April 17th, 2012

superliv!


Foto priv: Horten, 16. april 2012. Støvler – M75, bukse – Forsvarets M04, jakke – Forsvarets M04, lue – båtlue på snei og to fingre fra nesen. Dagenes outfit. 

Hei!!

Hadde jeg vært en fugl, hadde jeg hatt nok luft under vingene til å komme meg til månen og opp forbi akkurat nå. Det skjer så mye for tiden at bloggen bare LIGGER her som en stranda, stum hval, uten mulighet til å fortelle dere noe nytt om noe som helst.

Men nå skal dere høre….

Update 1: Jeg satt signaturen min på en ny kontrakt i dag. Jeg er herved grenader/korporal i Luftforsvarsstaben 1 måned og 1 uke lenger enn utgangspunktet, og får inn en hel månedslønn ekstra til verdensreisen min, smil! Neida, jeg smiler mest fordi jeg får beholde verdens kuleste jobb enda lenger, helt frem til vi er ferdig med arrangementet over alle arrangementer i år, selveste finalen på prosjektet jeg jobber med. Oslooove, dere må glede dere! (Det må forsåvidt Kjevik, Horten, Ørland, Kjeller, Sola, Bodø, Sørreisa og Andøya også. Dere som bor der får mest sannsynlig se F-16-flyet jeg har designet på himmelen!)

Update 2: Jeg har fått noe sminkegreier jeg skal prøve ut i forbindelse med en produktlansering av et eller annet i posten, men i dag mailet jeg denne sponsoren om at “…jeg må utsette testingen til etter neste uke, grunnet mye grønn tjeneste og skytetrening som medfører liten tid til å fokusere på sminke og produkttesting.” Jeg tok meg selv i å tenke “Fy faen, Supermarie. Rosabloggerlivet, nei, ass.” Denne jenten skal bare rulle litt i støvet, trene på å bruke våpen og være en god leder i tøffe situasjoner og SÅ kan hun dra hjem og sminke seg. Livet, akkurat sånn jeg vil ha det!

Update 2.A: Hele neste uke er jeg altså supermilitær igjen!!!! Så militær har jeg ikke vært siden rekruttskolen, og jeg har virkelig lengtet. Jeg kjente spenningen, gleden og motivasjonen bare spant rundt i meg da jeg var på depoet i stad og tok ut fotposer, pakket stridshjelmen ned i baggen og tittet sykt fornøyd på brevet med “…plikt til å møte”.

Update 3: I dag har jeg trent tabata igjen, beinhardt! Jeg lovet jo både meg selv og dere, og resten av internettet. Jeg merker allerede nå at øvelsene blir lettere å gjennomføre for hver time jeg er med på, noe som tyder på at jeg i ferd med å utvikle noe som kan minne om såkalte “muskler”. Ikke glem deres egne TRENINGSLØFTER, vennligst. Jeg har dem her svart på hvitt, vet dere. Har dere skrevet A, må dere gjennomføre B!

Nå skal jeg gjøre unna litt mer jobb før jeg tar kvelden, hele karusellen min blir jo satt på pause når jeg er et helt annet sted med et helt annet mål neste uke. Og det målet skal jeg nå.

Gi meg tre oppdateringer fra livene deres da, superfjes, det er så kjedelig å bare lese om meg selv her inne…. Hejhej!

45 Comments »

 1. Endelig en oppdatering! Har savna deg :)))
  Tre oppdateringer fra min spennende hverdag: 1) Har trent digg styrketrening! 2)Pappa har kommet seg på facebook, woow! og 3) Jeg skal muligens ta andre året i bacheloren min i Danmark ;D superkult!

  Comment by Mathilde — 17/04/2012 @ 19:31
 2. livet e litt.. kjedelig og deprimerande for tida. så altfor mykje å gjere i forhold til skulearbeid, og en rettsak som e så altfor drøy og interessant at eg berre må følge med. den stjele litt konsentrasjonen frå alt anna. stjele veldig mykje av konsentrasjon sånn egentlig.. men men, blir vel bedre! det gleda meg at du har det så fint, marie!:) og at det kjem fine blogginnlegg i ny og ne! gleda meg KJEMPEMASSE til du skal ut å reise. merka at det er litt rart, sia det e du som skal reise, og eg skal sitte heime, haha. uansett, blir supergøy å følge med på bloggen då! klem

  Comment by siv — 17/04/2012 @ 19:40
 3. haha, liker grunnen til at du måtte utsette sminketestingen.
  Update1: Jeg har “dunpa” en fyr jeg var ganske forelska i, fordi det viste seg at han var nesten like dust som den forrige fyren jeg falt for. Update2: været her i vestfold klikker og i går på den 30min lange bussturen hjem fra skolen gikk vi gjennon sol, regn, hagl, opphold, sludd, snø og sol. Update3: Jeg og 2 venninner dansa på bordet på en fest i helgen, bare fordi det var teit, men også fordi vi var fine og fulle.

  Comment by ida — 17/04/2012 @ 19:49
 4. Liker oppdateringer!! :D

  1. Har brekt ankelen, så hopper rundt på krykker.
  2. Ordnet med penger så drømmehesten blir kjøpt (:”D)
  3. Følelseskaoset etter en tøff tid med deperesjon og sosial angst er så og si ryddet opp i, og jeg har aldri følt meg bedre! :) Må legge til at mange av dine tekster virkelig har hjulpet meg med å få motivasjonen jeg så sårt trengte til å gjøre et opprør med det vonde som gjorde meg til en annen person enn jeg egentlig er! :)

  Comment by Hanne — 17/04/2012 @ 19:52
 5. Litt oppdatering kan vi like! Fra meg kan det knapt komme tre oppdateringer ettersom forkjølelsen har rammet meg hardt i over to uker. Og da blir livet litt på vent. Men hey, jeg har drukket masse Cola Zero og i dag har jeg til og med spist jordbær! Gode saker.

  Marie svarer: Uff, god bedring! Håper forkjølelsen snart slipper tak i deg! Hjerte

  Comment by Mira — 17/04/2012 @ 20:01
 6. Jeg kan hvertfall slenge inn en (og selvfølgelig litt selvskryt): jeg fikk A på bacheloroppgaven min i sykepleie :D

  Comment by Hege — 17/04/2012 @ 20:02
 7. Jeg puster, jeg lever og jeg føler meg bra!:D

  Comment by Anne - vietnameseren — 17/04/2012 @ 20:03
 8. Hvor lenge er det du er i grønt da (juli?)?
  1. Eg har blitt syk ,men
  2. Er så spent på russetiden som eg skal feire med mine venner. Og
  3. Masse skole og trening sitter i hodet mitt med super (marie) motivasjon til å komme meg igjennom det!

  Liker at det kommer muskler!

  Comment by Tonje — 17/04/2012 @ 20:41
 9. 1)Har nettopp trent.
  2) Skal på jentecamp på Sessvollmoen i helga. gruermeggledermeggruermeggledermeggruermeggledermeg.
  3) Har nettopp sørget for at du har fått en ny mail i innboksen din.

  Comment by elin — 17/04/2012 @ 20:52
 10. 1. Jeg har besøk av min bestevenninne. Superduperkosemoseoverdose.
  2. Forberedelser til møter og slikt som skal være denne uka.
  3. Youtube.
  Det er livet mitt akkurat nå for tiden! : ))

  Comment by PsychoHead — 17/04/2012 @ 20:57
 11. ååhh, horten kjære horten, håper du har kost deg i norges fattigste kommune, den er kanskje fattig men, det er fint der.

  Comment by Taja — 17/04/2012 @ 21:08
 12. Kos deg med å være megagrønn :D

  1. Jeg trente i går og i dag
  2. Jeg skal smake fisk for første gang på sikkert 20 år, i morgen
  3. Jeg gleder meg utrolig masse til helg!

  Comment by Jannicke — 17/04/2012 @ 21:12
 13. 1. Jeg hosten tok meg
  2. livet er herlig
  3. helt til skoler og leksen tok meg. OG hosten!

  Comment by Vyni — 17/04/2012 @ 21:43
 14. Åhh, heldige du :) Har både negative og positive oppdateringer:
  1. Har fått magekatarr, noe som gjør det litt vanskelig å trene og komme seg på skolen
  2. Har fått beskjed om at jeg blir innkalt til sesjon del 2. (etter mye masing og diverse e-poster og søknader, vel og merke. LYKKE!)
  3. Har sett resultater etter uker med trening :)

  Comment by heidi — 17/04/2012 @ 21:44
 15. Du gir meg dårlig samvittighet..
  Jeg føler jeg har mye å gjøre og energien strekker ikke til når jeg må øve til en heldagsprøve i FYSIKK… vær så snill og si at jeg er unnskyldt for en stund? det skjer bare litt mye som tapper meg for energi, og minsker lysten på alt… jeg liker ikke fagene mine. jeg liker ikke prøver. jeg orker ikke følge med, og jeg taper på det selv!
  Å HERREEEGUUUUD.. detta var sykt.. (jeg hater når jeg skriver kommentarer og føler meg som en 14is.. jeg er 18 altså..) jeg skriver kommentarer om lite trenings lyst.. får en varsel på facebook.. og den er om trening med håndballen som har liggi død i over en måned.. hahha! MEN en trening i uka vil ikke holde! men det er en start!
  Detta blei en aalt for lang kommentar, KOSKOSKOS deg på øvelse!

  Comment by Mariann — 17/04/2012 @ 21:54
 16. Heisann! Nå fant jeg ut av at jeg ikke er den eneste som heter Hanne her, så da er det vel best å finne på noe annet eller mer :P
  Mine tre oppdateringer er:
  1. Jeg har flydd mikroflyet fra Lista til Kjevik og fulgt med på kart og greier! Det var stort skal jeg si deg!! :D Det eneste som var litt kjipt var at jeg hadde nok med å fly flyet, slik at sidemannen måtte ta seg av radioen.. :P Men neste gang har jeg planer om å klare å ta meg av alt sammen selv! :)
  2. Dagene mine nå for tiden består av massevis av skolearbeid, trening og lesing av flyteori. Slitsomt er det, men det blir gøyere når jeg tenker på hva jeg får ut av det i fremtiden! :)
  3. hmm….. Jeg har det fantastisk! Hva mer kan jeg si? Vennene mine er supre, været er flott selv om det er kaldt.. Drømmene mine oppfylles på rekke og rad omtrent, så hvor mye bedre kan man ha det? :)
  Fint å høre fra deg forresten. Du må ha masse lykke til med prosjektet, det militære, treningen og livet generelt! Hjerte

  Comment by Hanne panne — 17/04/2012 @ 21:57
 17. Du er så bra! Føler ikke jeg rekker annet enn jobb om dasgen, men livet smiler likevel <3

  Comment by Ingrid E — 17/04/2012 @ 22:11
 18. Grønt er alltid skjønt ;)
  1) Hadde en super forelesing om helsepsykologi i dag
  2) Styrketrening – blod, svette og tårer!
  3) Vaska klær :P

  Comment by Ann Katrin — 17/04/2012 @ 22:17
 19. Skal holde utkikk etter F16 rundt Ørland ;)
  Update 1: I morgen har jeg årest korteste skoledag, på hele 1,5 time :D
  Update 2: I hele helgen skal jeg delta på Alternativmessen i Trondheim der jeg og min fantastiske mor skal stille ut smykker, armbånd, drømmefangere osv.
  Update 3: Det er endelig vår, og jeg føler meg fantastisk!

  Comment by Kristin — 17/04/2012 @ 22:17
 20. Åh, livet smiler kjære Super!
  Ikke nok med at russetiden starter på fredag, men i en periode har jeg nå brukt tiden på en som gjør meg godt langt inn i sjelen. I tilegg så fikk jeg i går telefon fra Rena om at forsvaret vil ha meg på intervju til lærling i foto, og at jeg er svært atuell! Neste torsdag blir det en lang reise, og jeg er superspent på å se om jeg blir å se i kongens klær ikke bare et, men faktisk to år! *smil*

  Comment by Ingrid — 17/04/2012 @ 22:17
 21. Ah, shit, treningsløfter! :O Jeg har holdt dem nesten da hvertfall! Når jeg kommer med min første update nå, så skjønner du kanskje hvorfor jeg ikke har vært så gira på trening:P
  1. Jeg er singel igjen…
  2. Jeg har funnet ut at jeg har supersnille foreldre som støtter meg no matter what og som jeg kan snakke med om mer enn jeg trodde!
  3. Jeg har begynt å spise usunt igjen :(

  Håper du får en superfin uke videre, Marie!:)

  Comment by Elise — 17/04/2012 @ 22:32
 22. Så gøy! Nå er det vell oppdatering på superbarometeret! :D

  Tre oppdateringer..
  1. Jeg begynner å falle ordentlig for en gutt, noe jeg aldri har gjort før
  2. Jeg skal prøve å bli fornøyd med kroppen min..
  3. Jeg har bestemt meg for at før jeg legges i kista skal jeg ha vært med på tokt i en ubåt, forhåpentligvis som en del av mannskapet!

  Comment by Grete — 17/04/2012 @ 23:15
 23. Blir i godt humør av å lese superbloggen din! :)
  Her er mine oppdateringer:
  1. I dag har kjæresten min og jeg vært sammen i 10 mnd, og etter litt tviling og opp- og nedturer, føler jeg meg nå nyforelsket igjen. Herlig!
  2. Jeg gjennomførte i dag den beste 4×4-økten på mølla. Ever!! I tillegg til to økter til i løpet av dagen, woho! (Treningsløftet er ikke glemt ;))
  3. Jeg skal på uttaket til hvulken (heimevernsungdommens landskonkurranse) og grugleder meg som bare fy! For første gang skal kunnskapene mine settes opp mot andres, måles og vurderes. Uææh!

  Gleder meg til å se F-16 over Andøya – der jeg holder til! :)

  Comment by Anne Berit — 17/04/2012 @ 23:15
 24. Update 1: rettssaken er i gang, og livet føles som en boble
  Update 2: jeg har lært mye nytt om Titanic på grunn av Titanic-quiz
  Update 3: jeg har vært i København
  :-)

  Comment by Elisabeth — 17/04/2012 @ 23:35
 25. 1. Jeg bor i SØRREISA(Ja, lille Sørreisa) og får se flyet!!
  2. Har søkt både flyskolen og luftforsvarets befalsskole, så skal på opptak i juni!
  3. Så har fått med meg venninnene mine på styrketrening :)

  Comment by Guro — 17/04/2012 @ 23:40
 26. Ååårh, bloggen din er så suuuuper! :D

  Bacheleor, bacheleor og gleede seg til sumarferie (og andre ting innimellom) :)

  Comment by Solfrid — 18/04/2012 @ 00:06
 27. Update 1: I helga som var tok jeg min siste langhelg i Hong Kong for å skaffe mitt siste visum til mitt Kina-liv.

  Update 2: Jeg flytter hjem fra Kina om 12 dager etter å ha bodd her i 8mnd. (SYKT!)

  Update 3: Nesa produserer nok snørr for halve Kinas befolkning. MINST!

  Comment by Maren — 18/04/2012 @ 03:51
 28. Jeg fant dette bildet på imgur.com og tenkte på deg – amerikanske soldater med bart i Afghanistan : http://imgur.com/gallery/Tu8NU ( url: http://i.imgur.com/Tu8NU.jpg ) .

  Enjoy! Og ikke begynn å browse alle bildene på imgur hvis du ikke har satt av litt tid til det – vanskelig å rive seg løs! ;)

  Comment by Chris10ane — 18/04/2012 @ 10:42
 29. Hurra for forlenget kontrakt! Det må være deilig å ha med seg, hurra! :)
  Oppdateringer fra meg, hmmm.
  1: Jeg klarte nesten målet om 5km på 30min i går, hurra!
  2: Jeg har funnet ut hvordan jeg får kontrollen på den der vanskelige gradient mesh inne i Illustrator, hihihi.
  3: Jeg har fine venner og familie, hurra!

  Comment by Trille — 18/04/2012 @ 11:12
 30. 1. jeg har bakt brød for første gang!! kunstverk! 2. jeg har fått to poser smash i posten av en medblogger!! 3. jeg kommer til oslo i morgen og blir i landet helt til 2. mai!! hadde vært fett å møtes, men vet ikke om du har tid?

  Comment by Ida Sundae — 18/04/2012 @ 12:31
 31. You go, girl! :D
  1. jeg kom nettopp hjem fra jobbintervju på IKEA. lol
  2. eksamensinnspurt (he-he, kan vel si at jeg trener litt jeg også da. innspurt, inn.. spurt)
  3. reiser til vakre Bergen-by i morgen til min beste venn jeg ikke har sett på.. alt for lenge :(

  Comment by Hanna — 18/04/2012 @ 14:02
 32. Jeg trodde det sto “underliv”……. Ogja, er det det dere skal gjøre i juni engang?? For det er KJIPT for da har jeg akkurat sagt hade til fine Norge og HEIIII Skottland!

  Comment by Siv — 18/04/2012 @ 14:04
 33. Åh, ble så glad når det faktisk sto Sørreisa der!!!

  Comment by Amanda Østrem — 18/04/2012 @ 14:22
 34. Du ER bare super du! :)

  Jeg har ikke avgitt noe treningsløfte jeg, MEN her kommer det som en del av trippeloppdateringen:
  1. Jeg skal begynne å jogge, noe jeg ikke har gjort siden jeg gikk idrettsgym pga.kronisk beinhinnebetennelse. Om 10 uker skal jeg være en dreven jogger(hvertfall kunne jogge 30 minutter uten å høres,se ut som og føle meg som en hval på land…). Så det så!
  2. Jeg er så himla förrtjust i han der Høye Kjekke, og han liker meg også!
  3. Sola er på tur tilbake til nord, folk kravler seg ut av hiene sine og inn i butikken min, og det liker jeg VELDIG!

  Ha en superfin dag da du! :) Klem

  Comment by Hanne — 18/04/2012 @ 15:15
 35. Updateee :D Kos deg med alt som skjer, SUPERMarie <3
  Upd 1: Har så aaltformye å gjøre i skolesammenheng de to neste ukene..
  Upd 2: Red en fin sprangtrening for min nye trener igår :)
  Upd 3: Reiser til Kypros om mindre enn to uker, gleder meg til å bli ferdig med alt skolearbeidet og bare slappe aaaaav i en heeel uke!! <3

  Comment by Karen — 18/04/2012 @ 15:56
 36. Mine updates:
  – Har tatt mæ sjøl i nakken å starta med trening. 4 treninger så langt den her uka!!
  – Kroppen sir én ting, hodet sir nåkka anna.
  – Glede mæ som en unge til æ skal hjem om to uker! <3

  Comment by Line — 18/04/2012 @ 17:46
 37. 1)Jeg jobber med verdens kuleste hest for øyeblikket
  2)I dag signerer vi kontrakt på leiligheten et år til
  3)Jeg fikk postkort fra verdens beste venninne i dag!
  WIN!

  Comment by Ane — 18/04/2012 @ 18:09
 38. 3 kjappe oppdateringer fra mitt o’ spennende liv i masterstudenttilværelseinnspurten:

  1: Jeg elsker (hjerter – som man vel sier i bloggeland) det faktum at bloggen din gjorde meg oppmerksom på at jeg kan kalle meg Leopard – kvinne. Grrrr! (Det handler vel om å se det positive i ting?)
  2: Jeg stresser med at innleveringsfrist for en oppgave som har minimum 2 mnd arbeid igjen kun er 1 mnd unna.
  3: Stresse gjør at jentesnusen igjen har dukket opp i livet mitt!

  Nyt grønn uke – her blir det svart (kaffe, cola og mocca).

  Comment by Camilla — 18/04/2012 @ 19:10
 39. Hallå snupps! Kun på grunn av deg er én av updatesene mine MEGET positiv!:

  1: Jeg har begynt å TRENE igjen! 3. dagen denne uka slappfisken har vært i overdreven stor bevegelse i form av enten svømming, jogging, sit-ups eller push-ups! (Har til og med tøyd ut i håp om å bli litt smidigere, tjihi!)
  2: Har kommet tilbake til internatet etter ferien og har vært så flink at jeg har ommøblert rommet!
  3: Ikke så veldig morsomt for min del, men jeg har klart å falle for fyren jeg lovet meg selv å ikek falle for, såeh… Go me!

  Ha en herlig kveld videre, Marie, kos deg max! Husk; det er siste onsdagen i uka! Så da syns jeg du skal unne deg noe godt noe. Om det er like “vågalt” som meg (Farris Bris med Mango&Papaya-smak RETT fra flaska! Badass…) eller om det er sterkere saker; kos deg!

  Comment by Linn Halvorsen — 18/04/2012 @ 20:52
 40. Jeg har nettopp fått meg kjæreste! En perfekt gutt ;)
  Jeg har trent så hardt de siste to ukene at jeg har fått strekk i låret.
  Jeg har fått bunaden min og skal konfirmeres om 2 uker!

  Comment by Malin Fornes — 18/04/2012 @ 20:58
 41. Rosa blogger er nok ikke helt deg det :P
  1: Jeg bor i en koffert.
  2: Jeg vet hva jeg vil og skal neste år.
  3: jeg skal sitte hårmodell for yndlings frisør-snar-lærlingen-min i oslo neste uke.
  Livet smiler til oss alle :)

  Comment by Anni! — 19/04/2012 @ 00:58
 42. Mitt liv… Tja. Er vel én, stor og fin ting som har skjedd, men for de som ikke vet det fra før så er det jo litt hemmelig til folk har fått lov til å gjette litt på hva det er :D Men jeg gleder meg veldig!!! :)

  Ellers er jeg sparebøsse for tiden, prøver å være flink student og søker jobber. :]

  Comment by Christina Helene — 19/04/2012 @ 12:15
 43. Jeg har noen updates til deg jeg også:-D 1: jeg har fått innkallelse til 12mnd. Førstegangstjeneste i Luftforsvaret:-D (skulle egentlig i sjø, så det ble en glede) 2: jeg har vert sykemeldt siden lørdag, og skal starte å jobbe igjen på lørdag:-D :-D 3: når jeg blir frisk, ska jeg fortsette å trene meg fram til bikinikropp og militæret:-D

  Comment by Britt Karin — 19/04/2012 @ 12:48
 44. 1. HMKGs 3. gardekompani hadde årets første vaktparade med drilloppvisning foran Slottet idag. Vi marsjerte fra festningen, inn på Karl Johan og opp på Slottsplassen. Tror aldri jeg har vært så stolt i hele mitt liv.

  2. Forrige punkt var første punkt på planen for årets drillsesong, så nå er den sparket i gang. Heftig!

  3. Har studieplass til høsten og forhåpentligvis hybel også. 2012 er mitt år!

  Comment by Maren — 19/04/2012 @ 20:42
 45. 1. Jeg har siste innspurt på studiet i Oxford før sommerferie
  2. Sommerferie starter 9 mai kl 19 for da er eksamen over
  3. Jeg ser frem til en sommer med mye sol, venner, familie og leve livet på sjøen :-)

  Comment by Michelle — 19/04/2012 @ 21:42

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment