October 24th, 2012

guten Tag

Hej! Åh, i går kveld var så fint. Vi dro til dette stedet som var en superkoselig resturant med livemusikk i begynnelsen, men utover kvelden forvandlet den seg til å bli en stemningsfull jazzklubb med drinker, dansemusikk og de fineste menneskene jeg har sett på lenge. Jeg er erklærer herved Asoka i Cape Town som den nye kjøttdisken. (Har forresten sett flere kjøttkverner her nede, når de skal kutte opp biltongen, det tørkede kjøttet. Da tenkte jeg på dere!)

Jeg ble også introdusert for enda flere av vennene til hosten min, blant annet en kamerat som også har sofasurfere hos seg, et tysk par. Så nå må jeg nesten løpe, for Natalia og jeg har avtalt å dra på stranden i dag, det er meldt 28 grader og strålende sol! Kjæresten til Nat jobber her nede, så hun er like lost og alene som meg på dagtid. Ser dere? Å reise alene betyr aldri alene.

Senere, supers! <3

October 24th, 2012

15% off just on time


ph_Daniel Wellington.com

Soon to be Christmas! This gift is (ironically enough) timeless, huh? Get 15% off by typing supermarieDaniel Wellington.com, until the end of November. My very own DW is gonna wait for me when I come home from the rest of the world! <3

 

ad

..