January 7th, 2013

@ Dr Phil’s place, ye


ph_priv, Beverly Hills, Los Angeles, USA

Dere har helt rett. Og jeg oppnår nirvana hver eneste gang jeg nærmer meg tanken på at jeg har vært der, eller kaster et blikk på de siste bildene mine. Før vi kjørte fra hotellet i dag, sjekket jeg mail i full fart for å se om leseren jeg vil sende et L.A.-postkort til hadde svart meg, og jeg takker alle som evt måtte bo i andre etasje for at jeg gjorde akkurat det. Ikke bare hadde han sendt meg sin egen adresse, han hadde funnet frem adressen til Dr Phil for meg! SELVESTE! Jeg strikket meg, helt ærlig, ikke en genser av forhåpninger for det, men jeg tok med meg adressen og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape uansett.

Da vi var ferdig med dagens første utflukt, til the OC og Newport Beach (viser dere bilder senere!), la vi inn adressen jeg hadde fått på GPS’en og kjørte mot Beverly Hills – igjen. Jo lenger vi kom, jo sykere ble husene/villaene/slottene/katedralene/jegvetikke. Beskyttende busker høye som skyskrapere, biler produsert i himmelen buskene skrapte på, og jeg kan banne på at vi må ha kjørt forbi husene til MINST syv av Hollywoods A-kjendiser på veien ut til adressen. Hadde likt å vite, men ingenting slår det vet .

GPS’en tok oss lenger og lenger vekk fra de overeksklusive nabolagene, det ble lenger mellom husveggene og enda flere busker. Vi ble bedt om å kjøre opp en snirklete bakke i overraskende dårlig stand, ned en annen, til høyre og så venstre. Trangt og humpete. Jeg tok bilder på måfå, i hytt og pine, bare for å huske hvordan det så ut i Beverly Hills, og så….. Det øverste bildet, som jeg helt tilfeldig tok….?

DER BOR DR PHIL!!!!!!!
“You have reached your destination”, sa Åse etterhvert med sin monotone stemme, ribbet for entusiasmen som nesten rev i stykker passasjeren hennes. (Vi har døpt GPS’en for Åse.) Vi hadde kommet opp den aller siste bakken, og stanset bilen. Jeg stirret på Åse, som nå var fornøyd og stum – stirret på porten utenfor, helt handlingslammet. Lone (supersjåfør, kjæresten til fetter!) kjente igjen huset fra Google, jeg kjente skrekkblandet fryd. Visste ikke om jeg skulle tørre å gå ut, visste iallfall ikke om jeg skulle tørre å gå ut med det store kameraet mitt…. Så jeg bare gjorde det. Genseren jeg aldri strikket av forhåpninger før vi dro, ble nå vevd på highspeed av ekstase, starstruckness og elleville endorfiner. Jeg oppnådde nirvana på stedet, dette var ikke engang planen min da jeg kom til LA – men plutselig stod jeg der, utenfor min største helts port! TAKKET VÆRE EN LESER! (Og Åse.) Han får takken sin i postkortet jeg skal sende, så jeg skal spare dere for den talen. Nå skal jeg legge meg med ekstasegenseren min på, og mentalt krysse av “Oppsøke Dr Phil” på listen over ting å gjøre før jeg dør. Og så skal jeg sovne stille inn til den nest siste natten i Los Angeles – og det fullstendig lykkelig!

I FOUND DR PHIL’S HOUSE TODAY! I am so happy I could die. He has been my hero since forever. And I couldn’t have found him without my reader, THANK YOU SO MUCH for doing the effort! That made my 2013!

June 5th, 2011

“Your lives suck!”

Jeg var på Jerry Seinfeld på Telenor Arena i går. Dere….. Jerry er den nye Dr Phil.

Han sa så mye bra jeg hadde lyst til å skrive ned, og kvelden i går forlenget livet mitt med minst 2 timer. Seinfeld, ass! “Alle klager på at livet er for kort, jeg tror det er for langt. Vi fyller all dødtid vi har med å gjøre ting som skal få tiden til å gå, som å løse kryssord på toget og leter desperat i avisene etter ting å gjøre.” Hvor sant er ikke det? Vi stresser med å få tiden til å gå, og når tiden snart er ute klager vi på at livet er fort kort. Og været… Han fikk frem hvordan vi desperat skal ha med oss værvarselet hver dag, som om vi ikke har klær nok til å takle all slags vær, liksom. “Det er ingen som kan spå været fem dager i forveien. Hvis det hadde vært mulig hadde vi vel bare hatt ett værvarsel hver femte dag?!” Word! Det var mye mer inspirerende å høre Jerry dra det ene gode poenget etter det andre, enn å høre Dr Phil si at det er dumt å skrive meldinger mens man kjører bil. Rakettforskeren…..

Takk for at jeg fikk være med, Fredrik! Det var awesome!

September 30th, 2010

Dilemma vel

Åååh, i dag gikk ENDELIG Dr Phil vs trening-kabalen min opp!!!

Hver tirsdag og torsdag har vi (basetroppen, aka tangerudtroppen) fyfo* fra 07:30 til 08:30, og fra 08:30 til 09:45 har vi god tid til å dusje og vaske rom klart til inspeksjon. Enhver idiot vet at Dr Phil er på tv fra 08:30…. Så der står jeg og vasker rom og ser på Dr Phil twice a week, jeg som trodde mitt liv med livsstrategen var OVER da jeg joinet militæret. Lykke.

Men så……

(kunstpause)

…..kommer sersjanten og bare… “De som trener en halvtime lenger slipper å vaske.”
KØDDER du???
For helv… Men jeg er vanedyr, og fortsatte liksom å gå til Dr Phil og vaske 2 ganger i uka til tross for at jeg kunne slippe. Helt til sersjanten bare…. “Er det noen som IKKE skal trene lenge i dag?” Jeg snudde meg og løp mot Dr Phil som vanlig, og så hørte jeg befalet “DE SOM IKKE TRENER RYDDER UTEOMRÅDET!!!”

Jeg mistet pusten. Jeg så Dr Phil passere i revy. RYDDE UTE. Åååårh, da er jo hele poenget med å skippe treningen BORTE, jeg ser jo ikke Dr Phil fra uteplassen!!!….

Torsdag igjen…. Jeg visste at hvis jeg droppet å trene idag, kom sersjanten til å sette meg til en annen oppgave som ødela Dr Phil-ritualet mitt. Så da sersjanten spurte “Ja, hva blir det til, Brudevold? Vask og Dr Phil eller trening og slippe å vaske?” mumlet jeg sint at jeg skulle trene, og begynte febrilsk å tenke løsninger mens jeg pumpet vaffeljern. Jeg tenkte på den ene manualen i skapet mitt, og begynte å legge en plan på hvordan jeg kunne trene styrke på rommet OG se på Dr Phil. Men hjertet sank raskt igjen, sersjanten kom aldri til å tro på at jeg faktisk trente på rommet…… Jeg gikk opp i 2 etg for å løpe av meg frustrasjonen (og abstinensene), rakk akkurat å begynne på setningen “JEG GIR OPP LI…..” og da bare…..

OH MY GOD, problem løst!!! Nå kan jeg trene OG se på Dr Phil – PÅ EN OG SAMME TID!!!!!!


Han har forresten begynt å snakke til meg igjen.

Å, jo!! Husker dere Myhrekjøtt som oppførte seg litt creepy?

Ja, han ja….
I dag hadde vi fyfo sammen med vakt- og sikringskurselevene, vi hadde sirkeltrening. Jeg la meg ned for å ta mageøvelsene i 20 sek x 8, og ligger der da, som en stranda sel og svetter og hater livet, og så bare…. “Flysoldat Supermarie??”

……

(kunstpause igjen)

Jeg snudde hodet sakte til venstre, og der LIGGER det en gutt!!!! Og jeg bare “Ehh… Ja. HEHE. Hvem er… du?” Og så VAR det Myhre!!!! Jeg har blitt SETT av et leserbein, og han så meg i DEN tilstanden! Svett, sel, hat. Etterpå gråt jeg en elv fordi den supre fasaden min brast. Et leserbein SÅ at jeg ikke klarte en eneste militær pushups……

Jeg faker super. Så nå legger jeg ned bloggen**.

*fysisk fostring = trening
**tuller, bloggen lever evig.

August 12th, 2010

Dr militærvask


Jeg kombinerer førstegangstjenesten MED Dr Phil!! AWESOME!

I dag gikk jeg på en smell med bil igjen, vet dere…. Jeg skulle bare ned til depoet (herregud, for et skremmende sted…) og gnåle, og kastet meg inn i Forsvarsbilen. Jeg vred om nøkkelen, og bilen bare… “KNIIIIRK!!!” Altså, den HOSTA ikke engang, den KNIRKET virkelig. Jeg trodde ikke biler kunne LAGE sånne lyder engang, jeg. Jeg ble stressa, dødsflau, prøvde å farge håret mitt brunt i full fart og prøvde igjen. Også KNIRKET det faen meg en gang til. Jeg trakk pusten, giret litt og fikk endelig startet beistet. Og så skulle jeg sette bilen i reversj, og bilen bare….. “KNIIIIIIIIII-fuckings-IRKKKKK!!!!!!11

Jeg begynte å hylgråte og skrev en utfyllende søknad om å førtidsdimitere. Jeg skulle AKKURAT til å løpe for livet inn døra og levere den, da noen PLUTSELIG satt hodet mitt på play….

Jeg hadde GLEMT å holde kløtsjen inne, dere…….

…..

Jeg fortjener ikke å leve.

August 11th, 2010

har du MENSEN eller?

July 16th, 2010

knekker deg til sist

Nå ble han sikkert sur på meg, så nå må jeg drikke meg full for å glemme……

GOD HELG!

July 8th, 2010

prøv å være i mine sko…..

Nå har Dr Phil oversett meg i snart 3 år, og nå er jeg så SYKT lei. Jeg tilga han for å fjerne barten, døpte VÅPENET mitt etter ham med BLOD, klistret trynet hans på en mac til 15 000 kr og nå tar jeg ikke i mot mer…. Eller mindre. Har vel forsåvidt aldri tatt i mot NOE, og det er det som er problemet. Jeg orker ikke mer. Du kan sikkert fortsette å fryse meg ut, Dr Phil, for nå har jeg TATOVERT navnet ditt under foten og kommer til å TRÅKKE på deg for resten av livet!!!!!!!

Selger forresten en iPad til 5800,- :- ) Kjøpt i USA, kun brukt til å surfe med et par ganger, på de turkise bølgene i Miami. Vil noen ha?

Skriv noe pent om sjefen og piloten da dere, så kanskje supermeteret stiger litt. Jeg er fortsatt bare +0,01 super……
Eller nei vent!!!! Ikke sjefen. Han er jeg sur på. Vurderer å tatovere inn navnet hans også faktisk, ved siden av Philips. Hehe, neida…

(……..haha jo)

Skriv noe pent om piloten, da :- )

July 3rd, 2010

your song is beautiful

I dag våknet jeg sånn her, med hodet på macen, gårsdagens klær fremdeles på, nedstemplet håndledd, bakt potet i magen og sminke herfra til helvete. Søteste jenta å våkne opp til EVER. Jeg elsket kvelden i går, det var akkurat det jeg trengte :- ) Rumpebilder, øl og høye sko. Hvorfor kan de ikke begynne å selge bakt potet på torget hver dag?
I kveld skal militærbarna på dimmefest. Ta en potet, ta gjerne fire, ta åtte, ta alle.

Hvorfor skjønner dere ikke supermeteret, egentlig? Det er bare et simpelt meter (akkurat som termometer eller speedometer) som måler hvor BRA jeg er hver dag, på en skala fra -100 til +100. Værre er det ikke :- ) Og det er sjefen (…sjefspels?) og piloten som avgjør hvilket tall jeg lander på. Dere kan gjerne komme med forslag til hva jeg skal gjøre for å få høyere score, jeg ligger fremdeles på +0,01 super. Enhver IDIOT skjønner at jeg er bedre enn det.

….

Å, jo!! Dr Phil har endelig snakket til meg!!

Da kan kvelden begynne :- )

June 18th, 2010

All new on the Marie show


Troppen, meg og Dr Phil :- )

Jeg fyller 20 i morgen, ikke glem det!

I kveld skal troppen på Peppes i Oslo og videre til Rådhusplassen. Det blir tidenes prosjekt å finne frem med bil der inne, men denne gangen er det heldigvis ikke JEG som sitter bak rattet… Det ender jo bare med grining.

Og det sinnsyket GNÅLET fra helvete om header og design; jeg bruker adobe photoshop cs4, og
NEI, jeg er smigret, men jeg KAN ikke drive å lage headere til alle 12-14 åringer i hele verden. Dere får heller åpne paint og go nuts….

Status på prosjekt gulrot: I går hadde jeg 3000 (!!!!) her inne….. For å si det sånn. Neste uke KAN vi ha klart det! Hjerte.

Apropo neste uke. Lover å bli bedre på bilder. Saken er at jeg ikke har hatt noe kamera på leir i det siste fordi jeg har ødelagt speilrefleksen jeg fikk av onkel. Hahaha, neida onkel. (joda, onkel…….) Hvem tror dere har skylda?

Kunstpause…

MILITÆRSKAPET.

… Og så er det på’n igjen med meg og skap. Tar snart kvelden…. Orker ikke mer.

Sees i Oslo i kveld, da. Jeg er hun med ølen.

June 13th, 2010

vinner av klokke fra almost

HerreGUD, nå har jeg lest gjennom nesten 100 grunner for å vinne en jævla klokke.

Får litt vondt av alle dere som ikke kan forskjell på høyre og venstre i en alder av 18 år.
Trøstepremie til dere: jeg er 20 år om 6 dager, jeg sliter FORTSATT. :- ) Både fysisk og i politikken…

Generelt veldig mange gode grunner for å vinne klokken, hvis jeg kunne velge hadde jeg premiert en håndfull av dere! Desverre får jeg bare gi bort EN klokke, og den går til……..

Nora! Av den enkle grunn at jeg ikke vil risikere at hun sulter 80 (!!) mennesker i en hel måned. Tenk de konsekvensene…..

“Jeg vil ha klokken “Rubber Watch Single Pink” fordi jeg aldri kan passe tiden, og er konstant sen til alt.

Jeg _trenger_ klokke fordi jeg konstant kommer ti minutter sent til avtaler, 5 minutter etter butikken har stengt, og aldri får med meg starten på yndlingsfilmene mine på TV og at jeg konstant taper budrunder på Ebay etter pene ting. Som konsekvens ligger jeg og griner sidelengs hver gang det her skjer…. Hvorfor jeg burde vinne er jo en sårende enkel grunn. Jeg trenger og komme tidsnok!!! Men jeg har enda en blod-grunn som burde gjelde til tusen… Nemlig at jeg skal på leir med et ekstremt tidsskjema. Jeg skal lage mat til åtti mennesker HVER DAG i en hel måned, og får jeg ikke ut maten i tide er jeg død…. Jeg trenger så sårt klokke til og komme igang tidsnok, til og bli ferdig tidsnok, til og ikke forsove meg og til og klare og ha et liv i Juli…

Så kort sakt trenger jeg klokke. Ekstremt.”
Den rosa får du desverre ikke, ettersom det er den sorte på bildet som er premien, men klokke er klokke! 80 mennesker skal slippe å dø :- )

GRATULERER!

Trøstepremien, heder og ære, går til
Sunniva og Åshild. Likte grunnene deres!

Dere andre skal ha for at dere prøvde! Tusen takk for deltagelsen, håper TIDEN leger alle sår…. Heeeh.

PS:
Supersnille
ALMOST.NO har laget en rabattkode spesielt for leserne mine! De 20 første som bestiller fra NÅ får 15% rabatt på alle klokkene, ved å bruke denne koden: supermarie2010

Nå må jeg tilbake til Dr Phil, dere forstyrret meg midt i han…..