October 30th, 2011

filmpremiere

RISE AND SHINE!

I går, ja, nå skal dere høre lese. Jeg tilbragte nesten hele leoparddagen i Tigerstaden, snublet bortover en rød løper og så meg selv på kino. PÅ KINO. Det må dere minne meg på at jeg aldri må finne på å gjøre igjen, det var superkleint.

Uansett, jeg overlevde! Det gikk opp for meg her om dagen, at en vakker dag må jeg klare å kommunisere med folk uten å være avhengig av et tastatur, en skjerm og en nettadresse. Da var filmprosjektet og premieren ganske lurt å bli med på.

Etter filmen min hadde spilt ferdig, måtte jeg nemlig gå frem og høres smart ut live også. Ærlig talt, jeg MÅ finne meg en talsperson snart….

Dere skal selvfølgelig få se filmen dere også, legger den ut litt senere i dag, så da snakkes vi igjen da! Håper dere har hatt en episk halloweenfeiring, uten å bruke det som unnskyldning for å kle dere ut som luksushorer. Det er det verste jeg ser den siste helgen i oktober…. Sexy politi, playboykaniner og minst mulig klær har faen meg ingenting med saken å gjøre…. Lenge leve laken med hull i.

8 Comments »

 1. Eller bare å kle seg ut som seg selv. Det kan holde i massevis, iallfall på disse kanter. Gleder meg til å få se filmen, jeg :)

  Comment by Siv — 30/10/2011 @ 11:58
 2. Det er direkte latterlig med jentene som er avhengig av horekostymer på Halloween. Blir flau, jeg!

  Comment by Jorid — 30/10/2011 @ 12:44
 3. Går ikke Halloween, jeg :)

  Comment by Maria — 30/10/2011 @ 12:55
 4. Haha, kjempeenig! Vi snakka faktisk om det på radioen om tirsdagen nå :) Vi kom frem til at “det er greit å være slutty kitten så lenge den er påkjørt”. Haha.
  Ellers er jeg veldig stolt av deg, Mær! Gleder meg til å se filmen!

  Comment by Carina — 30/10/2011 @ 12:57
 5. Så UTS filmen med deg i hovedrollen i går kveld før jeg la meg! Det resulterte i en livlig drøm om deg og meg på skytebanen og barten på veggen din;P Artig, artig…

  Comment by Mathilde — 30/10/2011 @ 13:10
 6. Marie, da. SÅ GØY! Du er kjendis :D

  Comment by Jannicke — 30/10/2011 @ 13:26
 7. Åh du er så super! Gleder meg til å se filmen! :-D

  Comment by Susann — 30/10/2011 @ 14:31
 8. agreeeeee på den siste der. Lenge leve laken med hull i!
  Så forresten en helt usannsynlig morsom halloweenkostyme – en dame som hadde sydd om noen dyner e.l. til en skikkelig libresse-form, og malt blod i midten. Så veldig autentisk og veldig morsomt ut :-D DER har du et skummelt kostyme!

  Comment by Hege - A Case of Me — 30/10/2011 @ 14:53

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment