terning(moen)kast: seks

Kl 00:31. God natt, superpeople!

Lei for at jeg ikke serverer dere noen bilder fra i dag, men jeg fortapte meg så i kurset at jeg glemte både tid og sted, til og med min egen forsvarsgren. Jeg var så langt inne i Heimevernet og ting som ble sagt der jeg satt, at Luft bare var… luft! (Neida, Rygge!! Jeg trenger Luft for å leve jeg og, som alle andre, hjerte) Jeg lærte så utrolig mye i løpet timene som bare forsvant, og kan nesten ikke vente med å bli en del av det her. En del av PIO*ene i HV**, altså. Motivasjon herfra til månen! Det er kanskje en spinkel begynnelse, å bli en liten blyant i Heimevernets innsatsstyrke, men det er iallfall en begynnelse. Jeg elsker begynnelser!

Herregud, jeg er så glad, det har vært en DRØMMEDAG! Hatt på drømmeoutfit, lært masse om drømmejobben, hørt mer om drømmeoppdraget, uten å drømme. Kurset satt skikkelig spinn på alle mine tanker om å jobbe meg inn mot presse- og informasjonsavdelingen i uniform, og det skjærer litt i sjelen at jeg ikke får med meg morgendagen også. Jeg måtte nemlig legge ut på roadtrip i mørket og Rygge tilbake etter programmet var over i dag, for i morgen reiser jeg utenlands. Med en “NATO travel order” i hånda. Det høres ikke mer seriøst ut enn det.

Snakkes i morgen, alle barn! Takk for at dere våknet til liv i feltet igjen, det gjør meg spinnvill!

*Presse- og informasjonsoffiser
**Heimevernet seff 

14 Responses to “terning(moen)kast: seks”

 1. M. writes:

  Heimevernet at ufortjent dårlig rykte. :)

 2. Maren writes:

  Tipper du kommer lengre enn langt inn i både HV og Forsvaret som PIO!
  Du er jo SuperSjæf :-)

 3. Karianne writes:

  Terningmoen? Seriøst?! Du kunne sagt ifra da, er ikke langt unna der jeg bor jo :(

 4. Jannicke writes:

  Elsker når du skriver om militæret :) Alltid deilig å lese når noen brenner SÅ mye for noe!

 5. Junemor writes:

  Ting går alltid fremover! Det er inspirerende å lese om din motivasjon, det smitter liksom over:D

 6. Mira writes:

  Som Jannicke sier så er det så herlig å lese når det skinner så gjennom at du virkelig brenner for dette! Herlig, Marie, herlig! :)

 7. M writes:

  Har vært fraværende her, men elsker fortsatt bloggen din! Supermotivasjon, hver dag :)

 8. Signe writes:

  Du skriver som en drøm, Marie <3
  Godt å høre at dagen har vært bra!

 9. Kristina Ersland writes:

  Det er så fint å lese om alt dette fine som skjer i livet ditt nå. Du sprer så mye positiv glede at du skulle bare visst! Jeg setter stor pris på det :-)

 10. Siv writes:

  WOOOOOOOOOOOOOOOOO for glade dager! Jeg følte akkurat det samme da jeg kom hjem!

 11. VILDE writes:

  Pffff, du kommer til å nå så langt du, Supermarie!!!!
  SuperHelt og SuperForbilde.

 12. T writes:

  å, du får meg til å drømme så mye. takk! :)

 13. emma writes:

  du skriver så braaa måtte lese dette innlegget her noen ganger, superfantastiskawesome er alt jeg kan si

 14. Christiane writes:

  Jeg blir så glad når du skriver innlegg som dette. Å se deg så opprømt på en positiv måte er for meg som å se en venn være glad. Du er rå!

Leave a Reply