Brüssel

Goedendag! Direct uit België!

Vi kom frem til Brüssel i går kveld, etter min aller første flytur i businessclass. Litt av et konsept, hæ? Jeg rakk så vidt å fullføre glasset mitt, før flyvertinnnene var på for å gi meg mer. Den magiske servicen! Jeg følte meg som en dritekkel overklassetjej, alt som skilte businessclassen fra resten av flyet var en simpel gardin…. Foran den satt vi og ble dyrket av crewet, mens bak den satt resten av passasjerene og ventet på bedre tider. Ærlig talt, dere. Noe så teit. Kommunisten i meg satt mentalt fyr på gardinen og ga gratis drikke til hele flyet. Spesialbehandling og det å få den følelsen av at du er hevet litt over noen andre har aldri vært min greie.

Jeg har ikke rukket å se så mye mer enn innsiden av hotellet enda, håper å se litt mer av Belgia i morgen! Nå går jeg rundt i blå uniform, med “1. LT” i en snor rundt halsen. “Marie First lieutenant Brudevold, Royal Norwegian Air Force”. De har kronet meg til fenrik! Jeg kan leve med det et par dager, det går helt fint.

Forteller mer senere, nå er pausen over og jeg må ned til foredragene igjen. Fly on the wings of love, håper dere har en super fredag!

18 Responses to “Brüssel”

 1. Renate writes:

  Haha jeg elsker å reise 1. Klasse og business selv om jeg også føler meg litt ekkel. Gjør det kun da for at svigers er pilot, hadde aldri hatt råd til en enveis billett fra London-new York for 50,000 selv!!!

 2. Sigrid writes:

  Du fortjener litt spesialbehandling iblant, du :-) Kos deg masse, Marie!

 3. Silje writes:

  Så spennande! Har lyst å prøva businessclass, men bare for å oppleva da. Og siden eg har litt flyskrekk ser eg for meg da er litt meir behagligare og :p
  Har endelig fått ein etterlengta vinterferie, deilig! Du må ha ein kjempefin dag, og kosa deg :D

 4. Maren writes:

  Høres ut som du lever det gode liv! Enjoy! Og nyt tittelen- ganske nice! :-D

 5. Siv writes:

  Ååå, happy times!!!!!! Eller, ja, ikke det med overhevings, menne…

 6. Marie writes:

  Aldri reist noe annet enn “vanlig” flyplasser jeg. Tror jeg ville følt det ganske likt med deg. kos deg masse!

 7. Tanja MH writes:

  åh, høres ut som om du har det supert! kos deg masse og ta smilende imot servicen, det fortjener du :)

 8. Kristina Ersland writes:

  Må si meg enig med deg her, Marie! For meg så holder vanlige flybilletter leeenge, det er selve plassen jeg skal til som gleder meg:) Og, ja! Kul tittel!

 9. Seher writes:

  Du er så bra. Ser flere enn deg selv <3

 10. Grete writes:

  Kos deg!

 11. Synne writes:

  Del alt det spennende du finner ut om Belgia, skal dit selv i slutten av april :D
  Kos deg!

 12. Solfrid writes:

  Eg følte det likt, berre at eg satt på andre sida av gardina :P Følte det var utruleg teit å måtte lukke igjen den lille gardina når flyvertinnene gjekk gjennom. MEN hadde vore moro å prøve buisness ein gong berre for å ha gjort det òg ;D
  KOS deg i Brüssel! Og nyt fenrik-tida ;D

 13. Synne writes:

  Så spennende! Gratulerer med fenrik-utmerkelsen, forresten. Håper du kan utforske byen og kose deg masse! Fortsatt god helg og god tur!

 14. Vandrefalken writes:

  Kos deg i Belgia :))
  Ta masse bilder :P

 15. Ivar writes:

  Hmm…1. lieutenant er løytnant, Marie. 2. lieutenant er fenrik…Så gratulerer med kometkarriere ;-)

 16. Elise writes:

  Kos deg masse i Brüssel! :D

 17. Jannicke writes:

  Deilig å reise med first class innimellom og da ;) Fenriken vår!

 18. Christiane writes:

  så spennende!

Leave a Reply