December 4th, 2011

å være sykelig forelsket (?) gir femtitre innlegg i året

Dere burde takke han, for at han har fått hjertet og sinn til å blø bokstaver dere har lest og elsket.


fotopriv

En, to, tre, fire, fem, seks, sju, åtte, ni, ti, ølløv, tolv, tretten, fjorten, femten, seksten, søtten, atten, nitten, tjue, tjueén, tjueto, tjuetre, tjuefire, tjuefem, tjueseks, tjuesju, tjueåtte, tjueni, tretti, trettién, trettito, trettitre, trettifire, trettifem, trettiseks, trettisju, trettiåtte, trettini, førti, førtién, førtito, førtitre, førtifire, førtifem, førtiseks, førtisju, førtiåtte, førtini, FEMTI!?, femtién, femtito, femtitre.

8 Comments »

 1. Liker han ikke for at han får deg til å føle deg sånn, men det er da deilig å kjenne at man lever, som broren min alltid sier til meg når jeg klager.

  Du er best <3

  Comment by Jannicke — 04/12/2011 @ 19:41
 2. Det ordner seg, det gjør det alltid <3

  Comment by Sigrid — 04/12/2011 @ 20:38
 3. Å. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye innleggene dine om hjerteknus har hjulpet meg det siste året, for jeg tror ikke jeg vet det selv. Kan sitte å lese alle tekstene dine om og om igjen. Jeg blir aldri lei. Jeg gråter til tekstene dine om og om igjen. Det blir liksom aldri nok. Du setter ord på så mye som jeg ikke klarer å sette ord på selv, og du minner meg alltid på at jeg er sterkere enn jeg tror. Og det er ikke så ille som jeg tror. At jeg klarer meg gjennom det. Du er så jævla super Marie. Tror ingen kan sette ord på hvor takknemlig jeg er for at du skriver som du gjør :-) Takk!

  Comment by Natasha Markiewicz Myran — 04/12/2011 @ 22:05
 4. <3

  Comment by Elise — 04/12/2011 @ 22:35
 5. vi har alle en han. jeg har en jeg også, som er litt vanskelig å gi slipp på.

  Comment by danattenfalt — 05/12/2011 @ 01:30
 6. Takk for at du skriver. Og du skriver så bra!
  Jeg tror at det å lese litt her, kan hjelpe meg å rulle videre nå som ting ikke har blitt helt som det var tenkt… Buhu.

  Comment by Merethe — 05/12/2011 @ 17:33
 7. Jeg er liksom så glad i bloggen din! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Tusen, tusen takk.

  Comment by Marie — 05/12/2011 @ 23:23
 8. Tekstene dine er fantastiske, Supermarie! Jeg har lest alle sammen nå, og de setter tankene mine på plass. I det kaoset som var.. Har aldri kommentert her før, men nå tenkte jeg at jeg hadde ikke noe valg, helt utrolig hvor bra du forklarer alt!

  Comment by Brita — 08/12/2011 @ 19:59

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment