February 27th, 2012

undercover sm

Ikke si det til noen, men i dag hadde jeg supermarie-tskjorten under uniformen, med leoparden, meg, barten og treet på kroppen. SÅ ikke lov…. Jeg er så fantastisk rampete! Neida, så lenge fargen er lik de andre militærtskjortene mine, er det ingen som legger merke til at jeg er undercover supermarie, sant?

Husker dere da Milrab.no solgte disse og supermariehettegensere på bloggen min i fjor? Magnus har mailet meg om at de har noen til overs fra bestillingene dere gjorde den gang, så hvis dere angrer på at dere ikke kjøpte da, har dere førstemann-til-mølla-muligheten nå. Dessverre er de bare i utvalgte størrelser og farger, restlager you know….:

-          3 stk genser str Large, i fargen beige/sand

-          1 stk t-skjorte str Large, i fargen beige/sand

-          1 stk t-skjorte str Medium, i fargen beige/sand

-          1 stk t-skjorte  str Large, i fargen olivengrønn

Se bilde av hvordan alle plaggene ser ut her.

Hvis dere er interesserte i å kjøpe noe av det, kan dere sende en mail til magnus@milrab.no med hva dere vil ha fra listen over, så fikser han resten. En t-skjorte koster 149,- og genseren 299,-. Størrelsene er unisex. Jeg har medium i hettegenseren selv, og small i t-skjorte. Jeg er til vanlig en small, men både genseren og tskjorten passet fint – kanskje litt stort, men det er bare digg!

Jeg skal snart trekke vinneren av giveawayen fra sist uke også, jeg må bare prioritere å få orden på livet mitt igjen. Litt kaotisk bak de store blå i dag, det liker ikke leoparden vet dere. Men vi smiler begge to!

Innlegget er skrevet på vegne av milrab, men jeg får verken % av antall salg eller betalt for innlegget, bare så dere vet det. Jeg veldedighetsblogger litt bare, for å få ut resten av supermarieuniformen fra lageret deres. 

10 Comments »

 1. Hihi, jeg liker rampingen din! :)

  Comment by Mira — 27/02/2012 @ 18:01
 2. Husker jeg bestilte en gang. Fikk den andre i posten. :(

  Svar: Det var en del som bestilte, men aldri betalte. Det ble kun sendt ut varer til de som hadde fullført betalingen, så hvis du ikke betalte så er det ikke rart den aldri dukket opp :) Hvis du derimot betalte uten å få må du sifra, så skal jeg ta det med Magnus! Marie

  Comment by Siv Kristin — 27/02/2012 @ 18:07
 3. hehe, jeg liker det! Du ER jo Supermarie så da må du vel få ha på den tskjorta;) Jeg har faktisk på supermariehettegensern nå, den er så digg! :)

  Comment by Therese — 27/02/2012 @ 18:13
 4. oj jeg skrev blunkesmiley i kommentaren, UNNSKYLD!! Mente vanlig smil sånn her: :)

  Comment by Therese — 27/02/2012 @ 18:14
 5. Hadde ein hatt økonomi te å kjøpa kle so sku eg ha gjort det, awesome gensere! :D

  Comment by Stine V. Hansen — 27/02/2012 @ 18:17
 6. ooo, rampete Rob… nei, Marie!

  Comment by Siv — 27/02/2012 @ 18:59
 7. filler’n. Jeg bestilte akkurat togbilletter til Stavanger og er derfor for fattig til t-skjorte nå. Men kjøpe tidenes ring i dag. Tips til deg hvis du liker ringer :) (http://stinejps.blogg.no/1330367746_new_in_fet_ring.html)

  Comment by Stine — 27/02/2012 @ 19:57
 8. Faen, du er så digg du Marie!

  Comment by SuperStian — 27/02/2012 @ 20:35
 9. Slapp av, jeg hadde betalt! Sendte bilde med screenshot fra nettbanken min. Fikk pengene tilbake, så det er greit. :)

  Comment by Siv Kristin — 28/02/2012 @ 02:08
 10. Haha, du ER så rampete! Og siden jeg liker deg så godt så er en stk Supermariehettegenser på vei hjem i posten til meg, wiiii :-D

  Comment by Malin — 02/03/2012 @ 15:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment