jeg elsker han

Han gir meg vingene til en enhjørning og sommerfuglene til en hel blomstereng, bare ved å servere telefonen min en enkel sms. Når navnet hans lyser over skjermen, lyser ekstasen parallellt i hele ansiktet mitt. Han gjør meg spinnvill bare ved å være seg selv, og enda villere ved å bare være min. Han lar meg beholde den friheten jeg trenger for å føle at jeg lever, og til gjengjeld bruker jeg friheten på ham fordi han så enkelt gjør meg lykkelig. Han kan se meg uten sminke og med håret i en kaotisk knute på hodet, og allikevel synes jeg er nydelig. Armene hans er designet for å holde rundt meg, og slippe meg fri når jeg ber om det. Han får meg til å smile, selv når jeg ikke har lyst, og tørker tårene når jeg egentlig har symptomene til å være utrøstelig. Han trenger ikke fortelle meg hvor mye han elsker meg hver dag, for jeg bare vet det når jeg møter blikket hans, og ser smilet hans når han møter mitt. Han har en dårlig skjult sjalusi når jeg får oppmerksomhet av andre gutter, og får meg til å fnise når han tappert prøver å gjemme den bak kommentarer om hvor “lite smart han fyren så ut“. Han ler av meg når jeg mentalt slakter den forbigående supermodellen av en jente, og fjerner all tvil på om jeg er bra nok for han ved å klemme hånden min ekstra hardt idet parfymen hennes erter oss i nesen. Jeg trenger aldri bekymre meg for at han kommer til å såre meg en kveld han er ute med gutta, for med friheten han har kommer en tillit jeg trodde bare fantes i eventyr. Han kan ligge og se på at jeg sover med vidåpen munn og høre snorkelydene jeg lager som egentlig burde tilhørt en mann, og allikevel være enig med Bo Kaspers Orkester om at “Hon är så söt när hon sover“. Han tenner utente stearinlys i stuen fordi han vet jeg blir stresset av å se de flammeløse, og river av etiketten på brusflaska si bare for å fortelle meg hvor søt jeg er når jeg blir sint. Han kan ligge og prate med meg i timesvis, men be meg holde kjeft når han ikke orker mer. Og så blir jeg sint og søt igjen, men finner meg i det fordi vi alltid har en morgendag å fortsette samtalene på. Han holder ut med meg når jeg er uutholdelig, og jeg holder ikke ut når han ikke er der for å holde meg. Med han i livet betyr “et hjem” to armer og et kyss, ikke fire vegger og en inngangsdør. Han ringer meg sjelden nok til at jeg begynner å savne, men ofte nok til at jeg vet at han tenker på meg. Når jeg ser han inn i øynene ser jeg en hel verden jeg kan rømme inn i når den virkelige henger på halv tolv. Han gjør meg lykkelig og vakker, og jeg kommer aldri til å la han gå.

Jeg har bare ikke funnet han enda.

64 Responses to “jeg elsker han”

 1. Malin writes:

  DET er det vakreste jeg noen gang har lest

  Svar: Åh, virkelig? <3 Marie

 2. Hanne writes:

  Du skriver så utorlig bra! Sitter med sommerfugler i magen gjennom hele teksten.

  Svar: <3 Tusen takk! Marie

 3. Julie writes:

  Du skriver så fint. Tror jeg elsker han jeg også, håper vi finner han snart..

  Svar: Tusen takk! Ja, hvis han i det hele tatt finnes… Hehe. Marie

 4. Vivian writes:

  Jeg har akkurat funnet han, jeg fikk klump i magen da jeg leste dette, ser da hvor mye han egentlig betyr for meg.

  Jeg elsker han!

  Svar: Åh, nå ble jeg så glad på dine vegne! Nyt det, håper det varer foralltid <3 Marie

 5. Henriette Linnea writes:

  fineste jeg har lest på lenge. tåre i øyekroken <3 marie, du er så flink! og jeg VET du kommer til å finne ham.

 6. tobine writes:

  For en nydelig tekst, ble rørt av å lese den.
  Håper du finner en som er like super som deg, Marie!

 7. jeanette writes:

  Jeg har funnet han <3

 8. Catharina Adele writes:

  En fantastisk tekst! Og det beste av alt, er at jeg føler jeg har funnet han der.. Lykke!
  Digger bloggen din, lest den lenge så nå var det på tide med en kommentar.

 9. Sofia writes:

  du har så rett. Det er AKKURAT sånn det føles.

 10. Anni! writes:

  Du setter ord på ting som er veldig vanskelig å sette ord på! <3

 11. A writes:

  Du traff meg skikkelig altså. Egentlig er jeg flink med multitasking, men jeg druknet i teksten din. Det er det vakreste. Ensomme livet.

 12. Siv writes:

  For et nydelig innlegg, flotte ord, også trodde jeg at du faktisk hadde DEN perfekte fyren; du finner ham nok!

 13. iselin writes:

  Du er bare helt utrolig flink til å skrive! Du er en helt spesiell og vakker person, Marie!

 14. Silje Pairotte writes:

  Det var så fint at jeg måtte vise det til kjæresten min….

 15. Martine writes:

  Akkurat han jeg leter etter også! Fine fine gutten.
  Nydelig tekst Marie! Hjerte.

 16. Aymarapus writes:

  han <3

 17. Eva writes:

  Marie – noen ganger skriver du så ufattelig vakkert. Denne var en av de aller fineste, og den skal jeg lagre i nærheten av hjertet mitt ett sted. Jeg har en gutt som begynner å nærme seg til å være så fantastisk som det her. Og her om dagen, så skuffa han meg stort. Han fortalte meg at han ikke turte dele mer av seg selv, og ville ikke fortelle meg hvorfor han var slik han var noen ganger. Han snakket om at han ikke ville jeg skulle si det videre, som en av grunnene – og da tenkte jeg selvfølgelig “stoler han ikke på meg?”. Han sa det ikke var derfor, men det virka til at han kanskje tidligere har slitt med at mennesker har brutt tilliten. Jeg fortalte han at det blir det vanskelig å leve med i ett forhold med han dersom vi ikke kan fortelle hverandre ting, og om han i alle fall ikke kunne prøve litt. Og at jeg syntes det var feil dersom bare jeg fortalte ting. Han diskuterte bare imot meg for det meste, men så endret han mening – og fortalte meg litt. Han sa det kanskje ble lenge til han kom til å si noe mer om tema, men jeg syntes ikke det gjorde noe. Det at han sa noe, ga meg håp igjen, og viste meg at – han bryr seg faktisk. Noe som er ganske uvanlig for meg. Han er forresten det mennesket som ga meg håpet igjen om at ikke alle mennesker kommer til å gi deg opp, og at – det er faktisk noen som bryr seg så mye om andre at de er villige til å være med å kjempe. Og ikke minst, å hjelpe og vise omtanke. Tidligere har jeg bare opplevd at jeg er den som gir kjærlighet, for det meste. Har selvfølgelig bare vært sammen med drittsekker før så, ja. Uansett. Det finnes håp, for oss alle, og ikke minst for deg Marie. Nydelige Marie. Vet du? Det er så rart. Jeg tror jeg elsker ham. Og det var kjempefint å få dele dette med noen!

  Svar: Åh, tusen takk! Nå ble jeg glad! Håper jeg finner det du har funnet en dag også, takk for at du delte <3 Marie

 18. Anine writes:

  Jeg har funnet han, men han er ikke min, og han kommer ikke til å bli det.

 19. Sigrid writes:

  Ble nesten på gråten jeg, så utrolig fantastisk! Bare den siste setningen ødela litt, kremt… Du fortjener han, virkelig. Hvis noen gjør det, så er det du.

 20. Stine writes:

  I LOVE! Nok en gang, du er så FLINK Mariemor. Har lest bloggen din lenge, og den har nok “reddet” meg flere ganger enn jeg vil innrømme. Du overrasker meg stadig med tekster som treffer rett i hjerterota, og rører meg på en måte ingen andre bloggere noen gang har klart! Du har til og med fått meg til å kommentere på innleggene dine, sier bare litt! Hehe. Keep going and never ever change :)

 21. msA writes:

  Hvis jeg var Amor sendte jeg piler i din retning og sendte broren min forbi som den første du skulle fått øye på og falt for. Han trenger en bra dame, jeg trenger en fin svigerinne:P haha!

 22. Cecilie Lykke writes:

  Her traff du 10-ern med AG3, Marie! Traff meg midt i hjertet og jeg kjente meg igjen i 90% av det du skrev.
  Du er fantastisk flink! :)

 23. Anette writes:

  Dette var helt sykt å lese! Du skriver på en fantastisk måte som får meg til å leve meg inn i hvert eneste ord. Den måten du tiltrekker leserne på når du skriver er utrolig… OG jeg er ganske sikker på at jeg har funnet han;)

 24. Jannicke writes:

  Huff, tårer i øynene, det er jo MIN <3

 25. Charlotte K. writes:

  Nydelig! Jeg har møtt han, i hvertfall min drømmeprins :)

 26. Elise writes:

  DET er kjærlighet, det! <3

  Fikk forresten en aldeles nyydelig t-skjorte i posten i helga :D Stolt bærer av supermaries leseruniform – det er meg! :D

 27. Oda writes:

  Jeg har funnet han ! Ble veldig rørt (faktisk, blir aldri rørt) når jeg leste dette ! Håper du finner han en vakker dag kjære Marie, du fortjener kun det beste <3

 28. Marit writes:

  Jeg vet så godt hvordan det føles – for jeg venter også på min! Hilsen en tobarnsmor som fortsatt

 29. Marit writes:

  Jeg vet så godt hvordan det føles – for jeg venter også på min! Hilsen en tobarnsmor som fortsatt har troen på Kjærligheten, i jakten på Mannen i mitt liv.

 30. Rebekka Wærstad writes:

  Så utrolig vakkert! Håper jeg finner en sånn gutt.

 31. Thea Emilie writes:

  Ah, så herlig skrevet! Han vil jeg finne også :)

 32. Sandra Jeanette writes:

  Åh herre, for en søt tekst, med en elendig slutt! Jeg ble nesten forelska bare av å lese den x) Du er super du supermarie! :D

 33. Didrik writes:

  Som selvutnevnt rettskrivningsnazi, har du ikke en eneste gang tenkt over bruken av han/ham?
  Håper du stiller deg enig i at settningen “jeg elsker ham” synger bedre i ørene. Dessverre er Norsk Språkråd befolket og populert av analfabeter som har visket vekk reglen for han/ham og byttet den ut med han.

  -10 poeng for kliss..

  Svar: Hei, rettskrivningsnazi, “settning” skrives “setning” og “populert” skrives “populært”. :) Men takk for belæringen! Ditt kjønn var egentlig ikke målgruppen akkurat i dette innlegget, så de minuspoengene dine har jeg full forståelse for. Marie

 34. Stine writes:

  Nok en gang, fantastisk! Du skriver nydelig! Jeg er heldig, og har funnet en som er akkurat sånn :)

 35. Metallian writes:

  Syns du kan gi f i å gi voksne mannfolk klump i magen om morgenen her altså :-)

 36. Julie writes:

  Er ikke helt sikker på hvorfor, men den vakre teksten din gjorde meg plutselig veldig depressiv her jeg sitter :p

 37. tiril writes:

  Nydelig skrevet! Det blir kanskje litt pedantisk å påpeke at enhjørninger ikke har vinger (kanskje du tenker på pegasus?), og “hornet til en enhjørning” blir kanskje bare pussig, men all den tid det er fantasiskapninger spiller det liten rolle.

 38. maria writes:

  ååå <3

 39. June writes:

  Nydelig skrevet! Fikk meg til å innse hvem jeg tenker på, og håper skal bli min. Bare synd han ikke vil det selv.

  Hehe, da jeg først startet å lese tenkte jeg bare: “faen, har hun også fått seg kjæreste nå?? – jeg blir the last woman standing aloone..!”. Men så var jeg heldigvis ikke alene riktig enda :P

  Svar: Tusen takk! Haha, nei, min tid har ikke kommet enda. Trives egentlig som singel, enn så lenge :-) Hjerte

 40. Didrik writes:

  Kleint!
  For å trampe litt ekstra rundt i salaten:

  I etterpåklokskapens tåke ser selv at jeg skrev innlegget i affeksjon, og at jeg burde lest korrektur før jeg trykket publiser. Innlegg burde heller ikke skrives etter midnatt for å forsikre kvalitet.

  Når det er sagt så vil jeg presisere at det er forskjell på pupulert og populært. Det førstnevnte beskriver gruppe individer av samme art som eksisterer i et mer eller mindre avgrenset geografisk område. Det andre; en fellesbetegnelse for kulturelle sjangre, uttrykk og områder som har vid utbredelse og stor popularitet.

  Jeg hadde ikke kommentert på noe så smålig som han/ham-regler hvis jeg ikke hadde hatt så mye kjærlighet for bloggen din som jeg har. Du viser unik innsikt og kompetanse. Fortsett sånn!

  Svar: Litt kleint, men nå går det bra igjen! Setter pris på at du pirker, blir ikke bedre til å skrive uten det :) Pirk 2: Nå skrev du “pupulert”…. Hehehe. Tusen takk, det varmer! Det er lett å fortsette sånn når jeg får tilbakemeldinger som det her :) Fortsett å pirke! Marie

 41. Natasha Markiewicz Myran writes:

  Åherreguuud! Du skriver så utrolig bra, jeg får gåsehud og alle mulige fantastiske følelser her jeg sitter og leser. Du treffer liksom alle de svake punktene mine med en gang du begynner å skrive noe. Du må seriøst aldri slutte å blogge, da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg klarer ikke beskrive det.. blir gal!

 42. martine writes:

  <3 <3 <3

 43. Seher writes:

  Så søt han er <3

 44. Sigrid writes:

  Jeg óg kunne tenkt meg en slik én.
  Så om du finner ham så gi meg en lyd, så kan vi sloss om ham! Hær mot luft, HK mot AG. Blir en fin fight! ;D

 45. Maren writes:

  Aldeles nydelig tekst Marie!! Elsket den! <3

 46. jenny writes:

  Finnes han da? :/

 47. Hanne writes:

  Du skriver rett og slett helt fantastisk!

 48. Andrea writes:

  Den siste setningen tok pusten fra meg. Jeg elsker han, jeg også.

 49. Sofie writes:

  Tårene triller… Utrolig vakkert skrevet! Håper jeg finner en slik gutt en dag.

 50. Aslaug writes:

  Awww, ble helt forelsket av å lese dette!

 51. supermarie.net » å være sykelig forelsket (?) gir femtitre innlegg i året writes:

  [...] førtito, førtitre, førtifire, førtifem, førtiseks, førtisju, førtiåtte, førtini, FEMTI!?, femtién, femtito, femtitre. Share [...]

 52. Jan Øystein writes:

  Veldig, veldig fint :)

 53. supermarie.net » 114 Q writes:

  [...] var. [104] Hvor mange har knust hjerte ditt: En og en halv. [105] Hvordan skal din kjæreste være: SÅNN HER [106] Utseendet eller personlighet først: Utseendet først, men personligheten har alt å si. Er [...]

 54. Julie writes:

  Utroligbra skrevet! Håper virkelig det er han jeg har funnet nå… :D

 55. Henriette S. writes:

  Så utrolig bra skrevet! Hele tiden mens jeg leste det dukket min (ganske så nye) kjæreste opp i hodet på meg – noe jeg tar som et veldig godt tegn på at jeg har funnet en perfekt gutt. Må jo nesten si takk for at du fikk meg til å innse det enda mer :)

 56. anne writes:

  Kanskje litt sent å skrive en kommentar på dette innlegget, men jeg er ordløs. Det er det vakreste jeg har lest, jeg er helt rørt.
  Jeg DIGGER deg SUPERmarie!

 57. Janne Kari writes:

  veldig vakkert, krysser fingrene for at du finner en sånn gutt en dag :)

 58. supermarie.net » a list of love on a tuesday writes:

  [...] your perfect mate I’ve already made my description of the per-fucking-fect man RIGHT HERE, in Norwegian. Google-translate it, dere to-tre internasjonale leserne jeg muligens kanskje [...]

 59. Charlotte writes:

  http://minimudkip.wordpress.com/2012/07/24/elsk-pa/

  Måtte bare dele den:)

 60. InvertedSun writes:

  Som en gutt… Damn, tenk om alle kunne si som deg der?

 61. Julie writes:

  Når jeg leste dette tenkte jeg “Hmm, dette passer jo ganske greit til typen min!”. Men da jeg kom til delen om brusetiketter visste jeg at den handlet om meg. How did you know!? Du er en fantastisk skribent, Marie :-)

 62. Ingrid writes:

  Jeg har lest akkuratt dette innlegget sikkert 10 ganger ! Jeg synes det er så vakkert skrevet ! Jeg har også skjønt hvor utrolig heldig jeg er, som faktisk har funnet denne fyren. Ingen gjør meg mer lykkelig.

 63. Stine VH writes:

  Ååh, nydelig tekst! Eg trur eg har funne han no! <3 Takk Marie, du sett ord på det eg ikke får sagt ^^,

 64. I writes:

  Jeg trodde jeg hadde funnet han, og han er alt for meg fortsatt. Skulle bare ønske han følte det samme for meg, da han 1. nyttårsdag slo opp etter 2 år sammen og 1/2 som samboere. Han hadde ikke følelser for meg lengre. Men likevel sa han på nyttårsaften at 2014 skulle bli “vårt år”.
  Sitter og leser “det går over” innleggene dine, de hjelper – litt. Tror jeg. Håper jeg. Jeg VILL de skal hjelpe.

  Takk for at du viser at det kommer en tid når sorgen blir enklere å takle:)

  Marie svarer: Så lei for det, I! :-( Du må bare klamre deg til at tiden leger alle sår, for det GJØR den! Føler så med deg, har et pågående brudd i et nært par i min omgangskrets også, det er så vondt vondt vondt. Stor klem!

Leave a Reply