March 27th, 2012

dagen i bilderfoto_privat.

Håper dere legger merke til at det er fire personer på det nederste bildet. Førstemann til å finne fjerdemann, heha. Gæærn.

FOR en deilig dag på Ryggepus. Selvom morgenen startet litt haltende… Jeg kom rett til et stort møte om fremtiden til Luftforsvarets Øverste Ledelse (LØL, lol), og det fikk meg inn i en modus av å være ombord på et synkende skip. Det kan være så smart og riktig det bare vil, det å flytte “oss” til Bodø, sikkert fint det, men det faktum at mitt militære hjem muligens blir borte alltid foralltid gjør meg trist. Jeg har hatt det så fint her! Virkeligheten slo innover meg da jeg spurte de rundt meg om hva de skal gjøre hvis flyttingen blir vedtatt til sommeren, og svaret passet bare ikke inn i puslespillet mitt. Jeg skulle jo liksom snike meg tilbake og bli en del av Luftforsvarets presse- og informasjonskontor på Rygge etter verdensreisen, og så skulle alt bli som før. Grillings ved sjøen, torsdagsøl i messa, det faste lunsjbordet, verdens beste stemning…..

Nei, sippetryne sikkert, men jeg har virkelig aldri likt å forandre på ting, eller å erstatte noe som er bra med noe som er ukjent. Dere skulle bare visst hvor hardt og lenge jeg niholdt på Nokia 3310, og nektet inn i evigheten å konvertere til klapptelefon, fargeskjerm og det som verre var. Og det var bare en liten mobiltelefon. Nå må jeg altså gi slipp på en hel MILITÆRLEIR, så bær over med meg.

Jeg elsker at så mange av dere lovte bloggen å trene, forresten! Jeg ble supermotivert bare av å lese om alle planene dere har, og det er så fett at så mange av dere trener opp mot FOS*! Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på mitt eget løfte fremover, så kan dere kose litt med bloggen tilbake og fortelle den at den ikke blir lurt av falske løfter fra dere heller. For det blir den ikke, blir den vel? :)

Sov godt, superpeople! Flinkisær. 

*Felles opptak og seleksjon, opptaksprøver for utdanning i Forsvaret

14 Comments »

 1. Han sitter oppe i treet

  Comment by Kristin — 28/03/2012 @ 00:07
 2. Du er en sann inspirasjon, Marie. Når du får til og med små lathanser som meg, som virkelig HATER å løpe mer enn noe annet til å seriøst vurdere militæret, har du virkelig gjort noe rett. Vel, helt til jeg fant ut at latskapen ikke bare var latskap likevel, men det er en helt annen sak. Jeg tror nok flere tusen av jenter som ellers plent ville avslått tanken på militæret virkelig ser på det som en mulighet, kun takket være bloggen din. Respekt, søster!

  Comment by Malin — 28/03/2012 @ 00:19
 3. forandringer er aldri kjekke før de blir gjort. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Holder fast ved det som er bra og kjent. Men de sier jo at forandring fryder. Jeg personlig vet ikke helt hva jeg syntes om det, men noen ganger stemmer det ganske godt :)
  Åh for noen herlige bilder. Jeg liker det fine været og de fine mulighetene det bringer med seg. Og jeg liker bloggen din:)

  Comment by Monica Serina — 28/03/2012 @ 00:32
 4. Håper jeg møter på deg i førstegangstjenesten min! :D

  Comment by Aleksandr — 28/03/2012 @ 00:48
 5. Hahha, galne mann på nederste bilde.. Det så utrolig deilig ut! Men må faktisk innrømme at jeg er glad for at det ikke er sommer i dag. Begynte å lure på om vi hadde ødelagt jorda så den skulle være så varm hele tiden! For all del, er utrolig deilig da ^^

  Comment by Jannicke — 28/03/2012 @ 09:50
 6. Det ser ut som en herlig dag!

  Comment by Mira — 28/03/2012 @ 12:31
 7. Har dere virkelig så fint vær som det ser ut på bildene? Vil også ha sol å varme! Kan nesten ikke ta av boblejakka her i nord…

  Comment by Elise — 28/03/2012 @ 13:33
 8. Ville vært gøy om du lagde et innlegg med de mest ambisiøse eller morsomtse eller fineste treningsmålene, eller bare alle andre som trengte at det ble enda mer offentlig enn før.. Type Lise og mandagsspørsmålene hennes!

  Comment by Kristine :) — 28/03/2012 @ 14:50
 9. Er det Tarzan, barna og leoparden på tur?:-)

  Comment by Anne - vietnameseren — 28/03/2012 @ 15:17
 10. I dag tok bloggen din meg til treningssenteret. Og nå klarer ikke beina mine å gå: P Litt av en blogg altså!
  Hvordan går det med løftet ditt Marie? :D

  Comment by Tonje — 28/03/2012 @ 18:10
 11. Han siste sitter oppe i treet, hihi!! :D

  Comment by Marthine — 28/03/2012 @ 19:21
 12. Herregud, SUPERmarie! Jeg skal på intervju! Du har inspirert meg nesten inn i forsvaret. Bare det er sykt. Shit! Tips? Hva gjorde du?

  Comment by A — 28/03/2012 @ 21:58
 13. hohoho der hadde vi jæævlig berretløp på tirsdag/onsdag…

  Comment by Sambandssoldat Kristiansen — 01/04/2012 @ 19:17
 14. Så fine bilder, skikkelig stemning:D fint at du vil oppdatere oss om treningen slik at også vi kan bli motiverte!

  Comment by Kristina Ersland — 02/04/2012 @ 00:48

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment