February 27th, 2012

Brüssel day 1


Uniformsforklaring: Merket i sølvtråd til venstre betyr “Mission support”, det er bransjemerket som forteller hva slags bransje du jobber under. Laubærbladene på kragen betyr “Grenader”, altså vervet soldat, og de to vinklene over betyr at jeg er korporal av grad. Merket på høyre side, det lengst til venstre, er idrettsmerket jeg tok på rekruttskolen – som betyr at jeg bestod alle kravene for å få det merket i bronse. Merket ved siden av er marsjmerket i bronse, det jeg fikk etter å ha lidd meg gjennom tre smertefulle mil innenfor tidskravet. (GUTTEkravet, for det var så vondt at det fortjener jeg faktisk å skryte av) Sølvstripen under er en årsstripe, som forteller at jeg er på mitt første år som vervet soldat. Fett. Du er ikke ekte moteblogger før du begynner å legge ut i detaljer om hva dagens outfit egentlig betyr og står for, vel.

Hej!

Jeg er tilbake fra Brüssel, etter en langhelg i det store, lille utland. Jeg har hatt det så fint i Belgia! Torsdag, fredag og halve lørdag bestod av jobb, foredrag og kveldsmingling med det internasjonale flyshowmiljøet. Må elske jobben min! Den nye hun har glemt å fortelle dere om. Åja… Jeg er fortsatt mediegrafiker i Luftforsvaret, men nå dedikert inn i 2012-prosjektet “Norsk militær luftmakt 100 år“. En liten bursdagsgrenader! Jeg designer det prosjektet trenger av plakater, annonser, rollups etc, pluss at jeg har ansvar for NML100års sosiale medier, og gjør andre ting sjefen min trenger hjelp til. Av og til føler jeg meg som en uniformert duracellkanin i leopardmønster (picture it), og jeg liker det! Det får tiden til å fly(show).

Åja, flyshow. European Airshow Council, det vi var i Belgia for, avsluttet ganske tidlig på lørdag, men de var helt hysteriske på å slippe oss ut av hotellet igjen. Strøket det lå i var visst ikke så trygt, så de insisterte på at vi ble stående innendørs og vente pent på at taxien skulle komme omtrent INN døren. Så vi gjorde jo det. Da taxien kom tok han oss inn til sentrum av solfylte Brüssel, hvor vi bestemte oss for å bli en dag til. Den dagen skal jeg vise dere bilder av i morgen, for nå er jeg trøtt…..

God natt! Fortell meg om deres helg, a.

Hi, I’m back from Brüssel and a great weekend! Got to love my job. I’ll show you more pictures tomorrow, I’m so tired right now. Good night! (Since I left my blog-url in Belgium, I feel I have to translate shortly out to my new friends. Besides, I really need to practice my English so that I can be prepared for my around-the-world-trip later this year. I don’t have the time to learn african, french or chinese so english will do.)

8 Comments »

 1. Så fantastisk flott!

  Comment by Marte Forsberg — 27/02/2012 @ 02:19
 2. Se så kuuul du har blitt, engelsk oversettelse nederst og det hele! Jeg gir meg over.. Så utrooolig mye du får oppleve :) Men du gir jo mye av deg selv for å oppnå det og da – elsker det :)

  Comment by Jannicke — 27/02/2012 @ 06:06
 3. Åååå, du som skriver så fint uansett hva det er, flinkis! Og takk for at du forklarer alle merkene, jeg liker’e!!

  Comment by Siv — 27/02/2012 @ 09:10
 4. må si jeg elsker uniformen/merkene/sølvtingene, det er så KULT! hvis jeg en gang kommer dit skal du være min uniformsmentor. Hvis du gidder – heh.. men utrolig godt og vite at du har det koselig, skal innrømme at jeg kanskje er en smule misunnelig!

  Comment by Tanja MH — 27/02/2012 @ 14:48
 5. Hei, alle Maries lesere! Gå inn her ( http://www.bloggawards.com/bloggnominering ) og nominer henne, hun fortjener det! Vant ikke på BloGawards, men hun kan fint vinne på BloGGawards! :D

  Svar: Å herregud, det her fikk humøret mitt til å bikke over, kunne ønske du så reaksjonen i ansiktet mitt haha. Hva har jeg GJORT for å fortjene oppmerksomheten fra mennesker som deg? Som DERE? Jeg elsker dere! Denne kommentaren i seg selv er seier nok for meg, longetime <3 TAKK for at dere leser! Marie

  Comment by Sigrid — 27/02/2012 @ 15:21
 6. Åh, nå så jeg den fine kommentaren over her! Er selvfølgelig på saken, for det fortjener du så absolutt! Men for en fin forklaring på hva merkene betydde, den likte jeg altså. Gleder meg bare til å kunne få gå i kongens klær jeg, det er målet i første omgang. Må forresten bare si at du er en utrolig FIN jente!

  Comment by Kristina Ersland — 27/02/2012 @ 23:09
 7. Kult! Du hadde ikke giddet og sendt en NML 100år-patch da? :D

  Comment by Aleksander — 03/03/2012 @ 00:08
 8. du er så fin!

  Comment by Christiane — 05/03/2012 @ 00:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment