August 31st, 2009

face smell butt

Jeg var liksom så nysgjerrig på disse serviettene som mag skrøt sånn av. De kunne i det minste ha NEVNT at serviettene får ansiktet til å lukte en blanding av kvae og trær. :- ) MMMMM. Morgenstund har rumpe i munn.

Hvis flere vil lukte rumpe i ansiktet, selges den på the Body Shop, og den er faktisk veldig bra! Ansiktet blir glatt, og lukten forsvinner etterhvert.

I dag har vi en 70 åring dansende på taket i regnværet. Heisann, bestefar. :- ) Fin du.

FROKOST PÅ G. Hva skal dere gjøre i dag?

August 31st, 2009

han kan noe som han ikke kan

Husker du at faren din kom gående inn inngangsdøra etter en dag på jobb?
Husker du at han din kjørte deg på fest?
Husker du at han din tok med broren din på fotballkamp?
Husker du at han din klippet gresset i sommer?
Husker du at han din hentet avisa i dag tidlig?
Husker du at han din skiftet til sommerdekk på bilen?
Husker du at han løftet kaffekoppen, svelget, og satt den ned igjen?
Husker du at han løftet gaffelen for å ta seg en ny potet under middagsbordet?
Husker du at han trykket på fjernkontrollen, og satt seg i lenestolen?
Husker du sist han reiste seg opp?

Ikke jeg, men jeg kunne gitt hva som helst for å huske det. :- )
Små “selvfølger” i hverdagene deres er store lengsler i hverdagen min.

Natta. Fuck ms.

August 29th, 2009

kl 23.40

Kjære bloggen.

Skulle bare si at den andre Ed Hardy vina også var god, men den hadde en bivirkning for hodet mitt galopperer i dag. :- ) Nå kunne jeg DREPT for å sitte i en onepiece-kosedress (MAMMAAA! Skjønner du ikke?!).

Nei. Hodet fortsatt tomt. Torine (send meg adr di på mail!) vant “trykk, finn & vinn” konkurransen, premien skal jeg plukke ut når jeg er hjemme igjen. Er i slottet i Engelsviken nå, hvis dere lurte. Dere gjorde n.. Nå prumpa kjæresten, så nå gidder jeg ikke skrive mer :- )

August 28th, 2009

velkommen til klubben

Når jeg blir president skal jeg innføre musikkforbud. En låt skal ikke kunne spilles lenger enn i en måned. “Welcome to the club” skulle blitt ulovlig etter mai 2009. Hvorfor? FORDI DET ER UHØFLIG Å HØRE EN SANG SÅ FULL AV MINNER, SÅ LENGE ETTERPÅ. Savner og lengter etter russetiden, happy times. Jeg hørte welcome to the club i en butikk i dag, og hjertet tok en salto, før jeg sprang hjem, dro på meg russebuksa og løp tilbake til butikken og danset på kleshengerne mens jeg hylgråt og drakk en tuborg.

:-‘ (

GLED DERE, 2010-barn.

Nå må jeg dusje :- ) Ha en fin fredag.

August 28th, 2009

kryss øyne x_x

Hei, jeg var akkurat død i 2 sekunder.

Sjekk redselen i blikket. Jeg trodde et øyeblikk at jeg skulle til Afrika, men så kom  jeg på at jeg nettopp har meldt meg som fadder :- )


JENTA MI!

Hei, nå skal jeg ut å gjøre ærend. Bahar og Sunniva får snart noe i posten, og det gjør faen meg Emilie og :- ) Jeg er effektiv i dag. Trives.

HADE.

August 28th, 2009

kjære gud.

Herlighet, så fint! Bare sekunder etter jeg postet det sinte blikket mitt, kom jeg på noe å skrive :- D

Jeg leste om buddhismen her om dagen, og fikk nesten lyst til å konvertere. Hørtes spennende ut med lykke, meditasjon og indre ro og sånn. :- D

Jeg lurer på hvor all troen i verden kommer fra. Jeg var en av dem før, TRO det eller ei.(HEY WORDPLAY!) Jeg ba hver eneste dag, lovte ting jeg skulle gjøre hvis Herr Gud gjorde pappa frisk. “Kjære Gud, hvis pappa blir frisk LOVER jeg å rydde rommet, kanskje.” Disse kom spyende ut av hodet mitt daglig, helt jeg jeg bare “OMFG, jævla taper, du finnes jo ikke!” Jeg forsto det sånn at hvis han fantes, så burde han iallfall ha gjort pappa LITT bedre. Gitt et tegn. For det ba jeg også om. “Okeeey, hvis du ikke gidder å gjøre pappa frisk, Gud, så kan du iallfall gi meg et tegn på at du finnes og er der og hører meg. Kast en stein eller no.” Steinene ble liggende, og jeg konverterte til ateisme i stedet. :- ) Akkurat da sto jeg ved kjellerlemmen, husker det enda. Jeg kunne ikke skjønne at han fyren som lissom skulle være så jævla supermann og mcgyver og det som bedre er, ikke klarte å kvitte seg med en sykdom engang. Jeg foldet til og med hendene, altså! Hva mer måtte til, liksom.

Jeg respekterer selvfølgelig kristne, jøder, muslimer og all verdens troende, men jeg bare lurer på hva det er som har overbevist dem om at det finnes en gud.

Tror dere?

August 26th, 2009

ÅÅÅÅRH

OKEI, det her gidder jeg ikke mer. Dere kommer ikke til å TRO hva jeg opplevde i dag. Jeg tok en FULL SKJE med tyggis fra den ene godisstasjonen i Sverige. En rosa, søt tyggiskule, blandt 600 andre tyggiser. BUBBLE GUM sto tydelig under alle eskene. “ÅH HAPPY DAY” hylte jeg, og fylte posen. Så kommer jeg hjem, og skal smake på den rosa tyggisen. (Den ROSA tyggisen, dere.) OG SÅ:
Hva skjer? DET ER EN FORBANNA EVIGHETSKULE!!!!!!!!!11

Hvis blikk kunne drepe..

Fy faen, Sverige. Hadde vi ikke hatt den unionsoppløsningen i 1905, kan jeg GARANTERE at det hadde blitt en nå!

August 26th, 2009

sånn som fremmede.

Hvordan blir det den dagen vi møtes igjen? Skal vi oppføre oss som fiender eller fremmede? Eller late som ingenting har skjedd? Skal ansiktet utrykke at DEG har jeg aldri sett før, og smile et generelt smil? Ikke for venlig, ikke for bredt, bare et sånt lite ett – sånn som til fremmede. Hilser vi? Hvorfor ikke? Vi kan iallfall smile, da. Avtale?

Punktumet ble satt for flere kapitler siden. Det er bare jeg som fortsetter å skrive, selvom det ikke er vits. :- ) Lot det gå inn på meg, selvom jeg fniste og burde latt vær. Tullete. Jeg foretrekker kommaer, da fortsetter i det minste setningen.

August 25th, 2009

giveaway nr 1

August 25th, 2009

kjendisparty på peppes

SE HVEM JEG GA VEKSEL TIL I DAG Æ?!

Ja, det ER Brede Bøe :- ) Han røyker Kent. Mine dårlige mattekunnskaper gjorde at han nesten slapp unna med 60 kr, men han Brede er en ærlig fyr! Ja, vi er faktisk på FORNAVN med hverandre. Fornavnet mitt står på den venstre puppen, Brede. Next time.

4 minutter senere trodde jeg jeg så en kjendis til, for ansiktet VAR så kjent. Det viste seg å være optikeren min.. Kjekkas!

JEG HAR FÅTT MINE FØRSTE STAMKUNDER. :- D Fornøyd.

Nok pizzasnakk. Men hei – det er jo alt jeg har gjort i dag. Og i morgen..

JO, forresten. Jeg lurer på om jeg skal være snill. Nå som jeg har fast inntekt og sånn, har jeg råd til å betale litt porto til dere. Og i stedet for å kaste, så vil jeg gi bort. Øreringer, smykker og solbriller. Alt er brukt, men det går bra? Hvis dere syns det hørtes snilt ut, og er interesserte, legger jeg ut bilder av tingene senere og så blir det førstemann til mølla. Eller kommentarfeltet om du vil. :- )

OG TIL EMILIE: Jeg har endelig pakket premien din i en ESKE, og tenkte å levere snart. Haha. Det har jo bare gått 4 mnd da, så jeg er ikke SÅ treg.. :- ( Ja, jeg veit.. Men den er (nesten) rundt hjørnet!

KA DU TRU? Giveaways – hot or not?