February 29th, 2012

hotelljeger


foto: privat, fra i går før middagen

SÅNN! Hjemme igjen!

Jeg føler jeg lever et militært jetset-liv for tiden. Flytter fra hotell til hotell, mingler med viktige nettverk anhver kveld, må hoppe ut av uniformen, rett i sølvbuksene, smile pent, shake hands, og tilbake i grønt igjen. Jeg rekker ikke engang å pusse skoene mine, som ser ut som et hvilket som helst esel sine høver for tiden. Puh! Nå har jeg en aldri så liten pustepause på Rygge, før jeg kaster meg på toget og drar til Tigerstaden for å bli trollbundet av Kaizers Orchestra igjen. Sett de sånn fem ganger før, må se de minst fem ganger til! Eg ska danse ompa te eg dør.

Møtet jeg har vært på de to siste dagene har vært dødsålreit, jeg liker virkelig den gjengen jeg får jobbe med i år! Alt de har stelt i stand for dere, vårt lille land og store himmel blir så fett at dere vet ikke. Jeg gleder meg, det tar på, men jeg har det supergøy! Så gøy at jeg glemmer å slappe av mellom slagene. Det at jeg sitter i sengen min og skriver til dere fremfor å være ute og vorse med venninner sier litt om hvor sliten jeg begynner å bli, så til helgen tar jeg meg en timeout så leoparden får sove i fred.

Gir dere siste kapittel fra Brüsselturen i morgen, nå må jeg rekke toget! Snakkes, superbarn! Takk for at dere er her!

Living the military jetset-life right now; hotels, traveling, meetings, doing my job in a million ways. It’s a lot of fun, but today I’m exhausted! Never mind, I don’t have time to rest yet, my next stop is Oslo where Kaizers Orchestra is having a concert. Can’t wait! I hope I can catch up with some sleep at the train. So… tired…. And so happy! See you!

10 Comments »

 1. Godt med en pause fra leksene når jeg kan lese dine ord og la øynene hvile på dine bilder. Takk for at du skriver så vakkert :)

  Comment by Sofia — 29/02/2012 @ 19:57
 2. Kos deg på Kaizers! Jeg så dem forrige søndag, og de var råå!! Må nok drikke rødvin med dem igjen til sommeren.

  Comment by stine friis — 29/02/2012 @ 19:58
 3. Det er viktig å huske å slappe av innimellom, også når man koser seg! Jeg liker at du koser deg :)

  Nyt Kaizerskonserten, de er temmelig supre, vetdu. De var her i begynnelsen av måneden som tar slutt nå, og det var flott! Til sommeren drar jeg nok til Tigerstaden for å se dem igjen igjen, det er en grunn til at man må se dem fem ganger til selv om man allerede har gjort det.. :)

  Comment by Ingvild Marie — 29/02/2012 @ 20:45
 4. åh, for å kunne fått opplevd livet du lever, Marie! Drøm!

  Håper du har det finfinfiint.

  Comment by vilde — 29/02/2012 @ 20:57
 5. Høyres ut som eit slitsomt men MORO liv du har! Men det høyres greit ut å la leoparden få litt kvile iblant.
  Eg skal på Kaizers-konsert i morgon, gledar meg til å sprekke jomfru-Kaizers-konsert-bobla (??)!

  Comment by Solfrid — 29/02/2012 @ 20:57
 6. Blir nok deilig med en timeout til helgen, men er da deilig å ha mye å gjøre og :)

  Comment by Jannicke — 29/02/2012 @ 21:22
 7. Gleder meg til jeg skal på Kaizers i slutten av mars:)<3 de er best!

  Kos deg i din travle hverdag! :) Alltid gøy med mye å gjøre, uansett om man kan bli litt sliten av det:P

  Comment by Elise — 29/02/2012 @ 22:19
 8. Du er så nydelig, hele veien gjennom! Kos deg masse i Oslo ;*

  Comment by Sigrid — 29/02/2012 @ 23:03
 9. Bare å stå på Marie, så lenge du trives med det du gjør. Og det gjør du jo! :)
  For min del har det vært en tårevåt onsdagskveld.
  http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio
  Jeg tror ikke du finner noe mer rørende på youtube…

  Comment by Anne Berit — 01/03/2012 @ 01:59
 10. Du må berre sjå ditte! Tenkte på deg med ein gong eg såg det.
  http://www.wanelo.com/tech/Mustache+Vinyl+Laptop+Decal+by+threethirtysix+on+Etsy-422451.html

  Comment by Siri — 01/03/2012 @ 12:15

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment