert hørt det før; du er super, supermarie!
  mange sivile klemmer fra meg.

 5. Jannicke writes:

  Haha ^^ Greit med kommetarlesingsslaver.

  Lykke til!

 6. Mari :-) writes:

  Kan ikke være så stor underholdning å lese mine kommentarer, men hey: bedre med korte kommentarer enn ingen? Synes uansett at det virker superkult det du har opplevd i militæret! Du er rå Marie :-) Kos dere (merk: både du og resten av teamet) videre!

 7. Snart Rekrutt Furulund writes:

  Jeg skulle gjerne ha kommentert forrige innlegg jeg, men jeg var litt for sjenert til å skrive mine “magiske” ord på veggen din, og så vite at en hær (bokstavlig talt) leser den ene kommentaren:D MEN nå har jeg klødd sånn i fingrene mine at jeg bare MÅTTE skrive:D

  Du er SUPER igjen du Marie! Jeg ble faktisk litt snurt når du ikke ville fortelle hva som var noen av oppgavene i casene… Jeg gleder meg så sykt til innrykket i rekrutten at jeg DØR! Treningen har startet for fult (gikk hele et kvarter på tredemølla i dag) men jeg tror den VIRKELIG bør få fart på seg, skal jeg kunne ta håndbak med gutta på Madla :P

  Og dere Mannfolk som er på laget til Marie, dere trenger ikke å kommentere kommentaren min høyt da…

  Hjerte :)

 8. CH writes:

  Gutta! dere ser bra ut!
  (og selvfølgelig du også Marie)

 9. Maren writes:

  Håper det fremdeles er høytlesning da. Om ikke, jaja..
  Hei Supersoldat Marie og nysgjerrige medsoldater. Å være lagfører å få lov og bestemme over andre er jo alltid like morsomt! Nå som du har fått smaken på det blir det spennende å se hvor langt du har tenkt å klatre deg oppover. Masse lykke til med leksjon. Tipper du naila det! Og dere andre nysgjerrigperer: Kos dere gløgg! (PS! Nesten så dere gutta burde skrive et gjesteinnlegg for dere er jo like my med i bloggen som Supermarie snart!)

 10. Anni! writes:

  Da regner jeg med at du får denne som høytlesning å da :P Uansett så skal jeg tenke på deg når klokken slår 9. Lykke til, og kos deg videre :)

 11. Tonje writes:

  Lykke til! Vet du klarer det Marie!

 12. Maren writes:

  Tenker på deg og adgangskontrollposten din nå jeg! Lykke til, super <3(fant ikke et tegn for tarm)

 13. Julie writes:

  Da slipper jeg og be deg fortelle guttene at menn i uniform er hot, da trenger jeg bare å skrive det så får de det med seg helt av seg selv! :D

 14. Siv writes:

  De høres ganske greie ut disse guttene du er på lag med, synes iallfall jeg da ;D

 15. Magnhild writes:

  hahah! Fantastisk bra!

 16. Ann Katrin writes:

  MARIE – You rock my socks :D
  (og hei gutta, stå på med kommentarhøytlesningstjÆnest!)
  Tipper du gjør en super jobb som lagfører, og lykke til med eksamen og alt :)
  BTW: Kvinnecampen levde opp til forventningene og mer til (tarm)

 17. Maria writes:

  Haha, det virker som om du har et herlig lag! Jeg har lenge hatt lyst til å dra til millitære, og når jeg leser bloggen din får jeg bare enda mer lyst! :D Stå på, Marie! Du er super!

 18. Maria writes:

  haha, høres ut som om du har et herlig lag! Jeg vil inn i millitæret en dag, for å ta utdannelse, ikke for å dra ut i krigen. Bloggen din får meg bare til å ville mer! Du er super, Marie! Stå på!

 19. Stine V. Hansen writes:

  Åååe! Eg savne felt! Eg savne fyringsvakt, ingen hilseplikt, eg savne uniform, beret (den nyydelige blå <3 )Sjøforsvaret, generelt Forsvaret! Masse sivil misunnelse på veg til deg Supermarie! Du får meg berre til å villa reisa inn igjen, men eg kan ikkje endå :( dåårlig stemning :(

 20. Henriette writes:

  Hahhaah! For en arti gjeng du bor med. Høres ut som du koser deg i hvert fall og det er jo det viktigste. Ser at de fikk det som de ville med dobla kommentarer!! Ikke verst, ikke verst ;)

 21. Linn Halvorsen writes:

  Masse lykke til, herlige Marie! Du får dressere de gutta litt til, de har liksom blitt litt bloggslaver nå, jeg mener, lese kommentarene høyt for deg? Ikke dårlig! Stå på :D

 22. Anne - vietnameseren writes:

  Klapp på skulderen til deg, Marie! Er faktisk forbanna stolt over deg – thought I don’t haven’t met you. Du er inspirasjon, og utrolig flink i det du gjør. Mikroorganisme (hehahehe) <3

 23. Andrine writes:

  Hahaha, likar troppen din :D

 24. Andrine writes:

  laget ditt**

Leave a Reply