fritt for å spise belgiske vafler til middag

Hello! I met some really nice (and happy!) French pilots during my stay at European Airshow Council in Brüssel. I forced my blog-url into one of them’s iphone, so I feel like I earn them a greeting or something here. Say hi to Terry and Cedric! Go France! (and I really need to improve my english….)

“Some pilots” er forresten å underdrive, de er visst kjent for å lage et av verdens beste flyshow. Hvor kult! Seminaret er altså over, men vi fikk booket om billettene så jeg blir i Brüssel til i morgen! Har allerede rukket å se en god del av byen, og har tatt masse bilder dere skal få se. Byen er så… Intim? Hyggelig! Og solen stråler, så nå vil jeg ut igjen. Snakkes senere!

Hvor i verden er dere i helgen? Belgium says hello, iallfall. Smil

14 Responses to “fritt for å spise belgiske vafler til middag”

 1. Ingrid E writes:

  Leste første avsnittet med brei fredrikstad-dialekt, det var ille artig kan du si :) Hehe, gjorde dagen min litt morsommere! Nå er det ut i Barteby ;)

 2. Kristina Ersland writes:

  Så morsomt! Gleder meg til å se bildene du har tatt:) I helgen er glade og positive meg, inne i min forkjølte og tette kropp. Sammen har vi vært på jobben min på Europris i noen timer, og om få minutter bærer det videre for å sitte barnevakt. Pengerpengerpenger!

 3. Sigrid writes:

  Åh, så kult! Helloo :-)

 4. monica writes:

  Høres ut som du koser deg super masse!

 5. Vandrefalken writes:

  Kult, har faktisk hørt om de der ;O
  Jeg tilbringer forresten helgen i gode gamle Norge. Ikke like eksotisk, men men :P

 6. Andrine writes:

  Så gøy! Gler meg til å sjå alle bilda du har tatt! du er så flink med foto! :))
  Har vert i Bergen med militær-kjæresten i helga! :)

 7. Kniska writes:

  Helgen tilbringes i Minneapolis, MN, USA! :-D

 8. Maren writes:

  Herlig at du rekker å se litt av Brüssel før du forsvinner tilbake til Norge igjen også! Gleder meg til å se alle bildene.
  Forrige helg var jeg i Shanghai, ganske kult! Nå er jeg tilbake i “hjembyen” min i Kina. Har levd det gode, late liv på sofaen i helga. Deilig det òg.

  God tur hjem til Norge!

 9. Ida Rost writes:

  Skjønner at du har det bra. :) Gleder meg til bilder!

 10. Siv writes:

  Whiiii, så spennende! Også så annerledes å se deg bloggep å engelsk!!

 11. ia writes:

  Bonjour Terry et Cedric!

 12. Jannicke writes:

  Har lyst til å reise til Brüssel! Må nok det en eller annen gang. Kos deg! ;D

 13. kristine writes:

  hei marie! jeg kom plutselig over denne bloggen og tenkte med en gang på deg: http://finbart.blogg.no/
  hvis du ikke har oppdaget den fra før anbefaler jeg deg å ta en titt!
  you rock

 14. Dorthea writes:

  Er på Hawaii, jeg. Kos deg i Brüssel!

Leave a Reply