October 9th, 2011

det er med føttene du danser

Er det noe vi lærte på rekruttskolen, var det å ta vare på føttene våre. I strid må vi gå, løpe, marsjere og beine rundt MYE, og er avhengig av at føttene våre fungerer, helst uten unødvendige lidelser. Hver eneste dag i felt hadde vi sibir – hvor hele laget satt seg ned på liggeunderlagene sine og lagfører hoppet rundt fra bein til bein og sjekket de nøye. Så etter fotsopp, etter gnagsår, sjekket at neglene ikke var til fare for noe og så etter skader. Teipet der vi måtte teipe, og ba oss frottere der vi måtte få bort død hud for å forebygge vonde føtter. Føtter er i fokus i militæret, og da kommer fotpleieprodukter godt med! Selvom jeg bare bruker marsjstøvlene gjennom kontorgangene akkurat nå, kan det fort skje at jeg skal på befalskoleopptak eller gå en nijmegenmarsj og da får føttene gjennomgå.

Jeg fikk produkter i posten her om dagen, og testet de ut i dag.

Merket er det samme som jeg anbefalte sist, da jeg prøvde Kneipps dusjsåpe og bodylotion. Siden jeg var så fornøyd med de forrige produktene, sa jeg ja takk til å teste mer. Kneipp sin fotpleieserie var minst like deilig! Jeg tar meg sjelden tid til føttene mine, selvom jeg hele tiden føler at det trengs. Da leoparden var på sitt verste hadde jeg mer enn nok med å kjempe mot den, og ga faen i det som bærer den rundt her på jorden. I dag gjorde jeg det godt igjen med fotbad og salver, og føttene mine er supermyke og dritglatte akkurat nå!

Produktene har en lukt du kjenner i nesen. Den er veldig frisk og god, litt sitrusaktig kanskje, og sliter du med vond fotlukt er jeg ganske sikker på at det problemet er løst etter 10 min med Kneipps krystaller i fotbadet ditt. Det var nesten så jeg kjente at krystallene gled inn i huden og tryllet frem velvære.

Etter badet tok jeg på salven som reparerer “rough areas” og tørre områder på foten, og avsluttet med en balm over hele. Det var den som gjorde at jeg ble så glatt, jeg trenger nesten ikke løfte på beina, jeg bare glir langs gu… Nei, overdriver. Men glatte og myke ble de, iallfall. Happy feet! Nå kan jeg danse videre.

Produktene er ikke testet på dyr, de er helt naturlige og du får kjøpt de i Life butikker.

Produktene er sponset, men de er ærlig omtalt. Jeg anbefaler bare produkter jeg kunne brukt penger på selv.

8 Comments »

 1. Haha, så bra! :D

  Comment by Sigrid — 09/10/2011 @ 12:14
 2. fikk nye marsjstøvler da jeg var på øvelse, og de har tatt knekken på føttene mine. Gnagsår OVERALT. hahaha. Ironisk.

  Men nå tror jeg kanskje jeg har klart å gå de inn litt.

  Nå fikk jeg lyst på et fotbad. Takk for tips!

  Comment by Thea Margrethe — 09/10/2011 @ 12:24
 3. Føttene mine er så tørre at du hadde ikke sett forskjell på dem og en ørken. Kanskje disse hadde fungert på meg også da? Men må man ha sånn elektrisk fotbad-ting, eller kan man bare ta det i en bøtte av noe slag og ha føttene oppi? :p

  Comment by Jannicke — 09/10/2011 @ 13:56
 4. Aff, jeg har enda ikke tatt meg tid til å stelle føttene ordentlig etter sist jeg trasket rundt i de uinngåtte marsjstøvlene mine. Jeg skjønner jo at jeg må ta meg sammen! :)
  Hva er prisen på produktene, og hvor får man kjøpt dem?

  Comment by Anne Berit Myrland — 09/10/2011 @ 14:52
 5. Ehm, ville du evt anbefalt å bare tape beina som faderen før man skal ut på stor øvelse når man evt nettopp har kommet inn og begynt i forsvaret? Har sett groteske bilder av stygge gnagsår…

  Comment by emle — 09/10/2011 @ 15:32
 6. Jannicke: Du kan ta vanlig fotbad i en balje også! Bare pisk krystallene litt rundt med hånda elns :)

  Anne Berit: Prisen vet jeg ikke, men de kjøpes i Life-butikker!

  Comment by supermarie — 09/10/2011 @ 20:39
 7. Bra omtale:) Kanskjen noe produkter jeg kan anbefaler for moren min0=)

  Comment by Nina C. — 09/10/2011 @ 20:58
 8. Har du tenkt å gå nijmegen? :>

  Comment by Kamilla — 11/10/2011 @ 10:50

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment